!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,973 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 5/5/26 #1,951 یک عالمه راه آمده ام با تو و یکبار بد نیست تو هم با من اگر راه بیایی
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/5/26 #1,952 !!AMIN!! گفت: یک عالمه راه آمده ام با تو و یکبار بد نیست تو هم با من اگر راه بیایی کلیک کنید تا گسترش یابد... یکه مردی و سخن شد زنده از اقوال تو نقد پاکان شد رواج از سکۀ اقبال تو صادق سرمد
!!AMIN!! گفت: یک عالمه راه آمده ام با تو و یکبار بد نیست تو هم با من اگر راه بیایی کلیک کنید تا گسترش یابد... یکه مردی و سخن شد زنده از اقوال تو نقد پاکان شد رواج از سکۀ اقبال تو صادق سرمد
!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,973 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 5/5/26 #1,953 والله که شهر بیتو مرا حبس میشود آوارگی و کوه و بیابانم آرزوست
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/5/26 #1,954 !!AMIN!! گفت: والله که شهر بیتو مرا حبس میشود آوارگی و کوه و بیابانم آرزوست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را صبا و مرا آب دیده شد غماز وگرنه عاشق و معشوق رازدارانند حافظ شیرازی
!!AMIN!! گفت: والله که شهر بیتو مرا حبس میشود آوارگی و کوه و بیابانم آرزوست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را صبا و مرا آب دیده شد غماز وگرنه عاشق و معشوق رازدارانند حافظ شیرازی
!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,973 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 5/5/26 #1,955 دلم برای خودم تنگ می شود , آری همیشه بی خبر از حال خویشتن بودم
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/5/26 #1,956 !!AMIN!! گفت: دلم برای خودم تنگ می شود , آری همیشه بی خبر از حال خویشتن بودم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما را چه غم امروز که معشوقه به کام است عالم به مراد دل و اقبال غلام است امیرخسرو دهلوی
!!AMIN!! گفت: دلم برای خودم تنگ می شود , آری همیشه بی خبر از حال خویشتن بودم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما را چه غم امروز که معشوقه به کام است عالم به مراد دل و اقبال غلام است امیرخسرو دهلوی
!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,973 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 5/5/26 #1,957 تو بیوفا! چه باز فراموش پیشهای بیچاره آن اسیر که امیدوار توست
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/5/26 #1,958 !!AMIN!! گفت: تو بیوفا! چه باز فراموش پیشهای بیچاره آن اسیر که امیدوار توست کلیک کنید تا گسترش یابد... تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد حافظ شیرازی
!!AMIN!! گفت: تو بیوفا! چه باز فراموش پیشهای بیچاره آن اسیر که امیدوار توست کلیک کنید تا گسترش یابد... تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد حافظ شیرازی
!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,973 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 5/5/26 #1,959 در رَهِ عشق نشد کَس به یقین محرمِ راز هر کسی بر حَسَبِ فکر، گُمانی دارد
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/5/26 #1,960 !!AMIN!! گفت: در رَهِ عشق نشد کَس به یقین محرمِ راز هر کسی بر حَسَبِ فکر، گُمانی دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن در کوی او گدایی بر خسروی گزیدن حافظ شیرازی
!!AMIN!! گفت: در رَهِ عشق نشد کَس به یقین محرمِ راز هر کسی بر حَسَبِ فکر، گُمانی دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن در کوی او گدایی بر خسروی گزیدن حافظ شیرازی