دنباله‌دار چی ازش می‌دونی؟

سارا :
فعال
خوش انرژی
مادر
اصفهانی
خوش چهره
چشم رنگ
نویسنده

@AlirixAlirix عضو تأیید شده است.
فعال حقوق بشر، در ظاهر جدی در باطن شوخ زیرپوستی، مسئولیت پذیر و کار رو جدی می‌گیره، گاهی موجی از ناامیدی دیده میشه ولی به زندگی برمیگرده، من که ندیدمش ولی قدش خیلی خیلی بلنده 😜

@DOLLSINDOLLSIN عضو تأیید شده است.

یک عدد کنکوری
خوش فکر
درسخون
تیزهوشانی ^^
فک کنم تجربی بود ..
خوش اخلاق
اهل تقدیمی آهنگ بی کلام
خوش ذات ِاردبیلی ^^

@هیـــوآ

یک عدد کنکوری
خوش فکر
درسخون
تیزهوشانی ^^
فک کنم تجربی بود ..
خوش اخلاق
اهل تقدیمی آهنگ بی کلام
خوش ذات ِاردبیلی ^^

@هیـــوآ
خوش اخلاق و خوشگل و با ادب و جذاب و مهربون و دلسوز و منطقی و وفادار و تکیه گاه و همدردوهمدل هست و از همه مهمتر دلسوز دوستانشه

@HIIIS

• tears
واکنش‌ها[ی پسندها]: HIIIS
@HIIIS
فعاله، اهل مطالعست. از جزئیات خوشش میاد. دوست داره همه چیزو تو ذهنش تحلیل کنه. مرموزه و دوس داره مرموز باشه. برا همین ممکنه به یه پیام سادت ری‌اکشن تعجب بده و سوال برات ایجاد کنه که چرا. خوش اخلاقه ولی میتونه برعکسشم باشه. به مدرنیته بودن علاقه داره. اون اوایل وایب پسرا رو میداد الان دخترایی که رو ارتقای انرژی زنانه فوکوس میکنن.

بعدی @EsperaEspera عضو تأیید شده است.

@HIIIS
فعاله، اهل مطالعست. از جزئیات خوشش میاد. دوست داره همه چیزو تو ذهنش تحلیل کنه. مرموزه و دوس داره مرموز باشه. برا همین ممکنه به یه پیام سادت ری‌اکشن تعجب بده و سوال برات ایجاد کنه که چرا. خوش اخلاقه ولی میتونه برعکسشم باشه. به مدرنیته بودن علاقه داره. اون اوایل وایب پسرا رو میداد الان دخترایی که رو ارتقای انرژی زنانه فوکوس میکنن.

بعدی @EsperaEspera عضو تأیید شده است.
جدی، تا حد امکان فاصله بگیر از همه. اگه با یکی صمیمی باشه پایه شوخی و نمایه رفتنه ولی بقیه براش مهم نیستن. ریزبینه و شاید ریکشن نذاره ولی حواسش هست. عاشق تگ هوش‌مصنوعیه. حال کنه جواب میده وگرنه به سین کردن کفایت می‌کنه. کتاب‌خونه و ندیدم رمان بخونه. ژست تمام پروفایلاش غرور و جدی بودن می‌ریزه. اگه فک کنه حق باهاشه کوتاه نمیاد. خودش مرموزه ولی دوست داره بگه اینجور نیست.

@حیات۰

آخرین ویرایش:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 82)
عقب
بالا پایین