M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #151 Riot گفت: من پر از هیچم پر از کفرم پر از شرکم ولی نقطه های روشن ایمان من چشمان توست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا خار غم عشقت اویخته در دامن کوته نظری باشد رفتن به گلستان ها آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: من پر از هیچم پر از کفرم پر از شرکم ولی نقطه های روشن ایمان من چشمان توست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا خار غم عشقت اویخته در دامن کوته نظری باشد رفتن به گلستان ها
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #152 ناصرالدین سلطان گفت: تا خار غم عشقت اویخته در دامن کوته نظری باشد رفتن به گلستان ها کلیک کنید تا گسترش یابد... از تو آغاز شدم تا که به پایان برسم رفتم از کوچه که شاید به خیابان برسم خسته از بودن تو خسته تر از رفتن تو آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: تا خار غم عشقت اویخته در دامن کوته نظری باشد رفتن به گلستان ها کلیک کنید تا گسترش یابد... از تو آغاز شدم تا که به پایان برسم رفتم از کوچه که شاید به خیابان برسم خسته از بودن تو خسته تر از رفتن تو
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #153 Riot گفت: از تو آغاز شدم تا که به پایان برسم رفتم از کوچه که شاید به خیابان برسم خسته از بودن تو خسته تر از رفتن تو کلیک کنید تا گسترش یابد... وه که جدا نمیشود نقش تو از خیال من تا چه شود در عاقبت در طلب تو حال من آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: از تو آغاز شدم تا که به پایان برسم رفتم از کوچه که شاید به خیابان برسم خسته از بودن تو خسته تر از رفتن تو کلیک کنید تا گسترش یابد... وه که جدا نمیشود نقش تو از خیال من تا چه شود در عاقبت در طلب تو حال من
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #154 ناصرالدین سلطان گفت: وه که جدا نمیشود نقش تو از خیال من تا چه شود در عاقبت در طلب تو حال من کلیک کنید تا گسترش یابد... نکند بی تو دلم عاشق یاری بشود شک به دل راه بده گرچه محال است بیا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: وه که جدا نمیشود نقش تو از خیال من تا چه شود در عاقبت در طلب تو حال من کلیک کنید تا گسترش یابد... نکند بی تو دلم عاشق یاری بشود شک به دل راه بده گرچه محال است بیا
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #155 Riot گفت: نکند بی تو دلم عاشق یاری بشود شک به دل راه بده گرچه محال است بیا کلیک کنید تا گسترش یابد... ای دل بگو به عقل که دشمن هم این چنین در خون مرا به حال خودم وا نمی گذاشت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: نکند بی تو دلم عاشق یاری بشود شک به دل راه بده گرچه محال است بیا کلیک کنید تا گسترش یابد... ای دل بگو به عقل که دشمن هم این چنین در خون مرا به حال خودم وا نمی گذاشت
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #156 ناصرالدین سلطان گفت: ای دل بگو به عقل که دشمن هم این چنین در خون مرا به حال خودم وا نمی گذاشت کلیک کنید تا گسترش یابد... تیر و کمان گرفته ای سوی شکار می روی صید تو اند عالمی بهر چه کار می روی ؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: ای دل بگو به عقل که دشمن هم این چنین در خون مرا به حال خودم وا نمی گذاشت کلیک کنید تا گسترش یابد... تیر و کمان گرفته ای سوی شکار می روی صید تو اند عالمی بهر چه کار می روی ؟
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #157 Riot گفت: تیر و کمان گرفته ای سوی شکار می روی صید تو اند عالمی بهر چه کار می روی ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تنگ در آغوش بگیرم که بمیرم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تیر و کمان گرفته ای سوی شکار می روی صید تو اند عالمی بهر چه کار می روی ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تنگ در آغوش بگیرم که بمیرم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #158 ناصرالدین سلطان گفت: یا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تنگ در آغوش بگیرم که بمیرم کلیک کنید تا گسترش یابد... من آلوده به آغوش تو را درمان نیست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: یا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تنگ در آغوش بگیرم که بمیرم کلیک کنید تا گسترش یابد... من آلوده به آغوش تو را درمان نیست
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #159 تلخی عمر به شیرینی عشق آکنده است چه سرانجام خوشی گردش دنیا دارد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #160 ناصرالدین سلطان گفت: تلخی عمر به شیرینی عشق آکنده است چه سرانجام خوشی گردش دنیا دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستش دارم ولی این راز باشد بین ما هر کسی را دوست دارم زود شوهر می کند 🙄 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: تلخی عمر به شیرینی عشق آکنده است چه سرانجام خوشی گردش دنیا دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستش دارم ولی این راز باشد بین ما هر کسی را دوست دارم زود شوهر می کند 🙄