M m.amir کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 375 پسندها پسندها 159 امتیازها امتیازها 43 سکه 10 1/16/24 #491 MeliCa Kakou گفت: نا کرده گناه در جهان کیست بگو / وان کس که گنه نکرد چون زیست بگو کلیک کنید تا گسترش یابد... وفایی نیست در گل ها منال ای بلبل مسکین کزین گلها پس از ما هم فراوان روید از گلها آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
MeliCa Kakou گفت: نا کرده گناه در جهان کیست بگو / وان کس که گنه نکرد چون زیست بگو کلیک کنید تا گسترش یابد... وفایی نیست در گل ها منال ای بلبل مسکین کزین گلها پس از ما هم فراوان روید از گلها
MelicaMelica عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته فعال قدردانی خلاقیت محبوب همراه همیشگی کافه حمایت وفاداری مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,518 پسندها پسندها 3,021 امتیازها امتیازها 453 سکه 2,895 1/16/24 #492 m.amir گفت: وفایی نیست در گل ها منال ای بلبل مسکین کزین گلها پس از ما هم فراوان روید از گلها کلیک کنید تا گسترش یابد... آتش عشق پس از مرگ نگردد خاموش/اين چراغي است کزين خانه به آن آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
m.amir گفت: وفایی نیست در گل ها منال ای بلبل مسکین کزین گلها پس از ما هم فراوان روید از گلها کلیک کنید تا گسترش یابد... آتش عشق پس از مرگ نگردد خاموش/اين چراغي است کزين خانه به آن
M m.amir کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 375 پسندها پسندها 159 امتیازها امتیازها 43 سکه 10 1/16/24 #493 MeliCa Kakou گفت: آتش عشق پس از مرگ نگردد خاموش/اين چراغي است کزين خانه به آن کلیک کنید تا گسترش یابد... نردبان این جهان ما و منی ست عاقبت این نردبان افتادنی ست لاجرم هر کس که بالاتر نشست استخوانش سخت تر خواهد شکست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
MeliCa Kakou گفت: آتش عشق پس از مرگ نگردد خاموش/اين چراغي است کزين خانه به آن کلیک کنید تا گسترش یابد... نردبان این جهان ما و منی ست عاقبت این نردبان افتادنی ست لاجرم هر کس که بالاتر نشست استخوانش سخت تر خواهد شکست
I ILLUSION کاربر فعال کاربر انجمن نویسنده رسمی ادبیات نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 30 امتیازها امتیازها 38 سکه 9 1/15/24 #494 m.amir گفت: نردبان این جهان ما و منی ست عاقبت این نردبان افتادنی ست لاجرم هر کس که بالاتر نشست استخوانش سخت تر خواهد شکست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو جگر گوشه هم از شیر بریدی و هنوز من بیچاره همان عاشق خونین جگرم... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
m.amir گفت: نردبان این جهان ما و منی ست عاقبت این نردبان افتادنی ست لاجرم هر کس که بالاتر نشست استخوانش سخت تر خواهد شکست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو جگر گوشه هم از شیر بریدی و هنوز من بیچاره همان عاشق خونین جگرم...
آمـین نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 999 پسندها پسندها 1,565 امتیازها امتیازها 183 سکه 1,554 1/15/24 #495 ILLUSION گفت: تو جگر گوشه هم از شیر بریدی و هنوز من بیچاره همان عاشق خونین جگرم... کلیک کنید تا گسترش یابد... من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ILLUSION گفت: تو جگر گوشه هم از شیر بریدی و هنوز من بیچاره همان عاشق خونین جگرم... کلیک کنید تا گسترش یابد... من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت
.saba ژورنالیست ژورنالیست خانم نمونه فعال وفاداری نوشتهها نوشتهها 1,738 پسندها پسندها 4,143 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,669 1/15/24 #496 صحـــراآ گفت: من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت کلیک کنید تا گسترش یابد... تا ابد، از نیستی نتوان گذشت خاک این وادی گل از آب فناست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
صحـــراآ گفت: من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت کلیک کنید تا گسترش یابد... تا ابد، از نیستی نتوان گذشت خاک این وادی گل از آب فناست
آمـین نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 999 پسندها پسندها 1,565 امتیازها امتیازها 183 سکه 1,554 1/15/24 #497 Avin گفت: تا ابد، از نیستی نتوان گذشت خاک این وادی گل از آب فناست کلیک کنید تا گسترش یابد... ساقی امروز در خمارت بودم تا شب به خدا در انتظارت بودم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
Avin گفت: تا ابد، از نیستی نتوان گذشت خاک این وادی گل از آب فناست کلیک کنید تا گسترش یابد... ساقی امروز در خمارت بودم تا شب به خدا در انتظارت بودم
ب بلوط نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 758 پسندها پسندها 70 امتیازها امتیازها 78 سکه -19 1/15/24 #498 صحـــراآ گفت: ساقی امروز در خمارت بودم تا شب به خدا در انتظارت بودم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما ز بالاییم و بالا می رویم ما ز دریاییم و دریا میرویم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
صحـــراآ گفت: ساقی امروز در خمارت بودم تا شب به خدا در انتظارت بودم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما ز بالاییم و بالا می رویم ما ز دریاییم و دریا میرویم
آمـین نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 999 پسندها پسندها 1,565 امتیازها امتیازها 183 سکه 1,554 1/15/24 #499 ~balut~ گفت: ما ز بالاییم و بالا می رویم ما ز دریاییم و دریا میرویم کلیک کنید تا گسترش یابد... منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
~balut~ گفت: ما ز بالاییم و بالا می رویم ما ز دریاییم و دریا میرویم کلیک کنید تا گسترش یابد... منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن
M MHP کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 156 پسندها پسندها 485 امتیازها امتیازها 43 سکه 346 1/15/24 #500 صحـــراآ گفت: منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن کلیک کنید تا گسترش یابد... نفسی داشتم و ناله و شیون کردم بی تو با مرگ عجب کشمکشی من کردم... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
صحـــراآ گفت: منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن کلیک کنید تا گسترش یابد... نفسی داشتم و ناله و شیون کردم بی تو با مرگ عجب کشمکشی من کردم...