M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #161 Riot گفت: دوستش دارم ولی این راز باشد بین ما هر کسی را دوست دارم زود شوهر می کند 🙄 کلیک کنید تا گسترش یابد... در سینهام آویخته دستی قفسی را تا حبس نفسهای خودم را بشمارم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دوستش دارم ولی این راز باشد بین ما هر کسی را دوست دارم زود شوهر می کند 🙄 کلیک کنید تا گسترش یابد... در سینهام آویخته دستی قفسی را تا حبس نفسهای خودم را بشمارم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #162 ناصرالدین سلطان گفت: در سینهام آویخته دستی قفسی را تا حبس نفسهای خودم را بشمارم کلیک کنید تا گسترش یابد... من که تا صبح دعا گوی تو هستم همه شب چه شود گر تو به دشنام کنی یاد مرا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: در سینهام آویخته دستی قفسی را تا حبس نفسهای خودم را بشمارم کلیک کنید تا گسترش یابد... من که تا صبح دعا گوی تو هستم همه شب چه شود گر تو به دشنام کنی یاد مرا
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #163 Riot گفت: من که تا صبح دعا گوی تو هستم همه شب چه شود گر تو به دشنام کنی یاد مرا کلیک کنید تا گسترش یابد... ای که برداشتی از شانه موری باری بهتر آن بود که دست از سر من برداری آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: من که تا صبح دعا گوی تو هستم همه شب چه شود گر تو به دشنام کنی یاد مرا کلیک کنید تا گسترش یابد... ای که برداشتی از شانه موری باری بهتر آن بود که دست از سر من برداری
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #164 ناصرالدین سلطان گفت: ای که برداشتی از شانه موری باری بهتر آن بود که دست از سر من برداری کلیک کنید تا گسترش یابد... یکی می پرسد غمت از چیست ؟ ملال انگیز چهره ات از دوری کیست ؟ برایش از ته دل می نویسم برای آنکه باید باشد و نیست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: ای که برداشتی از شانه موری باری بهتر آن بود که دست از سر من برداری کلیک کنید تا گسترش یابد... یکی می پرسد غمت از چیست ؟ ملال انگیز چهره ات از دوری کیست ؟ برایش از ته دل می نویسم برای آنکه باید باشد و نیست
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #165 Riot گفت: یکی می پرسد غمت از چیست ؟ ملال انگیز چهره ات از دوری کیست ؟ برایش از ته دل می نویسم برای آنکه باید باشد و نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو اگر یوسف خود را نشناسی عجب است ای که بینا شده چشم تو ز یک پیراهن آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یکی می پرسد غمت از چیست ؟ ملال انگیز چهره ات از دوری کیست ؟ برایش از ته دل می نویسم برای آنکه باید باشد و نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو اگر یوسف خود را نشناسی عجب است ای که بینا شده چشم تو ز یک پیراهن
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #166 ناصرالدین سلطان گفت: تو اگر یوسف خود را نشناسی عجب است ای که بینا شده چشم تو ز یک پیراهن کلیک کنید تا گسترش یابد... نمی گویی و می سوزی نمی جویی و می خواهی به باطن تشنه ی عشق و به ظاهر غرق حاشایی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: تو اگر یوسف خود را نشناسی عجب است ای که بینا شده چشم تو ز یک پیراهن کلیک کنید تا گسترش یابد... نمی گویی و می سوزی نمی جویی و می خواهی به باطن تشنه ی عشق و به ظاهر غرق حاشایی
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #167 Riot گفت: نمی گویی و می سوزی نمی جویی و می خواهی به باطن تشنه ی عشق و به ظاهر غرق حاشایی کلیک کنید تا گسترش یابد... یارب این نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: نمی گویی و می سوزی نمی جویی و می خواهی به باطن تشنه ی عشق و به ظاهر غرق حاشایی کلیک کنید تا گسترش یابد... یارب این نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #168 ناصرالدین سلطان گفت: یارب این نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش کلیک کنید تا گسترش یابد... شب از فراقت در فغان روز از غمت در زاری ام دارم عجب روز و شبی آن خواب و این بیداری ام آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: یارب این نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش کلیک کنید تا گسترش یابد... شب از فراقت در فغان روز از غمت در زاری ام دارم عجب روز و شبی آن خواب و این بیداری ام
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #169 Riot گفت: شب از فراقت در فغان روز از غمت در زاری ام دارم عجب روز و شبی آن خواب و این بیداری ام کلیک کنید تا گسترش یابد... من و اين شعر تكرارى شروع شب به بيدارى تو و عطرى كه جا مونده تمامِ شب خود آزارى آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: شب از فراقت در فغان روز از غمت در زاری ام دارم عجب روز و شبی آن خواب و این بیداری ام کلیک کنید تا گسترش یابد... من و اين شعر تكرارى شروع شب به بيدارى تو و عطرى كه جا مونده تمامِ شب خود آزارى
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #170 ناصرالدین سلطان گفت: من و اين شعر تكرارى شروع شب به بيدارى تو و عطرى كه جا مونده تمامِ شب خود آزارى کلیک کنید تا گسترش یابد... یار من خسرو خوبان و لبش شیرین است خبرش نیست که فرهاد وی این مسکین است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: من و اين شعر تكرارى شروع شب به بيدارى تو و عطرى كه جا مونده تمامِ شب خود آزارى کلیک کنید تا گسترش یابد... یار من خسرو خوبان و لبش شیرین است خبرش نیست که فرهاد وی این مسکین است