M m.amir کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 375 پسندها پسندها 159 امتیازها امتیازها 43 سکه 10 1/16/24 #461 Last_equestrienne گفت: نی حدیث راه پر خون میکند قصه های عشق مجنون میکند کلیک کنید تا گسترش یابد... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Last_equestrienne گفت: نی حدیث راه پر خون میکند قصه های عشق مجنون میکند کلیک کنید تا گسترش یابد... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/16/24 #462 m.amir گفت: دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است کلیک کنید تا گسترش یابد... تویی ان گوهر پاکیزه ک در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
m.amir گفت: دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است کلیک کنید تا گسترش یابد... تویی ان گوهر پاکیزه ک در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک
M m.amir کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 375 پسندها پسندها 159 امتیازها امتیازها 43 سکه 10 1/16/24 #463 Last_equestrienne گفت: تویی ان گوهر پاکیزه ک در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک کلیک کنید تا گسترش یابد... کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناخت یا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Last_equestrienne گفت: تویی ان گوهر پاکیزه ک در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک کلیک کنید تا گسترش یابد... کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناخت یا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/16/24 #464 m.amir گفت: کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناخت یا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم کلیک کنید تا گسترش یابد... من نگویم ک مرا از قفس ازاد کنید قفسم برده ب باغی و دلم شاد کنید آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
m.amir گفت: کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناخت یا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم کلیک کنید تا گسترش یابد... من نگویم ک مرا از قفس ازاد کنید قفسم برده ب باغی و دلم شاد کنید
M m.amir کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 375 پسندها پسندها 159 امتیازها امتیازها 43 سکه 10 1/16/24 #465 Last_equestrienne گفت: من نگویم ک مرا از قفس ازاد کنید قفسم برده ب باغی و دلم شاد کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو که او گلهای تر دارد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Last_equestrienne گفت: من نگویم ک مرا از قفس ازاد کنید قفسم برده ب باغی و دلم شاد کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو که او گلهای تر دارد
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/16/24 #466 m.amir گفت: دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو که او گلهای تر دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل میرود ز دستم صصاحب دلان خدا را دردا ک راز پنهان خواهد شد اشکارا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
m.amir گفت: دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو که او گلهای تر دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل میرود ز دستم صصاحب دلان خدا را دردا ک راز پنهان خواهد شد اشکارا
M m.amir کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 375 پسندها پسندها 159 امتیازها امتیازها 43 سکه 10 1/16/24 #467 Last_equestrienne گفت: دل میرود ز دستم صصاحب دلان خدا را دردا ک راز پنهان خواهد شد اشکارا کلیک کنید تا گسترش یابد... اندر دل هر کس که از این عشق اثر نیست توابر در او کش که به جزخصمِ قمر نیست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Last_equestrienne گفت: دل میرود ز دستم صصاحب دلان خدا را دردا ک راز پنهان خواهد شد اشکارا کلیک کنید تا گسترش یابد... اندر دل هر کس که از این عشق اثر نیست توابر در او کش که به جزخصمِ قمر نیست
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/16/24 #468 m.amir گفت: اندر دل هر کس که از این عشق اثر نیست توابر در او کش که به جزخصمِ قمر نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا گنج غمت در دل دیوانه مقیم است همواره مرا کوی خرابات مقام است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
m.amir گفت: اندر دل هر کس که از این عشق اثر نیست توابر در او کش که به جزخصمِ قمر نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا گنج غمت در دل دیوانه مقیم است همواره مرا کوی خرابات مقام است
M m.amir کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 375 پسندها پسندها 159 امتیازها امتیازها 43 سکه 10 1/16/24 #469 Last_equestrienne گفت: تا گنج غمت در دل دیوانه مقیم است همواره مرا کوی خرابات مقام است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا کی غم آن خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Last_equestrienne گفت: تا گنج غمت در دل دیوانه مقیم است همواره مرا کوی خرابات مقام است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا کی غم آن خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/16/24 #470 m.amir گفت: تا کی غم آن خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه کلیک کنید تا گسترش یابد... هر گه که دل به عشق دهی خوش دمی بود در کار خير حاجت هيچ استخاره نيست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
m.amir گفت: تا کی غم آن خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه کلیک کنید تا گسترش یابد... هر گه که دل به عشق دهی خوش دمی بود در کار خير حاجت هيچ استخاره نيست