R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #111 ناصرالدین سلطان گفت: ما قصه سکندر و دارا نخوانده ایم از ما بجز حکایت مهر و وفا مپرس کلیک کنید تا گسترش یابد... سخت میخواهم که در آغوش تنگ آرم تو را هرچقدر افشرده ای دل را، بیفشارم تو را ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: ما قصه سکندر و دارا نخوانده ایم از ما بجز حکایت مهر و وفا مپرس کلیک کنید تا گسترش یابد... سخت میخواهم که در آغوش تنگ آرم تو را هرچقدر افشرده ای دل را، بیفشارم تو را ...
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #112 Riot گفت: سخت میخواهم که در آغوش تنگ آرم تو را هرچقدر افشرده ای دل را، بیفشارم تو را ... کلیک کنید تا گسترش یابد... ای که از خوبی خود بی خبری به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: سخت میخواهم که در آغوش تنگ آرم تو را هرچقدر افشرده ای دل را، بیفشارم تو را ... کلیک کنید تا گسترش یابد... ای که از خوبی خود بی خبری به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری!
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #113 ناصرالدین سلطان گفت: ای که از خوبی خود بی خبری به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری! کلیک کنید تا گسترش یابد... یکبار به من قرعه ی عاشق شدن افتاد یک بار دگر یار دگر بار دگر نه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: ای که از خوبی خود بی خبری به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری! کلیک کنید تا گسترش یابد... یکبار به من قرعه ی عاشق شدن افتاد یک بار دگر یار دگر بار دگر نه
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #114 Riot گفت: یکبار به من قرعه ی عاشق شدن افتاد یک بار دگر یار دگر بار دگر نه کلیک کنید تا گسترش یابد... هر چه جز بار غمت بر دل مسکین من است برود از دل من وز دل من ان نرود آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یکبار به من قرعه ی عاشق شدن افتاد یک بار دگر یار دگر بار دگر نه کلیک کنید تا گسترش یابد... هر چه جز بار غمت بر دل مسکین من است برود از دل من وز دل من ان نرود
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #115 ناصرالدین سلطان گفت: هر چه جز بار غمت بر دل مسکین من است برود از دل من وز دل من ان نرود کلیک کنید تا گسترش یابد... دل من کجا پذیرد عوض تو دیگری را دگری به تو نماند تو به دیگری نمانی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: هر چه جز بار غمت بر دل مسکین من است برود از دل من وز دل من ان نرود کلیک کنید تا گسترش یابد... دل من کجا پذیرد عوض تو دیگری را دگری به تو نماند تو به دیگری نمانی
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #116 Riot گفت: دل من کجا پذیرد عوض تو دیگری را دگری به تو نماند تو به دیگری نمانی کلیک کنید تا گسترش یابد... یک روز می ایی که من نه عقل دارم نه جنون نه شک به چیزی نه یقین مس*ت و خمارت نیستم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دل من کجا پذیرد عوض تو دیگری را دگری به تو نماند تو به دیگری نمانی کلیک کنید تا گسترش یابد... یک روز می ایی که من نه عقل دارم نه جنون نه شک به چیزی نه یقین مس*ت و خمارت نیستم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #117 ناصرالدین سلطان گفت: یک روز می ایی که من نه عقل دارم نه جنون نه شک به چیزی نه یقین مس*ت و خمارت نیستم کلیک کنید تا گسترش یابد... تو پری زاده ندانم ز کجا می آیی که آدمیزاد نباشد به چنین زیبایی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: یک روز می ایی که من نه عقل دارم نه جنون نه شک به چیزی نه یقین مس*ت و خمارت نیستم کلیک کنید تا گسترش یابد... تو پری زاده ندانم ز کجا می آیی که آدمیزاد نباشد به چنین زیبایی
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #118 Riot گفت: تو پری زاده ندانم ز کجا می آیی که آدمیزاد نباشد به چنین زیبایی کلیک کنید تا گسترش یابد... یوسف گمگشته باز اید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تو پری زاده ندانم ز کجا می آیی که آدمیزاد نباشد به چنین زیبایی کلیک کنید تا گسترش یابد... یوسف گمگشته باز اید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #119 ناصرالدین سلطان گفت: یوسف گمگشته باز اید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور کلیک کنید تا گسترش یابد... رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن یا زجانان یا زجان باید که دل برداشتن آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: یوسف گمگشته باز اید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور کلیک کنید تا گسترش یابد... رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن یا زجانان یا زجان باید که دل برداشتن
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #120 Riot گفت: رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن یا زجانان یا زجان باید که دل برداشتن کلیک کنید تا گسترش یابد... نازنینا تو چرا بی خبر از ما شده ای؟ دیدمت وه چه تماشایی و زیبا شده ای آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن یا زجانان یا زجان باید که دل برداشتن کلیک کنید تا گسترش یابد... نازنینا تو چرا بی خبر از ما شده ای؟ دیدمت وه چه تماشایی و زیبا شده ای