M m.amir کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 360 پسندها پسندها 138 امتیازها امتیازها 43 سکه 1 1/16/24 #11 میگن اینو که بچه سالمه تو دورش کن از هرچی ظالمه گریه میکنی میدونم من شیر بهونه ست اشک تو واسه ورود به این زمونه ست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
میگن اینو که بچه سالمه تو دورش کن از هرچی ظالمه گریه میکنی میدونم من شیر بهونه ست اشک تو واسه ورود به این زمونه ست
ن نهنــگنهنــگ عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 3,675 پسندها پسندها 6,155 امتیازها امتیازها 338 سکه 85 1/15/24 #12 m.amir گفت: میگن اینو که بچه سالمه تو دورش کن از هرچی ظالمه گریه میکنی میدونم من شیر بهونه ست اشک تو واسه ورود به این زمونه ست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا یه جایی به خاطر مامان... چشایِ سرختو قایم میکنی خونه نمیری... یه جایی میرسی به بی حسی محض... جوونیتو میدویی و میرسی به شصت... میمونه دستت زیرِ سنگ... میشه قلبت رنگش تیره تر تا یه جا | شایع - مهیار - دانیال آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
m.amir گفت: میگن اینو که بچه سالمه تو دورش کن از هرچی ظالمه گریه میکنی میدونم من شیر بهونه ست اشک تو واسه ورود به این زمونه ست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا یه جایی به خاطر مامان... چشایِ سرختو قایم میکنی خونه نمیری... یه جایی میرسی به بی حسی محض... جوونیتو میدویی و میرسی به شصت... میمونه دستت زیرِ سنگ... میشه قلبت رنگش تیره تر تا یه جا | شایع - مهیار - دانیال
هویار تئوریسین تئوریسین محبوب نوشتهها نوشتهها 1,190 پسندها پسندها 5,413 امتیازها امتیازها 388 سکه 278 3/28/24 #13 ریه پر دود، شش پر آه زیر دوش تنها و شرشر آب دزد و گدا، بغض و چرا پر ساقی پارک و سرسره ها مرژاک و تتلو _ میرم آخرین ویرایش: 3/28/24
ریه پر دود، شش پر آه زیر دوش تنها و شرشر آب دزد و گدا، بغض و چرا پر ساقی پارک و سرسره ها مرژاک و تتلو _ میرم
چَڪاوڪِ سِـپید؛ کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 6,478 پسندها پسندها 21,144 امتیازها امتیازها 868 سکه 657 5/8/25 #14 هویار گفت: ریه پر دود، شش پر آه زیر دوش تنها و شرشر آب دزد و گدا، بغض و چرا پر ساقی پارک و سرسره ها مرژاک و تتلو _ میرم کلیک کنید تا گسترش یابد... اون چشم کور دیروز امروز میبینه عوض شدم دیگه میترسم از خودم «نیستمتون - شایع»
هویار گفت: ریه پر دود، شش پر آه زیر دوش تنها و شرشر آب دزد و گدا، بغض و چرا پر ساقی پارک و سرسره ها مرژاک و تتلو _ میرم کلیک کنید تا گسترش یابد... اون چشم کور دیروز امروز میبینه عوض شدم دیگه میترسم از خودم «نیستمتون - شایع»