Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #311 Riot گفت: در دلم مهر کسی خانه نکرده است بیا خانه خالیست نگه داشته ام جای تو را کلیک کنید تا گسترش یابد... ابر می بارد و من می شوم از یار جدا چو کنم دل به چنین روز ز دلدار جدا ...؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: در دلم مهر کسی خانه نکرده است بیا خانه خالیست نگه داشته ام جای تو را کلیک کنید تا گسترش یابد... ابر می بارد و من می شوم از یار جدا چو کنم دل به چنین روز ز دلدار جدا ...؟
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #312 Sarah Bhr گفت: ابر می بارد و من می شوم از یار جدا چو کنم دل به چنین روز ز دلدار جدا ...؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اخم به روی من کنی خنده به دیگران زنی؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: ابر می بارد و من می شوم از یار جدا چو کنم دل به چنین روز ز دلدار جدا ...؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اخم به روی من کنی خنده به دیگران زنی؟
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #313 Riot گفت: اخم به روی من کنی خنده به دیگران زنی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور / شرمنده. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: اخم به روی من کنی خنده به دیگران زنی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور / شرمنده.
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #314 Sarah Bhr گفت: یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور / شرمنده. کلیک کنید تا گسترش یابد... رازی که بر غیر نگفتیم و نگوییم با دوست بگوییم که او محرم راز است | ! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور / شرمنده. کلیک کنید تا گسترش یابد... رازی که بر غیر نگفتیم و نگوییم با دوست بگوییم که او محرم راز است | !
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #315 Riot گفت: رازی که بر غیر نگفتیم و نگوییم با دوست بگوییم که او محرم راز است | ! کلیک کنید تا گسترش یابد... تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق هر دم اید غمی از نو به مبارکبادم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: رازی که بر غیر نگفتیم و نگوییم با دوست بگوییم که او محرم راز است | ! کلیک کنید تا گسترش یابد... تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق هر دم اید غمی از نو به مبارکبادم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #316 Sarah Bhr گفت: تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق هر دم اید غمی از نو به مبارکبادم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا تا جان بود، جانان تو باشی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق هر دم اید غمی از نو به مبارکبادم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا تا جان بود، جانان تو باشی
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #317 Riot گفت: مرا تا جان بود، جانان تو باشی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد رخسار تو را در دل نهان داریم ما آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: مرا تا جان بود، جانان تو باشی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد رخسار تو را در دل نهان داریم ما
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #318 Sarah Bhr گفت: یاد رخسار تو را در دل نهان داریم ما کلیک کنید تا گسترش یابد... ای آنکه مرا برده ای از یاد ، کجایی؟ آوار غمت بر سرم افتاد کجایی؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: یاد رخسار تو را در دل نهان داریم ما کلیک کنید تا گسترش یابد... ای آنکه مرا برده ای از یاد ، کجایی؟ آوار غمت بر سرم افتاد کجایی؟
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #319 Riot گفت: ای آنکه مرا برده ای از یاد ، کجایی؟ آوار غمت بر سرم افتاد کجایی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: ای آنکه مرا برده ای از یاد ، کجایی؟ آوار غمت بر سرم افتاد کجایی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم؟
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #320 Sarah Bhr گفت: یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... مجنون ز غم لیلی چون توبه نکرد ایجان صد لیلی و صد مجنون در جُستُ در اسرارم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... مجنون ز غم لیلی چون توبه نکرد ایجان صد لیلی و صد مجنون در جُستُ در اسرارم