BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 185 پسندها پسندها 909 امتیازها امتیازها 133 سکه 359 5/12/26 #2,231 شکوفـہ بـھـاری گفت: رندی آموز کرم کن که نه چندین هنر است حَیَوانی که ننوشد می و انسان نشود حافظ شیرازی کلیک کنید تا گسترش یابد... دستی که در فراق تو میکوفتم به سر باور نداشتم که به گردن درآرمت.
شکوفـہ بـھـاری گفت: رندی آموز کرم کن که نه چندین هنر است حَیَوانی که ننوشد می و انسان نشود حافظ شیرازی کلیک کنید تا گسترش یابد... دستی که در فراق تو میکوفتم به سر باور نداشتم که به گردن درآرمت.
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,464 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,600 5/12/26 #2,232 BHROO گفت: دستی که در فراق تو میکوفتم به سر باور نداشتم که به گردن درآرمت. کلیک کنید تا گسترش یابد... تا چند همچو شمع زبانآوری کنی پروانهٔ مرا درسید ای محبّ خموش حافظ شیرازی
BHROO گفت: دستی که در فراق تو میکوفتم به سر باور نداشتم که به گردن درآرمت. کلیک کنید تا گسترش یابد... تا چند همچو شمع زبانآوری کنی پروانهٔ مرا درسید ای محبّ خموش حافظ شیرازی
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 185 پسندها پسندها 909 امتیازها امتیازها 133 سکه 359 5/12/26 #2,233 شکوفـہ بـھـاری گفت: تا چند همچو شمع زبانآوری کنی پروانهٔ مرا درسید ای محبّ خموش حافظ شیرازی کلیک کنید تا گسترش یابد... شب من نشان مویت سحرم نشان رویت قمر از فلک در افتد چو نقاب بر گشایی.
شکوفـہ بـھـاری گفت: تا چند همچو شمع زبانآوری کنی پروانهٔ مرا درسید ای محبّ خموش حافظ شیرازی کلیک کنید تا گسترش یابد... شب من نشان مویت سحرم نشان رویت قمر از فلک در افتد چو نقاب بر گشایی.
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,464 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,600 5/12/26 #2,234 BHROO گفت: شب من نشان مویت سحرم نشان رویت قمر از فلک در افتد چو نقاب بر گشایی. کلیک کنید تا گسترش یابد... یک لحظه بود این یا شبی کز عمر ما تاراج شد ما همچنان لب بر لبی نابرگرفته کام را سعدی
BHROO گفت: شب من نشان مویت سحرم نشان رویت قمر از فلک در افتد چو نقاب بر گشایی. کلیک کنید تا گسترش یابد... یک لحظه بود این یا شبی کز عمر ما تاراج شد ما همچنان لب بر لبی نابرگرفته کام را سعدی
Delaram* کاربر خودمانی کاربر انجمن حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 440 پسندها پسندها 2,520 امتیازها امتیازها 203 سکه 487 5/12/26 #2,235 D A N I گفت: دُچار یعنی عاشق و فکر کن که چه تنهاست اگر ماهی کوچک دُچار آبی بیکران دریا باشد چه فکر نازک غمناکی... سهراب_سپهری کلیک کنید تا گسترش یابد... یار من باش که زیب فلک و زینت دهر از مه روی تو و اشک چو پروین من است تا مرا عشق تو تعلیم سخن گفتن کرد خلق را ورد زبان مدحت و تحسین من است حافظ
D A N I گفت: دُچار یعنی عاشق و فکر کن که چه تنهاست اگر ماهی کوچک دُچار آبی بیکران دریا باشد چه فکر نازک غمناکی... سهراب_سپهری کلیک کنید تا گسترش یابد... یار من باش که زیب فلک و زینت دهر از مه روی تو و اشک چو پروین من است تا مرا عشق تو تعلیم سخن گفتن کرد خلق را ورد زبان مدحت و تحسین من است حافظ
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,464 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,600 5/12/26 #2,236 setareh* گفت: یار من باش که زیب فلک و زینت دهر از مه روی تو و اشک چو پروین من است تا مرا عشق تو تعلیم سخن گفتن کرد خلق را ورد زبان مدحت و تحسین من است حافظ کلیک کنید تا گسترش یابد... تا زهره و مه در آسمان گشت پدید بهتر ز می ناب کسی هیچ ندید خیام
setareh* گفت: یار من باش که زیب فلک و زینت دهر از مه روی تو و اشک چو پروین من است تا مرا عشق تو تعلیم سخن گفتن کرد خلق را ورد زبان مدحت و تحسین من است حافظ کلیک کنید تا گسترش یابد... تا زهره و مه در آسمان گشت پدید بهتر ز می ناب کسی هیچ ندید خیام
Delaram* کاربر خودمانی کاربر انجمن حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 440 پسندها پسندها 2,520 امتیازها امتیازها 203 سکه 487 5/12/26 #2,237 دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازهی یک عمر بیابان دارد ما چه کردیم و چه خواهیم کرد در این فرصت کم!؟
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,464 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,600 5/12/26 #2,238 setareh* گفت: دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازهی یک عمر بیابان دارد ما چه کردیم و چه خواهیم کرد در این فرصت کم!؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... مردی نبود فتاده را پای زدن گر دست فتادهای بگیری، مردی رودکی
setareh* گفت: دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازهی یک عمر بیابان دارد ما چه کردیم و چه خواهیم کرد در این فرصت کم!؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... مردی نبود فتاده را پای زدن گر دست فتادهای بگیری، مردی رودکی
Delaram* کاربر خودمانی کاربر انجمن حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 440 پسندها پسندها 2,520 امتیازها امتیازها 203 سکه 487 5/12/26 #2,239 یک روز به شیدایی، در زلفِ تو آویزم زان دو لبِ شیرینت، صد شور برانگیزم سعدی
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,464 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,600 5/12/26 #2,240 setareh* گفت: یک روز به شیدایی، در زلفِ تو آویزم زان دو لبِ شیرینت، صد شور برانگیزم سعدی کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا به شد آن زخم و برخاست بیم تو را به نخواهد شد الا به سیم
setareh* گفت: یک روز به شیدایی، در زلفِ تو آویزم زان دو لبِ شیرینت، صد شور برانگیزم سعدی کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا به شد آن زخم و برخاست بیم تو را به نخواهد شد الا به سیم