Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #331 Riot گفت: رحم کن بر من مسکین و به فریادم رس تا به خاک در آصف نرسد فریادم | تکراریم موردی نیس،از کجا بیاد اینهمه شعر/ کلیک کنید تا گسترش یابد... من که در بندم کجا؟ میدان آزادی کجا؟ کاش راه خانه ات اینقر طولانی نبود ... / ^^ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: رحم کن بر من مسکین و به فریادم رس تا به خاک در آصف نرسد فریادم | تکراریم موردی نیس،از کجا بیاد اینهمه شعر/ کلیک کنید تا گسترش یابد... من که در بندم کجا؟ میدان آزادی کجا؟ کاش راه خانه ات اینقر طولانی نبود ... / ^^
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #332 Sarah Bhr گفت: من که در بندم کجا؟ میدان آزادی کجا؟ کاش راه خانه ات اینقر طولانی نبود ... / ^^ کلیک کنید تا گسترش یابد... درد یعنی بروم، درد سرت کم بشود ... 994.gif آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: من که در بندم کجا؟ میدان آزادی کجا؟ کاش راه خانه ات اینقر طولانی نبود ... / ^^ کلیک کنید تا گسترش یابد... درد یعنی بروم، درد سرت کم بشود ... 994.gif
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #333 Riot گفت: درد یعنی بروم، درد سرت کم بشود ... 994.gif کلیک کنید تا گسترش یابد... درخت خشکم و هم صحبت کبوترها تو هم که خستگی ات رفت، میپری از من ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: درد یعنی بروم، درد سرت کم بشود ... 994.gif کلیک کنید تا گسترش یابد... درخت خشکم و هم صحبت کبوترها تو هم که خستگی ات رفت، میپری از من ...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #334 Sarah Bhr گفت: درخت خشکم و هم صحبت کبوترها تو هم که خستگی ات رفت، میپری از من ... کلیک کنید تا گسترش یابد... نیست در جاذبه ی شوق، مرا کوتاهی پله ی ناز تو بسیار بلند افتاده است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: درخت خشکم و هم صحبت کبوترها تو هم که خستگی ات رفت، میپری از من ... کلیک کنید تا گسترش یابد... نیست در جاذبه ی شوق، مرا کوتاهی پله ی ناز تو بسیار بلند افتاده است
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #335 Riot گفت: نیست در جاذبه ی شوق، مرا کوتاهی پله ی ناز تو بسیار بلند افتاده است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را با دیگری می بینم و با گریه می پرسم خداوندا از این دیگرنوازی چیست مقصودش؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: نیست در جاذبه ی شوق، مرا کوتاهی پله ی ناز تو بسیار بلند افتاده است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را با دیگری می بینم و با گریه می پرسم خداوندا از این دیگرنوازی چیست مقصودش؟
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #336 Sarah Bhr گفت: تو را با دیگری می بینم و با گریه می پرسم خداوندا از این دیگرنوازی چیست مقصودش؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... شورش عشاق در عهد لب شیرین این ای خوشا عهدی که شورش عشق و شیرینش تویی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: تو را با دیگری می بینم و با گریه می پرسم خداوندا از این دیگرنوازی چیست مقصودش؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... شورش عشاق در عهد لب شیرین این ای خوشا عهدی که شورش عشق و شیرینش تویی
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #337 Riot گفت: شورش عشاق در عهد لب شیرین این ای خوشا عهدی که شورش عشق و شیرینش تویی کلیک کنید تا گسترش یابد... یار وقتی در کنارت نیست، کوری بهتر است! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: شورش عشاق در عهد لب شیرین این ای خوشا عهدی که شورش عشق و شیرینش تویی کلیک کنید تا گسترش یابد... یار وقتی در کنارت نیست، کوری بهتر است!
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #338 Sarah Bhr گفت: یار وقتی در کنارت نیست، کوری بهتر است! کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را با غیر می بینم صدایم در نمی آید دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: یار وقتی در کنارت نیست، کوری بهتر است! کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را با غیر می بینم صدایم در نمی آید دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #339 در بهشت بامدادان به بهشت پرگشودن نه چنان لطیف باشد که به دوست پرگشایی Riot گفت: تو را با غیر می بینم صدایم در نمی آید دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید کلیک کنید تا گسترش یابد... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
در بهشت بامدادان به بهشت پرگشودن نه چنان لطیف باشد که به دوست پرگشایی Riot گفت: تو را با غیر می بینم صدایم در نمی آید دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید کلیک کنید تا گسترش یابد...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #340 Sarah Bhr گفت: در بهشت بامدادان به بهشت پرگشودن نه چنان لطیف باشد که به دوست پرگشایی کلیک کنید تا گسترش یابد... یک بار به اصرار تو، عاشق شدم ای دل این بار اگر اصرار کنی، وای به حالت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: در بهشت بامدادان به بهشت پرگشودن نه چنان لطیف باشد که به دوست پرگشایی کلیک کنید تا گسترش یابد... یک بار به اصرار تو، عاشق شدم ای دل این بار اگر اصرار کنی، وای به حالت