M m.amir کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 375 پسندها پسندها 159 امتیازها امتیازها 43 سکه 10 1/16/24 #471 Last_equestrienne گفت: هر گه که دل به عشق دهی خوش دمی بود در کار خير حاجت هيچ استخاره نيست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا ز میخانه و می نام و نشان خواهد بود سر ما خاک ره پیر مغان خواهد بود آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Last_equestrienne گفت: هر گه که دل به عشق دهی خوش دمی بود در کار خير حاجت هيچ استخاره نيست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا ز میخانه و می نام و نشان خواهد بود سر ما خاک ره پیر مغان خواهد بود
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/16/24 #472 m.amir گفت: تا ز میخانه و می نام و نشان خواهد بود سر ما خاک ره پیر مغان خواهد بود کلیک کنید تا گسترش یابد... درد ما را نیست درمان الغیاث هجر ما را نیست پایان الغیاث آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
m.amir گفت: تا ز میخانه و می نام و نشان خواهد بود سر ما خاک ره پیر مغان خواهد بود کلیک کنید تا گسترش یابد... درد ما را نیست درمان الغیاث هجر ما را نیست پایان الغیاث
M m.amir کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 375 پسندها پسندها 159 امتیازها امتیازها 43 سکه 10 1/16/24 #473 Last_equestrienne گفت: درد ما را نیست درمان الغیاث هجر ما را نیست پایان الغیاث کلیک کنید تا گسترش یابد... ثوابت باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Last_equestrienne گفت: درد ما را نیست درمان الغیاث هجر ما را نیست پایان الغیاث کلیک کنید تا گسترش یابد... ثوابت باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/16/24 #474 m.amir گفت: ثوابت باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاری اندر کس نمیبینم یاران را چ شد دوستی کی اخر امد دوست داران را چه شد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
m.amir گفت: ثوابت باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاری اندر کس نمیبینم یاران را چ شد دوستی کی اخر امد دوست داران را چه شد
M m.amir کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 375 پسندها پسندها 159 امتیازها امتیازها 43 سکه 10 1/16/24 #475 Last_equestrienne گفت: یاری اندر کس نمیبینم یاران را چ شد دوستی کی اخر امد دوست داران را چه شد کلیک کنید تا گسترش یابد... داروی مشتاق چیست زهر ز دست نگار مرهم عشاق چیست زخم ز بازوی دوست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Last_equestrienne گفت: یاری اندر کس نمیبینم یاران را چ شد دوستی کی اخر امد دوست داران را چه شد کلیک کنید تا گسترش یابد... داروی مشتاق چیست زهر ز دست نگار مرهم عشاق چیست زخم ز بازوی دوست
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/16/24 #476 m.amir گفت: داروی مشتاق چیست زهر ز دست نگار مرهم عشاق چیست زخم ز بازوی دوست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
m.amir گفت: داروی مشتاق چیست زهر ز دست نگار مرهم عشاق چیست زخم ز بازوی دوست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم
M m.amir کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 375 پسندها پسندها 159 امتیازها امتیازها 43 سکه 10 1/16/24 #477 Last_equestrienne گفت: تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما قصه ی دل جز به بر یار نبردیم و ز یار شکایت سوی اغیار نبردیم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Last_equestrienne گفت: تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما قصه ی دل جز به بر یار نبردیم و ز یار شکایت سوی اغیار نبردیم
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/16/24 #478 m.amir گفت: ما قصه ی دل جز به بر یار نبردیم و ز یار شکایت سوی اغیار نبردیم کلیک کنید تا گسترش یابد... منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
m.amir گفت: ما قصه ی دل جز به بر یار نبردیم و ز یار شکایت سوی اغیار نبردیم کلیک کنید تا گسترش یابد... منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن
M m.amir کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 375 پسندها پسندها 159 امتیازها امتیازها 43 سکه 10 1/16/24 #479 Last_equestrienne گفت: منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن کلیک کنید تا گسترش یابد... نفسی وجود دارم که تو را سجود آرم که سجود توست جانا دعوات مستجابم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Last_equestrienne گفت: منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن کلیک کنید تا گسترش یابد... نفسی وجود دارم که تو را سجود آرم که سجود توست جانا دعوات مستجابم
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/16/24 #480 m.amir گفت: نفسی وجود دارم که تو را سجود آرم که سجود توست جانا دعوات مستجابم کلیک کنید تا گسترش یابد... من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
m.amir گفت: نفسی وجود دارم که تو را سجود آرم که سجود توست جانا دعوات مستجابم کلیک کنید تا گسترش یابد... من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت