~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 396 امتیازها امتیازها 63 سکه 569 5/6/26 #1,991 تا به دیوار و درش تازه کنم عهد قدیم گاهی از کوچهی معشوقهی خود میگذرم
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #1,992 ~راوـــی~ گفت: تا به دیوار و درش تازه کنم عهد قدیم گاهی از کوچهی معشوقهی خود میگذرم کلیک کنید تا گسترش یابد... من گم شدهام، تو گم نیی زانکه دلم در هر چه نگه کند ترا یابد باز عطار
~راوـــی~ گفت: تا به دیوار و درش تازه کنم عهد قدیم گاهی از کوچهی معشوقهی خود میگذرم کلیک کنید تا گسترش یابد... من گم شدهام، تو گم نیی زانکه دلم در هر چه نگه کند ترا یابد باز عطار
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 396 امتیازها امتیازها 63 سکه 569 5/6/26 #1,993 ز تمام بودنیها، تو همین از آن من باش که به غیر با تو بودن، دلم آرزو ندارد
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #1,994 ~راوـــی~ گفت: ز تمام بودنیها، تو همین از آن من باش که به غیر با تو بودن، دلم آرزو ندارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دارم امید عاطفتی از جناب دوست کردم جنایتی و امیدم به عفو اوست حافظ شیرازی
~راوـــی~ گفت: ز تمام بودنیها، تو همین از آن من باش که به غیر با تو بودن، دلم آرزو ندارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دارم امید عاطفتی از جناب دوست کردم جنایتی و امیدم به عفو اوست حافظ شیرازی
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 396 امتیازها امتیازها 63 سکه 569 5/6/26 #1,995 گشودم نامهاش را سوختم در انتظار کاش قاصد میگشود این نامه سر بسته را
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #1,996 ~راوـــی~ گفت: گشودم نامهاش را سوختم در انتظار کاش قاصد میگشود این نامه سر بسته را کلیک کنید تا گسترش یابد... از پای فتادیم چو آمد غم هجران در درد بمردیم چو از دست دوا رفت حافظ شیرازی
~راوـــی~ گفت: گشودم نامهاش را سوختم در انتظار کاش قاصد میگشود این نامه سر بسته را کلیک کنید تا گسترش یابد... از پای فتادیم چو آمد غم هجران در درد بمردیم چو از دست دوا رفت حافظ شیرازی
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 396 امتیازها امتیازها 63 سکه 569 5/6/26 #1,997 تو مرا جان و جهانی، چه کنم جان و جهان را تو مرا گنج روانی، چه کنم سود و زیان را
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #1,998 ~راوـــی~ گفت: تو مرا جان و جهانی، چه کنم جان و جهان را تو مرا گنج روانی، چه کنم سود و زیان را کلیک کنید تا گسترش یابد... او همه دیدهست اندر درد و اندر رنج من من نمیتانم که گویم نیستش بینایی مولوی
~راوـــی~ گفت: تو مرا جان و جهانی، چه کنم جان و جهان را تو مرا گنج روانی، چه کنم سود و زیان را کلیک کنید تا گسترش یابد... او همه دیدهست اندر درد و اندر رنج من من نمیتانم که گویم نیستش بینایی مولوی
پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 317 پسندها پسندها 2,951 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,124 5/6/26 #1,999 یک نعره مستانه ز جایی نشنیدیم ویران شود این شهر که میخانه ندارد
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 396 امتیازها امتیازها 63 سکه 569 5/6/26 #2,000 دارد به جانم لرز میافتد رفیق؛ انگار پاییزم دارم شبیه برگهای زرد و خشک از شاخه میریزم