Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 644 پسندها پسندها 2,782 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,329 5/4/26 #1,931 یا رب به وقت گل گنه بنده عفو کن وین ماجرا به سرو لب جویبار بخش
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/4/26 #1,932 Mansi گفت: یا رب به وقت گل گنه بنده عفو کن وین ماجرا به سرو لب جویبار بخش کلیک کنید تا گسترش یابد... شعر دانی چیست، مرواریدی از دریای عقل شاعر آن افسونگری کاین طرفه مروارید سفت ملکالشعرای بهار آخرین ویرایش: 5/4/26
Mansi گفت: یا رب به وقت گل گنه بنده عفو کن وین ماجرا به سرو لب جویبار بخش کلیک کنید تا گسترش یابد... شعر دانی چیست، مرواریدی از دریای عقل شاعر آن افسونگری کاین طرفه مروارید سفت ملکالشعرای بهار
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 644 پسندها پسندها 2,782 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,329 5/4/26 #1,933 تو شمع انجمنی یکزبان و یکدل شو خیال و کوشش پروانه بین و خندان باش
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/4/26 #1,934 Mansi گفت: تو شمع انجمنی یکزبان و یکدل شو خیال و کوشش پروانه بین و خندان باش کلیک کنید تا گسترش یابد... شیرین دهنی و شهد در شکر اوست فرمانده روزگار فرمانبر اوست ابوسعید ابوالخیر
Mansi گفت: تو شمع انجمنی یکزبان و یکدل شو خیال و کوشش پروانه بین و خندان باش کلیک کنید تا گسترش یابد... شیرین دهنی و شهد در شکر اوست فرمانده روزگار فرمانبر اوست ابوسعید ابوالخیر
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 644 پسندها پسندها 2,782 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,329 5/4/26 #1,935 تو همانی که دلم لک زده لبخندش را او که هرگز نتوان یافت همانندش را
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 396 امتیازها امتیازها 63 سکه 569 5/4/26 #1,936 او که همدردم شده گویا خودش هم درد بود او خودش زخم همان مرهم که میآورد بود
علی یزدانی نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری نوشتهها نوشتهها 487 پسندها پسندها 3,173 امتیازها امتیازها 258 سکه 1,155 5/4/26 #1,937 ~راوـــی~ گفت: او که همدردم شده گویا خودش هم درد بود او خودش زخم همان مرهم که میآورد بود کلیک کنید تا گسترش یابد... در این امید بسر شد، دریغ! عمر عزیز که آنچه در دلم است از درم فراز آید سعدی
~راوـــی~ گفت: او که همدردم شده گویا خودش هم درد بود او خودش زخم همان مرهم که میآورد بود کلیک کنید تا گسترش یابد... در این امید بسر شد، دریغ! عمر عزیز که آنچه در دلم است از درم فراز آید سعدی
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/4/26 #1,938 علی یزدانی گفت: در این امید بسر شد، دریغ! عمر عزیز که آنچه در دلم است از درم فراز آید سعدی کلیک کنید تا گسترش یابد... در راه تو هر که نیم جانی بدهد از لطف تو صدهزار جان یابد باز عطار
علی یزدانی گفت: در این امید بسر شد، دریغ! عمر عزیز که آنچه در دلم است از درم فراز آید سعدی کلیک کنید تا گسترش یابد... در راه تو هر که نیم جانی بدهد از لطف تو صدهزار جان یابد باز عطار
علی یزدانی نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری نوشتهها نوشتهها 487 پسندها پسندها 3,173 امتیازها امتیازها 258 سکه 1,155 5/5/26 #1,939 شکوفـہ بـھـاری گفت: در راه تو هر که نیم جانی بدهد از لطف تو صدهزار جان یابد باز عطار کلیک کنید تا گسترش یابد... زاهدِ خلوت نشین دوش به میخانه شد از سرِ پیمان بِرَفت با سرِ پیمانه شد
شکوفـہ بـھـاری گفت: در راه تو هر که نیم جانی بدهد از لطف تو صدهزار جان یابد باز عطار کلیک کنید تا گسترش یابد... زاهدِ خلوت نشین دوش به میخانه شد از سرِ پیمان بِرَفت با سرِ پیمانه شد
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/5/26 #1,940 علی یزدانی گفت: زاهدِ خلوت نشین دوش به میخانه شد از سرِ پیمان بِرَفت با سرِ پیمانه شد کلیک کنید تا گسترش یابد... دلم بردی به جانم قصد کردی مرا این واقعه بس مشکل آمد انوری
علی یزدانی گفت: زاهدِ خلوت نشین دوش به میخانه شد از سرِ پیمان بِرَفت با سرِ پیمانه شد کلیک کنید تا گسترش یابد... دلم بردی به جانم قصد کردی مرا این واقعه بس مشکل آمد انوری