خب مگه زاویه اول شخص شروع نمیشه؟ یا برای ویکتور مورن میگین با زاویه اول شخص شروع کنم؟از نظرمن از زاویه اول شخص شروع کنی بهتره روایت ازاون نظر بنویسی بهتره
خب مگه زاویه اول شخص شروع نمیشه؟ یا برای ویکتور مورن میگین با زاویه اول شخص شروع کنم؟از نظرمن از زاویه اول شخص شروع کنی بهتره روایت ازاون نظر بنویسی بهتره
خب مگه زاویه اول شخص شروع نمیشه؟ یا برای ویکتور مورن میگین با زاویه اول شخص شروع کنم؟
پیرنگ منظورتون همین خلاصه رو میگین؟پیرنگ رمانتو داری !؟
حله همین اوکیه بنظرم تکمیلع و ازهمون زاویه اول شخص بنویسی اوکی ترهپیرنگ منظورتون همین خلاصه رو میگین؟
ماهها از نابودی نسل اول هیولاهای مهندسیشده میگذرد، اما جهان هنوز از آن فاجعه بهبود نیافته.
وقتی شواهدی از ظهور دوبارهی موجوداتی ناشناس در آمریکای جنوبی پیدا میشود، دولت حفاظت تنها یک نفر را میشناسد که میتواند حقیقت را بفهمد؛ دکتر آرمین رستمی، کسی که گذشتهاش هنوز کابوس دنیای جدید است.
آرمین به همراه ریگان که حالا همسرش است و گروهی نظامی مجبور میشود به ماموریتی اعزام شود که هیچکس از آن برنمیگردد.
حملههای مرموز، شهرهای سقوطکرده و رد پای هیولاهایی که بیش از حد آشنا به نظر میرسند، تیم را قدمبهقدم به سمت منبعی تاریکتر از گذشته میبرد.
در دل جنگلهای آمریکای جنوبی، حقیقتی آشکار میشود که دنیا را دوباره در آستانه نابودی قرار میدهد.
گاهی، خطر قدیمی برنمیگردد؛ بلکه نسخهی کاملتری از خودش را میسازد.
و این بار، گذشته تنها آغاز است...
پس الان فقط باید رمانم رو ادبی تر بنویسم از اول؟ مونولوگ ها رو منظورمهحله همین اوکیه بنظرم تکمیلع و ازهمون زاویه اول شخص بنویسی اوکی تره
اره بیشتر ایرادات روی همین مونولوگات و دیالوگات اغلب شکسته نویسی و محاوره ای باید درس کنیم مونولوگاتم سبکش همین سبک میمونه تغییری توس نوشته ت نمیدهیم چون نمیخایم ماهیتشو عوض کنیم فقط ایرادات برطرف میکنیمپس الان فقط باید رمانم رو ادبی تر بنویسم از اول؟ مونولوگ ها رو منظورمه
شکسته نویسی ها رو درست کنم اوکیه؟
سه پارت اخر که بررسی کردین گفت درست کنم مونولوگ هاش نسبت به پارت های قبلی تغییر کرده. ادبی تر شده یه جورایی، یعنی واسه پارت های قبلی ایننکارو نکنیم؟اره بیشتر ایرادات روی همین مونولوگات و دیالوگات اغلب شکسته نویسی و محاوره ای باید درس کنیم مونولوگاتم سبکش همین سبک میمونه تغییری توس نوشته ت نمیدهیم چون نمیخایم ماهیتشو عوض کنیم فقط ایرادات برطرف میکنیم
چرا یکدستش میکنیم اون سه پارت اخرت بامن بود یعسسسه پارت اخر که بررسی کردین گفت درست کنم مونولوگ هاش نسبت به پارت های قبلی تغییر کرده. ادبی تر شده یه جورایی، یعنی واسه پارت های قبلی ایننکارو نکنیم؟