شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/4/26 #1,921 Mansi گفت: من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بیآبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم کلیک کنید تا گسترش یابد... میروی و شهر ویران میشود شهر صحرا میشود تا میروی فیض کاشانی
Mansi گفت: من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بیآبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم کلیک کنید تا گسترش یابد... میروی و شهر ویران میشود شهر صحرا میشود تا میروی فیض کاشانی
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 648 پسندها پسندها 2,791 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,333 5/4/26 #1,922 یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از چشم حسود چمنش
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/4/26 #1,923 Mansi گفت: یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از چشم حسود چمنش کلیک کنید تا گسترش یابد... شاه شمشادقدان خسرو شیرین دهنان که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان حافظ شیرازی
Mansi گفت: یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از چشم حسود چمنش کلیک کنید تا گسترش یابد... شاه شمشادقدان خسرو شیرین دهنان که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان حافظ شیرازی
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 368 پسندها پسندها 445 امتیازها امتیازها 63 سکه 593 5/4/26 #1,924 نه شکوفهای نه برگی نه ثمر نه سایه دارم همه حیرتم که دهقان به چه کار کشت مارا
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/4/26 #1,925 ~راوـــی~ گفت: نه شکوفهای نه برگی نه ثمر نه سایه دارم همه حیرتم که دهقان به چه کار کشت مارا کلیک کنید تا گسترش یابد... این درگه ما درگه نومیدی نیست صد بار اگر توبه شکستی باز آ
~راوـــی~ گفت: نه شکوفهای نه برگی نه ثمر نه سایه دارم همه حیرتم که دهقان به چه کار کشت مارا کلیک کنید تا گسترش یابد... این درگه ما درگه نومیدی نیست صد بار اگر توبه شکستی باز آ
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 368 پسندها پسندها 445 امتیازها امتیازها 63 سکه 593 5/4/26 #1,926 اين چه تيغ است که در هر رگ من زخمي از اوست گر بگويم که تو در خون مني بهتان نيست
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/4/26 #1,927 ~راوـــی~ گفت: اين چه تيغ است که در هر رگ من زخمي از اوست گر بگويم که تو در خون مني بهتان نيست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو جان جانیای در جان حقیقت همان در پردهات پنهان حقیقت عطار
~راوـــی~ گفت: اين چه تيغ است که در هر رگ من زخمي از اوست گر بگويم که تو در خون مني بهتان نيست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو جان جانیای در جان حقیقت همان در پردهات پنهان حقیقت عطار
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 368 پسندها پسندها 445 امتیازها امتیازها 63 سکه 593 5/4/26 #1,928 تا تو مراد من دهی، کشته مرا فراق تو تا تو به داد من رسی، من به خدا رسیدهام
علی یزدانی نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری نوشتهها نوشتهها 487 پسندها پسندها 3,173 امتیازها امتیازها 258 سکه 1,155 5/4/26 #1,929 روی مقصود که شاهان ب دعا میطلبند مظهرش آینهی طلعت درویشان است حافظ
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/4/26 #1,930 علی یزدانی گفت: روی مقصود که شاهان ب دعا میطلبند مظهرش آینهی طلعت درویشان است حافظ کلیک کنید تا گسترش یابد... تا در نظر خلق نگردی کافر در مذهب عاشقان مسلمان نشوی ابوسعید ابوالخیر
علی یزدانی گفت: روی مقصود که شاهان ب دعا میطلبند مظهرش آینهی طلعت درویشان است حافظ کلیک کنید تا گسترش یابد... تا در نظر خلق نگردی کافر در مذهب عاشقان مسلمان نشوی ابوسعید ابوالخیر