Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #211 Riot گفت: رنج بسیار کشیدم که بمانی، و نشد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست! هر که را هیچ به کف نیست، به دل آهی هست! / تا امتحانم شروع نشده، کمی ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: رنج بسیار کشیدم که بمانی، و نشد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست! هر که را هیچ به کف نیست، به دل آهی هست! / تا امتحانم شروع نشده، کمی ...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #212 Sarah Bhr گفت: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست! هر که را هیچ به کف نیست، به دل آهی هست! / تا امتحانم شروع نشده، کمی ... کلیک کنید تا گسترش یابد... تـا تـو هستـی، و غـزل هسـت دلم تنها نیست … | تا هرموقع آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست! هر که را هیچ به کف نیست، به دل آهی هست! / تا امتحانم شروع نشده، کمی ... کلیک کنید تا گسترش یابد... تـا تـو هستـی، و غـزل هسـت دلم تنها نیست … | تا هرموقع
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #213 Riot گفت: تـا تـو هستـی، و غـزل هسـت دلم تنها نیست … | تا هرموقع کلیک کنید تا گسترش یابد... توبه کردم که دگر شعر نگویم ز فراق این دل توبه شکن با غم عشقت چه کند؟ / 😊 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تـا تـو هستـی، و غـزل هسـت دلم تنها نیست … | تا هرموقع کلیک کنید تا گسترش یابد... توبه کردم که دگر شعر نگویم ز فراق این دل توبه شکن با غم عشقت چه کند؟ / 😊
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #214 Sarah Bhr گفت: توبه کردم که دگر شعر نگویم ز فراق این دل توبه شکن با غم عشقت چه کند؟ / 😊 کلیک کنید تا گسترش یابد... در جوابِ بیوفایی، خلوتی با خود بساز دست کم تنها شدن، از دل شکستن بهتر است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: توبه کردم که دگر شعر نگویم ز فراق این دل توبه شکن با غم عشقت چه کند؟ / 😊 کلیک کنید تا گسترش یابد... در جوابِ بیوفایی، خلوتی با خود بساز دست کم تنها شدن، از دل شکستن بهتر است
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #215 تو را سریست که با ما فرو نمی آید مرا دلی که صبوری از او نمی آید Riot گفت: در جوابِ بیوفایی، خلوتی با خود بساز دست کم تنها شدن، از دل شکستن بهتر است کلیک کنید تا گسترش یابد... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
تو را سریست که با ما فرو نمی آید مرا دلی که صبوری از او نمی آید Riot گفت: در جوابِ بیوفایی، خلوتی با خود بساز دست کم تنها شدن، از دل شکستن بهتر است کلیک کنید تا گسترش یابد...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #216 Sarah Bhr گفت: تو را سریست که با ما فرو نمی آید مرا دلی که صبوری از او نمی آید کلیک کنید تا گسترش یابد... دلم گرفته از این روزها، دلم تنگ است میان ما و رسیدن، هزار فرسنگ است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: تو را سریست که با ما فرو نمی آید مرا دلی که صبوری از او نمی آید کلیک کنید تا گسترش یابد... دلم گرفته از این روزها، دلم تنگ است میان ما و رسیدن، هزار فرسنگ است
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #217 Riot گفت: دلم گرفته از این روزها، دلم تنگ است میان ما و رسیدن، هزار فرسنگ است کلیک کنید تا گسترش یابد... تلخ ست کامم، شربت دیدار می باید ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دلم گرفته از این روزها، دلم تنگ است میان ما و رسیدن، هزار فرسنگ است کلیک کنید تا گسترش یابد... تلخ ست کامم، شربت دیدار می باید ...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #218 Sarah Bhr گفت: تلخ ست کامم، شربت دیدار می باید ... کلیک کنید تا گسترش یابد... دیدی ای دل، که غمِ عشق دگربار چه کرد؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: تلخ ست کامم، شربت دیدار می باید ... کلیک کنید تا گسترش یابد... دیدی ای دل، که غمِ عشق دگربار چه کرد؟
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #219 Riot گفت: دیدی ای دل، که غمِ عشق دگربار چه کرد؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... در نگاهی که کردمت همه عمر، نرود تا قیامت از یادم اولین نگاه (یا نگه اولین) که دل بردی، نگه آخرین که جان دادم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دیدی ای دل، که غمِ عشق دگربار چه کرد؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... در نگاهی که کردمت همه عمر، نرود تا قیامت از یادم اولین نگاه (یا نگه اولین) که دل بردی، نگه آخرین که جان دادم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #220 Sarah Bhr گفت: در نگاهی که کردمت همه عمر، نرود تا قیامت از یادم اولین نگاه (یا نگه اولین) که دل بردی، نگه آخرین که جان دادم کلیک کنید تا گسترش یابد... مثل هر شب مانده ام، در حسرت یک شب بخیر گاهی آدم، بی قرارِ چیزهای ساده است … آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: در نگاهی که کردمت همه عمر، نرود تا قیامت از یادم اولین نگاه (یا نگه اولین) که دل بردی، نگه آخرین که جان دادم کلیک کنید تا گسترش یابد... مثل هر شب مانده ام، در حسرت یک شب بخیر گاهی آدم، بی قرارِ چیزهای ساده است …