R RIWAN کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,809 پسندها پسندها 1,690 امتیازها امتیازها 323 سکه 241 1/16/24 #451 تو را گم میکنم هر روز و پیدا میکنم هر شب بدینسان خوابها را با تو زیبا میکنم هر شب آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
MedusaMedusa عضو تأیید شده است. خوداصلکاری کاربر VIP نویسنده رسمی رمان vip برتر فصل وفاداری فعال نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,556 پسندها پسندها 10,362 امتیازها امتیازها 453 سکه 3,037 1/16/24 #452 Last_equestrienne گفت: کسی کز عشق خالی شد، فرسوده است گرش صد جان بود بی عشق مرده است کلیک کنید تا گسترش یابد... توجانمنی وداعجانآساننیست ابوسعید ابوالخیر آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Last_equestrienne گفت: کسی کز عشق خالی شد، فرسوده است گرش صد جان بود بی عشق مرده است کلیک کنید تا گسترش یابد... توجانمنی وداعجانآساننیست ابوسعید ابوالخیر
MedusaMedusa عضو تأیید شده است. خوداصلکاری کاربر VIP نویسنده رسمی رمان vip برتر فصل وفاداری فعال نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,556 پسندها پسندها 10,362 امتیازها امتیازها 453 سکه 3,037 1/16/24 #453 diana.zam گفت: تو را گم میکنم هر روز و پیدا میکنم هر شب بدینسان خوابها را با تو زیبا میکنم هر شب کلیک کنید تا گسترش یابد... ب پایان رسیدیم نکردیم آغاز فرو ریخت پرها ، نکردیم پرواز .. شفیعی_کدکنی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
diana.zam گفت: تو را گم میکنم هر روز و پیدا میکنم هر شب بدینسان خوابها را با تو زیبا میکنم هر شب کلیک کنید تا گسترش یابد... ب پایان رسیدیم نکردیم آغاز فرو ریخت پرها ، نکردیم پرواز .. شفیعی_کدکنی
R RIWAN کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,809 پسندها پسندها 1,690 امتیازها امتیازها 323 سکه 241 1/16/24 #454 شکارچی(تیک) گفت: توجانمنی وداعجانآساننیست ابوسعید ابوالخیر کلیک کنید تا گسترش یابد... تنهاییام را با تو قسمت میکنم، سهم کمی نیست گستردهتر از عالم تنهایی من، عالمی نیست محمد علی بهمنی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
شکارچی(تیک) گفت: توجانمنی وداعجانآساننیست ابوسعید ابوالخیر کلیک کنید تا گسترش یابد... تنهاییام را با تو قسمت میکنم، سهم کمی نیست گستردهتر از عالم تنهایی من، عالمی نیست محمد علی بهمنی
R RIWAN کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,809 پسندها پسندها 1,690 امتیازها امتیازها 323 سکه 241 1/16/24 #455 شکارچی(تیک) گفت: ب پایان رسیدیم نکردیم آغاز فرو ریخت پرها ، نکردیم پرواز .. شفیعی_کدکنی کلیک کنید تا گسترش یابد... ز حکمت در غزل پیچیدهام اندیشه خود را که تا شوق مستی نشکند دل شیشه خود را آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
شکارچی(تیک) گفت: ب پایان رسیدیم نکردیم آغاز فرو ریخت پرها ، نکردیم پرواز .. شفیعی_کدکنی کلیک کنید تا گسترش یابد... ز حکمت در غزل پیچیدهام اندیشه خود را که تا شوق مستی نشکند دل شیشه خود را
H *helia* کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 263 پسندها پسندها 86 امتیازها امتیازها 28 سکه -1 1/16/24 #456 diana.zam گفت: ز حکمت در غزل پیچیدهام اندیشه خود را که تا شوق مس*تی نشکند دل شیشه خود را کلیک کنید تا گسترش یابد... اگر بر من نبودش هیچ میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی ؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
diana.zam گفت: ز حکمت در غزل پیچیدهام اندیشه خود را که تا شوق مس*تی نشکند دل شیشه خود را کلیک کنید تا گسترش یابد... اگر بر من نبودش هیچ میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی ؟
R RIWAN کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,809 پسندها پسندها 1,690 امتیازها امتیازها 323 سکه 241 1/16/24 #457 *helia* گفت: اگر بر من نبودش هیچ میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یاران چه غریبانه، رفتند از این خانه هم سوخته شمع ما، هم سوخته پروانه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
*helia* گفت: اگر بر من نبودش هیچ میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یاران چه غریبانه، رفتند از این خانه هم سوخته شمع ما، هم سوخته پروانه
H *helia* کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 263 پسندها پسندها 86 امتیازها امتیازها 28 سکه -1 1/16/24 #458 diana.zam گفت: یاران چه غریبانه، رفتند از این خانه هم سوخته شمع ما، هم سوخته پروانه کلیک کنید تا گسترش یابد... هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
diana.zam گفت: یاران چه غریبانه، رفتند از این خانه هم سوخته شمع ما، هم سوخته پروانه کلیک کنید تا گسترش یابد... هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
M m.amir کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 375 پسندها پسندها 159 امتیازها امتیازها 43 سکه 10 1/16/24 #459 *helia* گفت: هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر کلیک کنید تا گسترش یابد... رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن یا زجانان یا زجان باید که دل برداشتن آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
*helia* گفت: هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر کلیک کنید تا گسترش یابد... رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن یا زجانان یا زجان باید که دل برداشتن
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/16/24 #460 m.amir گفت: رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن یا زجانان یا زجان باید که دل برداشتن کلیک کنید تا گسترش یابد... نی حدیث راه پر خون میکند قصه های عشق مجنون میکند آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
m.amir گفت: رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن یا زجانان یا زجان باید که دل برداشتن کلیک کنید تا گسترش یابد... نی حدیث راه پر خون میکند قصه های عشق مجنون میکند