گپ و گفت گفتگوی رمان | سایه‌ی خونین سیاوش

AlirixAlirix عضو تأیید شده است.

مدیر تالار نویسندگان
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
داور آکادمی
250
پسندها
پسندها
1,010
امتیازها
امتیازها
133
سکه
0
سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده عزیز انجمن.
زین پس در این تاپیک می‌توانید، خاطرات خود دررابطه با رمان را با ما به اشتراک بگذارید و کاربران عزیز می‌توانید نظرات خود را درباره رمان بنویسید.
لطفاً قبل از ارسال پست، قوانین ساب را مطالعه فرمایید.
لینک رمان:

نویسنده: @رهگذر شب

آخرین ویرایش:
بچه‌ها یه نظر ازتون می‌خوام. به نظرتون رمانم بی‌مزه‌ست؟

سلام میخوام اولین نفری بشم که نظرمو اینجا میگم Chador

اولا که اگه بدونی دیالوگای ترکیش چه قدر برام جالب بودد (اصلا هم فکر نکنی چون خودم ترکم و به راحتی متوجه میشدم در حالی که بقیه باید معنیشو میخوندن خرکیف شدما Popcorn )

توصیفات محبط روستا و ویلاشون رو خیلی دوست داشتم و به خوبی تونستم تصورش کنم

به نظرم طنز نوشتن یکی از سخت ترین ژانر‌های نویسندگیه و تو تو این کار استعداد قوی ای داری.

مشتاقم بخشای تخیلی یا ترسناک (اگه قراره داشته باشه)سریع تر به اوجش برسه و داستان زودتر به اونجایی برسه که مشخص بشه چرا توی این خانواده‌ی پر جمعیت فقط سیاوش انتخاب شده و میتونه با دنیای ماورا الطبیعه ارتباط برقرار کنه

درکل عالی بود مینی قشنگم کلی خسته نباشییی. امیدوارم روز به روز بیشتر پیشرفت کنی و ماهم شاهد پیشرفتت باشیم Kiskis

سلام میخوام اولین نفری بشم که نظرمو اینجا میگم Chador

اولا که اگه بدونی دیالوگای ترکیش چه قدر برام جالب بودد (اصلا هم فکر نکنی چون خودم ترکم و به راحتی متوجه میشدم در حالی که بقیه باید معنیشو میخوندن خرکیف شدما Popcorn )

توصیفات محبط روستا و ویلاشون رو خیلی دوست داشتم و به خوبی تونستم تصورش کنم

به نظرم طنز نوشتن یکی از سخت ترین ژانر‌های نویسندگیه و تو تو این کار استعداد قوی ای داری.

مشتاقم بخشای تخیلی یا ترسناک (اگه قراره داشته باشه)سریع تر به اوجش برسه و داستان زودتر به اونجایی برسه که مشخص بشه چرا توی این خانواده‌ی پر جمعیت فقط سیاوش انتخاب شده و میتونه با دنیای ماورا الطبیعه ارتباط برقرار کنه

درکل عالی بود مینی قشنگم کلی خسته نباشییی. امیدوارم روز به روز بیشتر پیشرفت کنی و ماهم شاهد پیشرفتت باشیم Kiskis
چاکریم

عقب
بالا پایین