M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #131 Riot گفت: تو را با دیگری می بینم و با گریه می پرسم از این دیگر نوازی ها خدایا چیست مقصودش کلیک کنید تا گسترش یابد... شاهد ان نیست که مویی و میانی دارد بنده طلعت ان باش که انی دارد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تو را با دیگری می بینم و با گریه می پرسم از این دیگر نوازی ها خدایا چیست مقصودش کلیک کنید تا گسترش یابد... شاهد ان نیست که مویی و میانی دارد بنده طلعت ان باش که انی دارد
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #132 ناصرالدین سلطان گفت: شاهد ان نیست که مویی و میانی دارد بنده طلعت ان باش که انی دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دیگران با همه کس دست در آغوش کنند ما که بر سفرهی خاصیم ، به یغما نرویم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: شاهد ان نیست که مویی و میانی دارد بنده طلعت ان باش که انی دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دیگران با همه کس دست در آغوش کنند ما که بر سفرهی خاصیم ، به یغما نرویم
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #133 Riot گفت: دیگران با همه کس دست در آغوش کنند ما که بر سفرهی خاصیم ، به یغما نرویم کلیک کنید تا گسترش یابد... من از ان روز که در بند توام فهمیدم زندگی دردقشنگیست که جریان دارد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دیگران با همه کس دست در آغوش کنند ما که بر سفرهی خاصیم ، به یغما نرویم کلیک کنید تا گسترش یابد... من از ان روز که در بند توام فهمیدم زندگی دردقشنگیست که جریان دارد
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #134 ناصرالدین سلطان گفت: من از ان روز که در بند توام فهمیدم زندگی دردقشنگیست که جریان دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... در هوایی که نفسهای تو نیست می نشینم نفسم می گیرد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: من از ان روز که در بند توام فهمیدم زندگی دردقشنگیست که جریان دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... در هوایی که نفسهای تو نیست می نشینم نفسم می گیرد
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #135 Riot گفت: در هوایی که نفسهای تو نیست می نشینم نفسم می گیرد کلیک کنید تا گسترش یابد... در راه رسیدن به تو گیرم که بمیرم اصلا به تو افتاد مسیرم که بمیرم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: در هوایی که نفسهای تو نیست می نشینم نفسم می گیرد کلیک کنید تا گسترش یابد... در راه رسیدن به تو گیرم که بمیرم اصلا به تو افتاد مسیرم که بمیرم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #136 ناصرالدین سلطان گفت: در راه رسیدن به تو گیرم که بمیرم اصلا به تو افتاد مسیرم که بمیرم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا روزی مباد آن دم، که بی یاد تو بنشینم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: در راه رسیدن به تو گیرم که بمیرم اصلا به تو افتاد مسیرم که بمیرم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا روزی مباد آن دم، که بی یاد تو بنشینم
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #137 مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصلههاست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #138 ناصرالدین سلطان گفت: مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصلههاست کلیک کنید تا گسترش یابد... ترسم آنجاست که عاشق کنی ام بعد نگاه بعد صدا بعد بگویی نفسم ، راه جداست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصلههاست کلیک کنید تا گسترش یابد... ترسم آنجاست که عاشق کنی ام بعد نگاه بعد صدا بعد بگویی نفسم ، راه جداست
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #139 Riot گفت: ترسم آنجاست که عاشق کنی ام بعد نگاه بعد صدا بعد بگویی نفسم ، راه جداست کلیک کنید تا گسترش یابد... تنها گناه ما طمع بخشش تو بود ما را کرامت تو گنه کار کرده است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: ترسم آنجاست که عاشق کنی ام بعد نگاه بعد صدا بعد بگویی نفسم ، راه جداست کلیک کنید تا گسترش یابد... تنها گناه ما طمع بخشش تو بود ما را کرامت تو گنه کار کرده است
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #140 ناصرالدین سلطان گفت: تنها گناه ما طمع بخشش تو بود ما را کرامت تو گنه کار کرده است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو با قلب ویرانه ی من چه کردی ببین عشق دیوانه ی من چه کردی مگر لایق تکیه دادن نبودم تو با حسرت شانه ی من چه کردی؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: تنها گناه ما طمع بخشش تو بود ما را کرامت تو گنه کار کرده است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو با قلب ویرانه ی من چه کردی ببین عشق دیوانه ی من چه کردی مگر لایق تکیه دادن نبودم تو با حسرت شانه ی من چه کردی؟