R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #181 Sarah Bhr گفت: دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم کلیک کنید تا گسترش یابد... مردمان در من و حیرانی من ، حیرانند من در آنکس که تو را بیند و حیران نشود حیرانم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم کلیک کنید تا گسترش یابد... مردمان در من و حیرانی من ، حیرانند من در آنکس که تو را بیند و حیران نشود حیرانم
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #182 Riot گفت: مردمان در من و حیرانی من ، حیرانند من در آنکس که تو را بیند و حیران نشود حیرانم کلیک کنید تا گسترش یابد... من همه در حکم توام تو همه در خون منی گر مه و خورشید شوم من کم از آنم که تویی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: مردمان در من و حیرانی من ، حیرانند من در آنکس که تو را بیند و حیران نشود حیرانم کلیک کنید تا گسترش یابد... من همه در حکم توام تو همه در خون منی گر مه و خورشید شوم من کم از آنم که تویی
N nafas کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 15 پسندها پسندها 44 امتیازها امتیازها 13 سکه 4 1/18/24 #183 ناصرالدین سلطان گفت: من همه در حکم توام تو همه در خون منی گر مه و خورشید شوم من کم از آنم که تویی کلیک کنید تا گسترش یابد... یک ذهنم و صد خیالِ مشغول به تو پیچیــده تـر از شلـــوغی تـهرانم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: من همه در حکم توام تو همه در خون منی گر مه و خورشید شوم من کم از آنم که تویی کلیک کنید تا گسترش یابد... یک ذهنم و صد خیالِ مشغول به تو پیچیــده تـر از شلـــوغی تـهرانم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #184 ناصرالدین سلطان گفت: من همه در حکم توام تو همه در خون منی گر مه و خورشید شوم من کم از آنم که تویی کلیک کنید تا گسترش یابد... یا رب ما مشقِ غمِ عشق تو را خوش ننوشتیم اما تو بکش خط به خطای همهٔ ما آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: من همه در حکم توام تو همه در خون منی گر مه و خورشید شوم من کم از آنم که تویی کلیک کنید تا گسترش یابد... یا رب ما مشقِ غمِ عشق تو را خوش ننوشتیم اما تو بکش خط به خطای همهٔ ما
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #185 Riot گفت: یا رب ما مشقِ غمِ عشق تو را خوش ننوشتیم اما تو بکش خط به خطای همهٔ ما کلیک کنید تا گسترش یابد... آمدهام که سر نهم عشق تو را به سر برم ور تو بگوییم که نی نی شکنم شکر برم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یا رب ما مشقِ غمِ عشق تو را خوش ننوشتیم اما تو بکش خط به خطای همهٔ ما کلیک کنید تا گسترش یابد... آمدهام که سر نهم عشق تو را به سر برم ور تو بگوییم که نی نی شکنم شکر برم
N nafas کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 15 پسندها پسندها 44 امتیازها امتیازها 13 سکه 4 1/18/24 #186 ناصرالدین سلطان گفت: آمدهام که سر نهم عشق تو را به سر برم ور تو بگوییم که نی نی شکنم شکر برم کلیک کنید تا گسترش یابد... من برای سرودن از مردم دفتر خلق را ورق زده ام تو چرا از شنیدن سخنم دردت آمد که حرف حق زده ام آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: آمدهام که سر نهم عشق تو را به سر برم ور تو بگوییم که نی نی شکنم شکر برم کلیک کنید تا گسترش یابد... من برای سرودن از مردم دفتر خلق را ورق زده ام تو چرا از شنیدن سخنم دردت آمد که حرف حق زده ام
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #187 ناصرالدین سلطان گفت: آمدهام که سر نهم عشق تو را به سر برم ور تو بگوییم که نی نی شکنم شکر برم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرگ من چه اتفاق قشنگی خواهد شد اگر آغوش تو آخرین پیراهن من باشد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: آمدهام که سر نهم عشق تو را به سر برم ور تو بگوییم که نی نی شکنم شکر برم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرگ من چه اتفاق قشنگی خواهد شد اگر آغوش تو آخرین پیراهن من باشد
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #188 Riot گفت: مرگ من چه اتفاق قشنگی خواهد شد اگر آغوش تو آخرین پیراهن من باشد کلیک کنید تا گسترش یابد... دلبران گر دلبری زینسان کنند تشنگان را رخنه در ایمان کنند آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: مرگ من چه اتفاق قشنگی خواهد شد اگر آغوش تو آخرین پیراهن من باشد کلیک کنید تا گسترش یابد... دلبران گر دلبری زینسان کنند تشنگان را رخنه در ایمان کنند
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #189 ناصرالدین سلطان گفت: دلبران گر دلبری زینسان کنند تشنگان را رخنه در ایمان کنند کلیک کنید تا گسترش یابد... دوست دارم نزنی شانه و هی گیر کند لای موهای پریشان تو انگشتانم ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: دلبران گر دلبری زینسان کنند تشنگان را رخنه در ایمان کنند کلیک کنید تا گسترش یابد... دوست دارم نزنی شانه و هی گیر کند لای موهای پریشان تو انگشتانم ...
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #190 Riot گفت: دوست دارم نزنی شانه و هی گیر کند لای موهای پریشان تو انگشتانم ... کلیک کنید تا گسترش یابد... من ملک بودم و فردوس برین جایم بود آدم آورد در این دیر خراب آبادم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دوست دارم نزنی شانه و هی گیر کند لای موهای پریشان تو انگشتانم ... کلیک کنید تا گسترش یابد... من ملک بودم و فردوس برین جایم بود آدم آورد در این دیر خراب آبادم