.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا+مدیرتالار هنرومذهب+طراحوگوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی محبوب نوشتهها نوشتهها 3,352 پسندها پسندها 22,832 امتیازها امتیازها 813 سکه 331 5/3/26 #51 آرام بگیر دل که با دیدنش گاهی نیاز میشود کندتر شوی
Z A H R A خونآشام تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,964 امتیازها امتیازها 958 سکه 280 5/3/26 #52 یادت نکنم؛ اینهمه غمهای جگر سوخته را، من چه کنم؟ فکرِ تو، مرهمِ زخمی است که سالهاست به تن، من دارم.
یادت نکنم؛ اینهمه غمهای جگر سوخته را، من چه کنم؟ فکرِ تو، مرهمِ زخمی است که سالهاست به تن، من دارم.
بی صدا ژورنالیست ژورنالیست مدیر بازنشسته برتر فصل مدیر رسمی بررسی مدیریتی از تالار برتر فصل آقای نمونه بررسی مدیریتی از تالار پشتکار خوب خلاقیت برتر فصل نوشتهها نوشتهها 342 پسندها پسندها 3,043 امتیازها امتیازها 238 سکه 3,274 5/3/26 #53 Z A H R A گفت: یادت نکنم؛ اینهمه غمهای جگر سوخته را، من چه کنم؟ فکرِ تو، مرهمِ زخمی است که سالهاست به تن، من دارم. کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا سپار به یادت، نکن مرا فراموش که جز سرت ندارم، نکن مرا تو خاموش
Z A H R A گفت: یادت نکنم؛ اینهمه غمهای جگر سوخته را، من چه کنم؟ فکرِ تو، مرهمِ زخمی است که سالهاست به تن، من دارم. کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا سپار به یادت، نکن مرا فراموش که جز سرت ندارم، نکن مرا تو خاموش
Z A H R A خونآشام تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,964 امتیازها امتیازها 958 سکه 280 5/3/26 #54 شیدایی و سودایی شده کارِ من! رسوایی و دیوانگی است رسمِ من!
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا+مدیرتالار هنرومذهب+طراحوگوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی محبوب نوشتهها نوشتهها 3,352 پسندها پسندها 22,832 امتیازها امتیازها 813 سکه 331 5/3/26 #55 ندارم درد بی درمان به جز درد پریشانی مرا دیوانه خواهد کرد این هجر و پریشانی
Z A H R A خونآشام تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,964 امتیازها امتیازها 958 سکه 280 5/3/26 #56 یک شب تا سحر شده غم را به دل کِشی؟ یک سال بگذرد آن شب برای تو بَر ناخوشی؟
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا+مدیرتالار هنرومذهب+طراحوگوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی محبوب نوشتهها نوشتهها 3,352 پسندها پسندها 22,832 امتیازها امتیازها 813 سکه 331 5/3/26 #57 یک روز برایت مینویسم نامه ای باشد قرار ما همان جای ِهمیشگی تو باز کنی آن نامه را وقتی پیچیده عطر یادگار روز تنهایی
یک روز برایت مینویسم نامه ای باشد قرار ما همان جای ِهمیشگی تو باز کنی آن نامه را وقتی پیچیده عطر یادگار روز تنهایی
Z A H R A خونآشام تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,964 امتیازها امتیازها 958 سکه 280 5/3/26 #58 یاسِ خوش بویِ روزهایِ منی؛ وقتی که تمامِ روزم، همچو جمعه است. میبویمت به جان و میکِشمَت تورا نفس؛ وقتی که ز دلتنگی، نفسام گرفته است.
یاسِ خوش بویِ روزهایِ منی؛ وقتی که تمامِ روزم، همچو جمعه است. میبویمت به جان و میکِشمَت تورا نفس؛ وقتی که ز دلتنگی، نفسام گرفته است.
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا+مدیرتالار هنرومذهب+طراحوگوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی محبوب نوشتهها نوشتهها 3,352 پسندها پسندها 22,832 امتیازها امتیازها 813 سکه 331 5/3/26 #59 تنها برای بودن با او تو با تمام شهر جنگیدی تنها تصور کن اگر من هم در آن خیال ِشور انگیزم وقتی گرفتیش در آغوشت با او هزاران بار جنگیدم
تنها برای بودن با او تو با تمام شهر جنگیدی تنها تصور کن اگر من هم در آن خیال ِشور انگیزم وقتی گرفتیش در آغوشت با او هزاران بار جنگیدم
بی صدا ژورنالیست ژورنالیست مدیر بازنشسته برتر فصل مدیر رسمی بررسی مدیریتی از تالار برتر فصل آقای نمونه بررسی مدیریتی از تالار پشتکار خوب خلاقیت برتر فصل نوشتهها نوشتهها 342 پسندها پسندها 3,043 امتیازها امتیازها 238 سکه 3,274 5/3/26 #60 من از تمام دنیا دلی بدارم از خویش تو بردی و نماندی، چقدر تهی شدم من