Alirix
مدیر تالار نویسندگان + مدیر آزمایشی تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
مدیر آزمایـشی تالار
سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده عزیز انجمن.
زین پس در این تاپیک میتوانید، خاطرات خود دررابطه با رمان را با ما به اشتراک بگذارید و کاربران عزیز میتوانید نظرات خود را درباره رمان بنویسید.
لطفاً قبل از ارسال پست، قوانین ساب را مطالعه فرمایید.
لینک رمان:
نام رمان: سایهی خونین سیاوش
ژانر: تخیلی، جنایی، تراژدی
نویسنده: مینِرا (گیتی)
ناظر: @Azaliya
خلاصه: شنیدین میگن خون بیگناه هیچ وقت از رو دست پاک نمیشه؟ من فهمیدم که چرت و پرته. آدمهایی رو دیدم که خون بیگناه از روی دستهاشون پاک شد و این وسط تنها چیزی که پاک نشد، رد اشک از روی دستهای من بود.
از اون به بعد ماجرا شروع شد. هر جا سایهی من افتاد مرز شکست، خون ریخت و جنون تو فضا پخش شد. این وسط تنها مرزی که من نمیتونم بشکنمش قلب خودمه و تنها سوالی که باقی میمونه اینه: من واقعاً دیونهام؟
مقدمه:
«برای...
نویسنده: @رهگذر شب
زین پس در این تاپیک میتوانید، خاطرات خود دررابطه با رمان را با ما به اشتراک بگذارید و کاربران عزیز میتوانید نظرات خود را درباره رمان بنویسید.
لطفاً قبل از ارسال پست، قوانین ساب را مطالعه فرمایید.
لینک رمان:

نام رمان: سایهی خونین سیاوش
ژانر: تخیلی، جنایی، تراژدی
نویسنده: مینِرا (گیتی)
ناظر: @Azaliya
خلاصه: شنیدین میگن خون بیگناه هیچ وقت از رو دست پاک نمیشه؟ من فهمیدم که چرت و پرته. آدمهایی رو دیدم که خون بیگناه از روی دستهاشون پاک شد و این وسط تنها چیزی که پاک نشد، رد اشک از روی دستهای من بود.
از اون به بعد ماجرا شروع شد. هر جا سایهی من افتاد مرز شکست، خون ریخت و جنون تو فضا پخش شد. این وسط تنها مرزی که من نمیتونم بشکنمش قلب خودمه و تنها سوالی که باقی میمونه اینه: من واقعاً دیونهام؟
مقدمه:
«برای...
- مینِرا
- انجمن رمان نویسی انجمن کافه نویسندگان تالار رمان تایپ آنلاین رمان رمان تخیلی رمان تراژدی رمان جنایی رمان سایهی خونین سیاوش رمان سایهی خونین سیاوش اثر رهگذر شب رمان سایهی خونین سیاوش اثر مینِرا رمان سایهی خونین سیاوش اثر گیتی رمان سایهی خونین سیاوش در حال تایپ در کافه نویسندگان رمان شقایق سیاوش سیاوش
- پاسخها: 104
- تالار: رمانهای درحال تایپ
نویسنده: @رهگذر شب
آخرین ویرایش: