Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #291 Riot گفت: در دیدهی من جمله خیالاند و تو نقشی بر خاطر من جمله فراموش و تو یادی کلیک کنید تا گسترش یابد... یا درد و غمی که داده ای، بازش گیر، یا جان و دلی که برده ای، بازم ده ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: در دیدهی من جمله خیالاند و تو نقشی بر خاطر من جمله فراموش و تو یادی کلیک کنید تا گسترش یابد... یا درد و غمی که داده ای، بازش گیر، یا جان و دلی که برده ای، بازم ده ...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #292 Sarah Bhr گفت: یا درد و غمی که داده ای، بازش گیر، یا جان و دلی که برده ای، بازم ده ... کلیک کنید تا گسترش یابد... همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آیی و بمانی.. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: یا درد و غمی که داده ای، بازش گیر، یا جان و دلی که برده ای، بازم ده ... کلیک کنید تا گسترش یابد... همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آیی و بمانی..
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #293 Riot گفت: همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آیی و بمانی.. کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد رخسار تو را در دل نهان داریم ما در دل دوزخ بهشت جاودان داریم ما آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آیی و بمانی.. کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد رخسار تو را در دل نهان داریم ما در دل دوزخ بهشت جاودان داریم ما
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #294 Sarah Bhr گفت: یاد رخسار تو را در دل نهان داریم ما در دل دوزخ بهشت جاودان داریم ما کلیک کنید تا گسترش یابد... اندر دل مــا تـویـی نگارا غیر تو کلوخ و سنگ خارا هر عاشق شاهدی گزیدست مــا جز تــو ندیدهایم یارا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: یاد رخسار تو را در دل نهان داریم ما در دل دوزخ بهشت جاودان داریم ما کلیک کنید تا گسترش یابد... اندر دل مــا تـویـی نگارا غیر تو کلوخ و سنگ خارا هر عاشق شاهدی گزیدست مــا جز تــو ندیدهایم یارا
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #295 Riot گفت: اندر دل مــا تـویـی نگارا غیر تو کلوخ و سنگ خارا هر عاشق شاهدی گزیدست مــا جز تــو ندیدهایم یارا کلیک کنید تا گسترش یابد... ای بغض فروخفته مرا مرد نگه دار تا دست خداحافظی اش را بفشارم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: اندر دل مــا تـویـی نگارا غیر تو کلوخ و سنگ خارا هر عاشق شاهدی گزیدست مــا جز تــو ندیدهایم یارا کلیک کنید تا گسترش یابد... ای بغض فروخفته مرا مرد نگه دار تا دست خداحافظی اش را بفشارم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #296 Sarah Bhr گفت: ای بغض فروخفته مرا مرد نگه دار تا دست خداحافظی اش را بفشارم کلیک کنید تا گسترش یابد... من آن نیم که حلال از حرام نشناسم نوشیدنی با تو حلالست و آب بی تو حرام آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: ای بغض فروخفته مرا مرد نگه دار تا دست خداحافظی اش را بفشارم کلیک کنید تا گسترش یابد... من آن نیم که حلال از حرام نشناسم نوشیدنی با تو حلالست و آب بی تو حرام
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #297 Riot گفت: من آن نیم که حلال از حرام نشناسم نوشیدنی با تو حلالست و آب بی تو حرام کلیک کنید تا گسترش یابد... من رستم و سهراب تو این جنگ چه جنگی ست گر زخم زنم حسرت و گر زخم خورم ننگ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: من آن نیم که حلال از حرام نشناسم نوشیدنی با تو حلالست و آب بی تو حرام کلیک کنید تا گسترش یابد... من رستم و سهراب تو این جنگ چه جنگی ست گر زخم زنم حسرت و گر زخم خورم ننگ
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #298 Sarah Bhr گفت: من رستم و سهراب تو این جنگ چه جنگی ست گر زخم زنم حسرت و گر زخم خورم ننگ کلیک کنید تا گسترش یابد... گر بمانی یا نمانی یادت در فکر ما رقصکنان جولان دهد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: من رستم و سهراب تو این جنگ چه جنگی ست گر زخم زنم حسرت و گر زخم خورم ننگ کلیک کنید تا گسترش یابد... گر بمانی یا نمانی یادت در فکر ما رقصکنان جولان دهد
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #299 Riot گفت: گر بمانی یا نمانی یادت در فکر ما رقصکنان جولان دهد کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول ز تو پرسید که چنین خوب چرایی؟ : ) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: گر بمانی یا نمانی یادت در فکر ما رقصکنان جولان دهد کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول ز تو پرسید که چنین خوب چرایی؟ : )
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #300 Sarah Bhr گفت: دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول ز تو پرسید که چنین خوب چرایی؟ : ) کلیک کنید تا گسترش یابد... یار از برای نفس گرفتن طریق نیست ما نفس خویشتن بکشیم از برای یار آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول ز تو پرسید که چنین خوب چرایی؟ : ) کلیک کنید تا گسترش یابد... یار از برای نفس گرفتن طریق نیست ما نفس خویشتن بکشیم از برای یار