Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #91 Riot گفت: من از طعم دوبیتیهای باران خوردہ لبریزم کنار اشکهایم میشود آویخت دریا را ! کلیک کنید تا گسترش یابد... آینه ام را بر دهان تک تک یاران گرفتم تا روشنم شد در میان مردگانم همدمیی نیست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: من از طعم دوبیتیهای باران خوردہ لبریزم کنار اشکهایم میشود آویخت دریا را ! کلیک کنید تا گسترش یابد... آینه ام را بر دهان تک تک یاران گرفتم تا روشنم شد در میان مردگانم همدمیی نیست
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #92 Sarah Bhr گفت: آینه ام را بر دهان تک تک یاران گرفتم تا روشنم شد در میان مردگانم همدمیی نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا نگاهم بکنی، از هیجان خواهم مـُرد آنکه با چشم ِخود، آدم بُکشد قاتل نیست … آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: آینه ام را بر دهان تک تک یاران گرفتم تا روشنم شد در میان مردگانم همدمیی نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا نگاهم بکنی، از هیجان خواهم مـُرد آنکه با چشم ِخود، آدم بُکشد قاتل نیست …
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #93 تا تو نگاه می کنی کار من اه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است؟ Riot گفت: تا نگاهم بکنی، از هیجان خواهم مـُرد آنکه با چشم ِخود، آدم بُکشد قاتل نیست … کلیک کنید تا گسترش یابد... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
تا تو نگاه می کنی کار من اه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است؟ Riot گفت: تا نگاهم بکنی، از هیجان خواهم مـُرد آنکه با چشم ِخود، آدم بُکشد قاتل نیست … کلیک کنید تا گسترش یابد...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #94 ناصرالدین سلطان گفت: تا تو نگاه می کنی کار من اه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... تو غم انگیزترین، دوریِ دورانِ منی … آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: تا تو نگاه می کنی کار من اه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... تو غم انگیزترین، دوریِ دورانِ منی …
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #95 Riot گفت: تو غم انگیزترین، دوریِ دورانِ منی … کلیک کنید تا گسترش یابد... یک روز می ایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تو غم انگیزترین، دوریِ دورانِ منی … کلیک کنید تا گسترش یابد... یک روز می ایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #96 ناصرالدین سلطان گفت: یک روز می ایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم کلیک کنید تا گسترش یابد... من راه تو را بسته، تو راه مرا بسته امید رهایی نیست، وقتی همه دیواریم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: یک روز می ایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم کلیک کنید تا گسترش یابد... من راه تو را بسته، تو راه مرا بسته امید رهایی نیست، وقتی همه دیواریم
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #97 Riot گفت: من راه تو را بسته، تو راه مرا بسته امید رهایی نیست، وقتی همه دیواریم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا در خانه سروی هست کاندر سایه قدش فراغ از سرو بستانی و شمشاد چمن دارم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: من راه تو را بسته، تو راه مرا بسته امید رهایی نیست، وقتی همه دیواریم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا در خانه سروی هست کاندر سایه قدش فراغ از سرو بستانی و شمشاد چمن دارم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #98 ناصرالدین سلطان گفت: مرا در خانه سروی هست کاندر سایه قدش فراغ از سرو بستانی و شمشاد چمن دارم کلیک کنید تا گسترش یابد... مگذار که گیسوی تو در باد بیفتد اشفته مکن وضعیت اب و هوا را آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: مرا در خانه سروی هست کاندر سایه قدش فراغ از سرو بستانی و شمشاد چمن دارم کلیک کنید تا گسترش یابد... مگذار که گیسوی تو در باد بیفتد اشفته مکن وضعیت اب و هوا را
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #99 Riot گفت: مگذار که گیسوی تو در باد بیفتد اشفته مکن وضعیت اب و هوا را کلیک کنید تا گسترش یابد... ای نسیم سحر ارامگه یار کجاست منزل ان مه عاشق کش عیار کجاست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: مگذار که گیسوی تو در باد بیفتد اشفته مکن وضعیت اب و هوا را کلیک کنید تا گسترش یابد... ای نسیم سحر ارامگه یار کجاست منزل ان مه عاشق کش عیار کجاست
C crocodile کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 876 پسندها پسندها 1,428 امتیازها امتیازها 233 سکه -25 1/18/24 #100 ناصرالدین سلطان گفت: ای نسیم سحر ارامگه یار کجاست منزل ان مه عاشق کش عیار کجاست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: ای نسیم سحر ارامگه یار کجاست منزل ان مه عاشق کش عیار کجاست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم