همگانی الان جنگه! چکار می‌کنی ؟

مرگ تنها راهِ آزادی از اسارتِ زندگیه.
و تا وقتی که مرگ سراغم نیومده مجبورم به این اسارت خسته کننده و روال روزمره‌ی تکراری ادامه بدم.

خب سارا باید بگم سوال به شدت سختی رو پرسیدی منی که همه چیز برام مهمه و هم به کتفمه خیلی سخته ولی هر چی قسمته:)

شب و روز فقط فکر می‌کنم ته این چی میشه؟
اصلا میشه تو این وضع بچه بزرگ کرد؟
دیگه راهبه که وارد شدی، خود خدا از بچه‌ها محافظت میکنه
میرم تو کوه با وسایل کوه
یا زندگی از نو با ی عالمه سختی

برای دفاع نه ترجیح میدم بشینم نگاه کنم
زمانی دفاع میکنم که مردم ی دسته باشن نه دو گروه
اگه همه مثل شما فکر کنند هر صبح با دیدن دشمنای حر...و..می تو خونه هامون مواجه بشیم

جالبه که خیلی‌ها گفتن از مردن نمی‌ترسند؛ ولی من واقعا از «الان» مردن می‌ترسم. با هر صدای بلندی که میاد، می‌ترسم از اینکه وقتی بمیرم که هنوز فرصت نکردم خیلی از کارهام رو تموم کنم، به خیلی از رویاهام برسم، یا زندگی که دلم می‌خواد رو برای خودم بسازم. من واقعا از اینکه به ناحق و غیرمنصفانه بمیرم، همونطور که این روزها بارها شاهدش بودیم، ترس دارم.
چون زندگی فقط یه باره؛ ما یه فرصت به خصوص داریم و باید ازش به بهترین نحو استفاده کنیم، البته اگه یه سری آدمای زورگو اجازه بدن!
و این روزها بیشتر از همیشه سعی می‌کنم زنده بمونم و طاقت بیارم، اون هم با موندن کنار خانواده و چیزهای کوچیکی که منو به زندگی وصل کردن.

دیگه راهبه که وارد شدی، خود خدا از بچه‌ها محافظت میکنه

اگه همه مثل شما فکر کنند هر صبح با دیدن دشمنای حر...و..می تو خونه هامون مواجه بشیم
ب زمانش چرا دفاع میکنم اونقدر بیخیال نیستم عزیزم
بیان که میکشیمشون

ب زمانش چرا دفاع میکنم اونقدر بیخیال نیستم عزیزم
بیان که میکشیمشون
من نظرم این هست که دیگه توی مساجد آموزش دفاع شخصی و امداد بدن

من نظرم این هست که دیگه توی مساجد آموزش دفاع شخصی و امداد بدن
فقط در مساجد و حسینیه ها ؟_nea"_
بنظرم اونجوری تعداد معدودی میان ولی اگه در باشگاه ها و مراکز ورزشی فرهنگی هم آموزشش بذارن خوبه عزیزم

فقط در مساجد و حسینیه ها ؟_nea"_
بنظرم اونجوری تعداد معدودی میان ولی اگه در باشگاه ها و مراکز ورزشی فرهنگی هم آموزشش بذارن خوبه عزیزم
آره اینم خیلی خوبه
ما یه فرهنگسرا داریم نزدیک آموزش دفاع شخصی داره ولی ترمی ۵۰۰

در هر صورت به نظرم همه خانم ها آماده باش باشن

من چندتا کتاب جنگی خوندم از بس دشمن ت...جا...او... کرده به همه روشی به این نتیجه رسیدم که به جای ترس باید مقاومت کرد

به علاوه اینکه توی خود فیلم آمریکایی ها مکرر نشون داده که کسی که تسلیم شده کشتنش

آدم میخواد بمیره با افتخار بمیره

به نظرم سیانور هم دم دست باشه

عقب
بالا پایین