Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #361 Riot گفت: یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و رفت | هرچند اونم خیلی تاخیر داشت کلیک کنید تا گسترش یابد... تو حاصل دستان هنرمند خدایی نقاشی بی رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم / دائما هنگم، باید خیلی ملایم رفتار کنم دیگه ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و رفت | هرچند اونم خیلی تاخیر داشت کلیک کنید تا گسترش یابد... تو حاصل دستان هنرمند خدایی نقاشی بی رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم / دائما هنگم، باید خیلی ملایم رفتار کنم دیگه ...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #362 Sarah Bhr گفت: تو حاصل دستان هنرمند خدایی نقاشی بی رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم / دائما هنگم، باید خیلی ملایم رفتار کنم دیگه ... کلیک کنید تا گسترش یابد... من در کنار غم تو خیره به تصویر توام | این باید دستوره؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: تو حاصل دستان هنرمند خدایی نقاشی بی رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم / دائما هنگم، باید خیلی ملایم رفتار کنم دیگه ... کلیک کنید تا گسترش یابد... من در کنار غم تو خیره به تصویر توام | این باید دستوره؟
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #363 Riot گفت: من در کنار غم تو خیره به تصویر توام | این باید دستوره؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... میرود بمب دلم فاجعه آغاز کند هرکسی دورتر است عاقبت اندیش تر است / سریع کار کنم خاموش میکنه. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: من در کنار غم تو خیره به تصویر توام | این باید دستوره؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... میرود بمب دلم فاجعه آغاز کند هرکسی دورتر است عاقبت اندیش تر است / سریع کار کنم خاموش میکنه.
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #364 Sarah Bhr گفت: میرود بمب دلم فاجعه آغاز کند هرکسی دورتر است عاقبت اندیش تر است / سریع کار کنم خاموش میکنه. کلیک کنید تا گسترش یابد... تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده بي آنكه وعده باشد در انتظار بوده آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: میرود بمب دلم فاجعه آغاز کند هرکسی دورتر است عاقبت اندیش تر است / سریع کار کنم خاموش میکنه. کلیک کنید تا گسترش یابد... تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده بي آنكه وعده باشد در انتظار بوده
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #365 Riot گفت: تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده بي آنكه وعده باشد در انتظار بوده کلیک کنید تا گسترش یابد... هرگز من و جنون مرا دست کم نگیر! زیرا به سهم خود دو-سه دیوانه خانه ام! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده بي آنكه وعده باشد در انتظار بوده کلیک کنید تا گسترش یابد... هرگز من و جنون مرا دست کم نگیر! زیرا به سهم خود دو-سه دیوانه خانه ام!
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #366 Sarah Bhr گفت: هرگز من و جنون مرا دست کم نگیر! زیرا به سهم خود دو-سه دیوانه خانه ام! کلیک کنید تا گسترش یابد... مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: هرگز من و جنون مرا دست کم نگیر! زیرا به سهم خود دو-سه دیوانه خانه ام! کلیک کنید تا گسترش یابد... مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #367 Riot گفت: مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود کلیک کنید تا گسترش یابد... در هوایی که نفس های تو نیست زندگی هست شادمانی نیست ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود کلیک کنید تا گسترش یابد... در هوایی که نفس های تو نیست زندگی هست شادمانی نیست ...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #368 Sarah Bhr گفت: در هوایی که نفس های تو نیست زندگی هست شادمانی نیست ... کلیک کنید تا گسترش یابد... تا به فراق خو كنم صبر من و قرار كو؟ وعدهی وصل اگر دهد طاقت انتظار كو؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: در هوایی که نفس های تو نیست زندگی هست شادمانی نیست ... کلیک کنید تا گسترش یابد... تا به فراق خو كنم صبر من و قرار كو؟ وعدهی وصل اگر دهد طاقت انتظار كو؟
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #369 Riot گفت: تا به فراق خو كنم صبر من و قرار كو؟ وعدهی وصل اگر دهد طاقت انتظار كو؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... وقت است که بنشینی و گیسو بگشایی تا با تو بگویم غم شب های جدایی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تا به فراق خو كنم صبر من و قرار كو؟ وعدهی وصل اگر دهد طاقت انتظار كو؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... وقت است که بنشینی و گیسو بگشایی تا با تو بگویم غم شب های جدایی
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #370 Sarah Bhr گفت: وقت است که بنشینی و گیسو بگشایی تا با تو بگویم غم شب های جدایی کلیک کنید تا گسترش یابد... یک ذره وفا را به دو عالم نفروشیم هر چند در این عهد خریدار ندارد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: وقت است که بنشینی و گیسو بگشایی تا با تو بگویم غم شب های جدایی کلیک کنید تا گسترش یابد... یک ذره وفا را به دو عالم نفروشیم هر چند در این عهد خریدار ندارد