کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

من بااستعداد بودم، یعنی هستم. بعضی وقت‌ها به دست‌هام نگاه می‌کنم و فکر می‌کنم که می‌توانستم پیانیست بزرگی بشوم، یا یک چیز دیگر، ولی دست‌هام چه‌کار کرده‌اند؟ یک جایم را خارانده‌اند، چک نوشته‌اند، بند کفش بسته‌اند، سیفون کشیده‌اند و غیره. دست‌هایم را حرام کرده‌ام، همین‌طور ذهنم را.

عامه پسند - چارلز بوکوفسکی

اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی، از خودت بودن استقبال کنی، تشویقش کنی، دوستش داشته باشی، برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی، وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. به شنا کردن ادامه بده.

کتابخانه نیمه شب - مت هیگ

برای اولین بار مزه ی انتقام را چشیده بودم؛ مثل یک نوشیدنی معطر وقتی از گلویم پایین می‌رفت، گرم و خوش مزه بود اما بعدا طعم نامطبوع و ناراحت کننده‌ای باقی گذاشت و به من احساسی می‌داد که گویا مسموم شده‌ام.

جین ایر - شارلوت برونته

به خود امر کردم که سهم خودم را از لذت‌های خوب زندگی با قاطعیت مطالبه کنم. من نباید از آن‌دسته آدم‌هایی باشم که دور می‌ایستند و با حسرت ناظر خوشی دیگران هستند. من با سهم آدم‌های فقیر راضی نمی‌شوم؛ برعکس، خودم را به ضیافت لذت‌های خوب دنیا دعوت می‌کنم.

ثروتمندترین مرد بابل - جورج کلاسون

دنیا هر طوری که دلش بخواهد در مورد شما می‌نویسد، توییت می‌کند و پست می‌گذارد. مردم پشت سر شما شایعه می‌سازند، آن‌ها ممکن است خروار خروار تحسین و تمجید نثارتان کنند یا این‌که شما را آماج لجن‌ پراکنی‌های خود قرار دهند. شما نمی‌توانید جلوی این فرآیند را بگیرید؛ اما خوش‌بختانه مجبور به این کار نیستید.

هنر خوب زیستن - رولف دوبلی

شاد بودن گناه نیست. چه ایرادی دارد که گاهی برخی قوانین برنامه غذایی یا خواب یا حتی شادی را نقض کنیم. به خود خرده نگیرید که چرا گاهی اوقات وقتتان را برای کارهای بیهوده و کوچک تلف کرده‌اید. همین لذت‌های کوچک هستند که ما را سر شوق می‌آورند‌.

مکتوب - پائولو کوئیلو

مراقب افرادی باشید که به‌سرعت دیگران را جذب می‌کنند و بسیار خوب و صمیمی به نظر می‌رسند. چنین خوب بودن افراطی‌ای هرگز طبیعی نیست. فاصله‌تان را حفظ کنید و در پی نشانه‌های اولیه مانند اظهارنظرهای انفعالی- تهاجمی باشید. اگر به نشانه‌هایی پی بردید که با شخصیت آن‌ها ارتباطی نداشت، برای مثال شروع به غیبت دربارهٔ دیگران کردند، مطمئن باشید که سایهٔ آن‌ها در حال صحبت است و شما نیز خودتان یک روز هدف این غیبت‌ها خواهید شد.

قوانین طبیعت انسان - رابرت گرین

حتی کوچکترین تغییرات نیز می‌توانند باعث حس سعادت و خوشبختی شوند اتاقتان را تمیز کنید، لباس‌های کثیف را بشویید، پنجره‌ها را پاک کنید، به جاهایی سر بزنید که ماه‌هاست خاک گرفته‌آند، به سراغ آشپزخانه و دیگر اتاق‌ها بروید تا آنجا را نیز تمیز کنید. اگرچه خسته و خسته‌تر می‌شوید، اما حسی که در انتها بدست می‌آورید همان سعادت و خوشبختی است.

شفای زندگی - لوئیز هی

اگر شما این واقعیت را بپذیرید که نه هرکسی مجبور است شما را دوست داشته باشد و نه شما مجبورید همه را دوست داشته باشید، مواجهه با افراد سمی برای‌تان بسیار آسان‌تر خواهد شد.

آدم‌های سمی - لیلیان گلاس

وقتی احساس ضعف می‌کنیم فقط باید کمی صبر کنیم. بهار بر می‌گردد، برف‌های زمستانی آب می‌شود و ما را سرشار از نیروی تازه می‌کند.

الف - پائولو کوئیلو

عقب
بالا پایین