مینِرا
مدیر آزمایشی تالار مشاوره
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
منتقد
ژورنالیست
مشاور
تئوریسین
نویسنده نوقلـم
جـادوگرانسپـید
- نوشتهها
- 207
- پسندها
- 749
- امتیازها
- 133

نام رمان: شقایقِ سیاوش
ژانر: تخیلی، جنایی، معمایی
نویسنده: مینِرا (گیتی)
ناظر: @.Sarina.
خلاصه: جایی که من ازش میام، سرزمین قصه و افسانههای عجیب غریب و متفاوته. هر کسی یه داستان برای خودش داره که تعریف کنه. با اون داستان یادگاری از خودش توی سرزمین قصه بذاره و شاید، فقط شاید بعداً اسمی برای یه بچهی کوچولو انتخاب کنه. مثل من که شاهنامه رو گذاشتن کنار گهوارهم و سیاوش صدام کردن. من هم یه داستان دارم که میخوام تعریف کنم. شاید داستانم به لطافت و رنگارنگی داستانهای مادربزرگم یا داستان کسی که اسمم ازش گرفته شد نباشه؛ ولی من میخوام تعریف کنم. میخوام از سختیها، سرخوردگیها، ظلمها و تنهاییهای زندگیم بگم. از غریبه بودنم با ترس بگم و داستانم رو با دختری شریک بشم که بوی دشت شقایق و جنگیدن برای هدفش رو میداد و هدفش من بودم.
من سیاوشم؛ راوی قصهی خودم...
مقدمه:
صفحهی اول رو باز کردم و تیتر زدم:
- دفترچهی ثبت وقایع. نویسنده: سیاوش آرازیان.
شیشهی اشک رو گذاشتم گوشهی میز و نفس عمیقی کشیدم. چیزی که داشتم مینوشتم رو زیر ل*ب خوندم:
- به هر چیزی که آسیبی کنی، آن چیز جان گیرد؛ چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...
دفتر رو بستم و با نگاهی که ازش خون میریخت به دیوار زل زدم. این جا به هیچ عنوان جای من نیست...
لینک تاپیک گفت و گوی رمان:

گپ و گفت - گفتگوی رمان | شقایق سیاوش
سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده عزیز انجمن. زین پس در این تاپیک میتوانید، خاطرات خود دررابطه با رمان را با ما به اشتراک بگذارید و کاربران عزیز میتوانید نظرات خود را درباره رمان بنویسید. لطفاً قبل از ارسال پست، قوانین ساب را مطالعه فرمایید. لینک رمان...

آخرین ویرایش توسط مدیر: