عالی داستان کوتاه واپسین لحظه|زهرا مشرف

NAHIT

مدیر آزمایشی‌تالار ویراستاری
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
کاربر VIP
ژورنالیست
نویسنده نوقلـم
5,125
پسندها
پسندها
12,731
امتیازها
امتیازها
628
سکه
11,263
عنوان: واپسین لحظه
ژانر: اجتماعی_ روانشناختی
نویسنده: زهرا مشرف
ناظر: @K.M.A
خلاصه: رمان «واپسین لحظه» داستان آدمی است که در کنار انسان‌ها حضور دارد، درست در لحظات آخر زندگی‌شان. او شاهد رازها، حسرت‌ها و انتخاب‌های پایانی‌شان است و تجربه‌ی این لحظات، نگاه او به زندگی و مرگ را تغییر می‌دهد. رمان، سفری شاعرانه و تأمل‌برانگیز در مرز بین زندگی و پایان آن است، و پرسشی آرام اما عمیق درباره ارزش لحظه‌ها و تأثیر حضور خاموش در زندگی دیگران مطرح می‌کند.

مقدمه: زندگی، پر از لحظه‌هایی‌ست که نه می‌توان به عقب بازگشت، نه به جلو شتاب زد. گاهی، نزدیک‌ترین نگاه‌ها به پایان، عمیق‌ترین درس‌ها را به همراه دارند. من «هاتف» هستم، کسی که کنار آستانه‌ی مرگ می‌نشیند تا از زبان آنانی بشنوم که مسیرشان به سوی ناپیداست. اینجا، در سکوت بیمارستان، جایی که مرگ و زندگی درهم می‌آمیزند، من در پی پاسخ پرسش‌هایی‌ام: معنای زندگی چیست؟ آن‌سوی این پرده چه چیزهایی انتظارم را می‌کشد؟ اگر همراه من شوی، با آخرین هم‌سفران این راه، شاید تو هم در این مسیر، گوشه‌ای از حقیقت را بیابی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

نویسنده‌ی گرامی،
ضمن خوش‌آمدگویی و سپاس از انتخاب انجمن کافه نویسندگان برای انتشار اثرتان؛ لطفاً پیش از ایجاد تاپیک داستان خود، قوانین تایپ داستان کوتاه را مطالعه فرمایید.

[قوانین جامع تایپ داستان]

برای رفع ابهامات و اشکالات در را*بطه با تایپ داستان، به این تاپیک مراجعه کنید:
[اتاق پرسش و پاسخ داستان‌نویسی]

در این تاپیک فهرستی از کلمات و موضوعات ممنوعه قرار گرفته است. لطفاً تا حد امکان از به‌کار بردن آن‌ها خودداری کنید.
[موارد فیلترینگ]

جهت اطلاع از نقاط ضعف و قوت داستان خود نسبت به درخواست نقد اقدام کنید:
[درخواست نقد داستان]

بعد از گذشت 10 پارت ابتدایی جهت تعیین وضعیت نگارشی اثر نسبت به دریافت تگ فرعی اقدام کنید:
[درخواست تگ فرعی برای داستان]

بعد از دریافت اولیه رمان و ارتقا داستان به تگ فرعی عالی امکان درخواست تعیین سطح انحصاری اثر برای شما مهیا می‌شود:
[درخواست تگ انحصاری برای داستان]

درصورت دارا بودن یکی از تگ‌های انحصاری می‌توانید در تاپیک زیر درخواست جلد اثر خود را ثبت کنید:
[درخواست جلد رمان]

پس از پایان یافتن داستان، در این تاپیک با توجه به شرایط نوشته شده، پایان داستان خود را اعلام کنید:
[اعلام پایان تایپ داستان]

جهت انتقال داستان به متروکه و یا بازگردانی آن، وارد تاپیک زیر شوید:
[درخواست انتقال به متروکه و بازگردانی]

و برای آموزش‌های بیشتر درباره‌ی نوشتن و نویسندگی، به آموزشکده سر بزنید:
[آموزشکده]

با آرزوی موفقیت شما
کادر مدیریت تالار رمان انجمن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر: