R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #241 Sarah Bhr گفت: دل من کجا پذیرد عوض تو دیگری را دگری به تو نماند تو به دیگری نمانی ... کلیک کنید تا گسترش یابد... یک نفـس، بـا مـن بمـان تـا زنـدگی، رویـا شــود آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دل من کجا پذیرد عوض تو دیگری را دگری به تو نماند تو به دیگری نمانی ... کلیک کنید تا گسترش یابد... یک نفـس، بـا مـن بمـان تـا زنـدگی، رویـا شــود
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #242 Riot گفت: یک نفـس، بـا مـن بمـان تـا زنـدگی، رویـا شــود کلیک کنید تا گسترش یابد... دل از من برد و روی از من نهان کرد / بیخیال "د" -___ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یک نفـس، بـا مـن بمـان تـا زنـدگی، رویـا شــود کلیک کنید تا گسترش یابد... دل از من برد و روی از من نهان کرد / بیخیال "د" -___
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #243 Sarah Bhr گفت: دل از من برد و روی از من نهان کرد / بیخیال "د" -___ کلیک کنید تا گسترش یابد... درد خود را به که گویم، که درین شهر شلوغ هرکه رد شد ز برم، داغ دلم افزون کرد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دل از من برد و روی از من نهان کرد / بیخیال "د" -___ کلیک کنید تا گسترش یابد... درد خود را به که گویم، که درین شهر شلوغ هرکه رد شد ز برم، داغ دلم افزون کرد
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #244 Riot گفت: درد خود را به که گویم، که درین شهر شلوغ هرکه رد شد ز برم، داغ دلم افزون کرد کلیک کنید تا گسترش یابد... دستخطی دارم از او بر دل خود یادگار عشق کاری کرد با قلبم که چاقو با انار آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: درد خود را به که گویم، که درین شهر شلوغ هرکه رد شد ز برم، داغ دلم افزون کرد کلیک کنید تا گسترش یابد... دستخطی دارم از او بر دل خود یادگار عشق کاری کرد با قلبم که چاقو با انار
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #245 Sarah Bhr گفت: دستخطی دارم از او بر دل خود یادگار عشق کاری کرد با قلبم که چاقو با انار کلیک کنید تا گسترش یابد... روح نا آرامِ من را، بودنت آرامش است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دستخطی دارم از او بر دل خود یادگار عشق کاری کرد با قلبم که چاقو با انار کلیک کنید تا گسترش یابد... روح نا آرامِ من را، بودنت آرامش است
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #246 Riot گفت: روح نا آرامِ من را، بودنت آرامش است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو همان جرعهء آبی که نشد وقت سحر بزنم لب به تو و زود اذان را گفتند €.€ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: روح نا آرامِ من را، بودنت آرامش است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو همان جرعهء آبی که نشد وقت سحر بزنم لب به تو و زود اذان را گفتند €.€
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #247 Sarah Bhr گفت: تو همان جرعهء آبی که نشد وقت سحر بزنم لب به تو و زود اذان را گفتند €.€ کلیک کنید تا گسترش یابد... در دلم، مهرِ سخنهای تو افتاده ولی من به دستان تو، بیش از سخنت محتاجم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: تو همان جرعهء آبی که نشد وقت سحر بزنم لب به تو و زود اذان را گفتند €.€ کلیک کنید تا گسترش یابد... در دلم، مهرِ سخنهای تو افتاده ولی من به دستان تو، بیش از سخنت محتاجم
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #248 Riot گفت: در دلم، مهرِ سخنهای تو افتاده ولی من به دستان تو، بیش از سخنت محتاجم کلیک کنید تا گسترش یابد... من بی تو در غریب ترین شهر عالمم بی من تو در کجای جهانی که نیستی؟ / منتظر بودم میم بیفته اینو بگم... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: در دلم، مهرِ سخنهای تو افتاده ولی من به دستان تو، بیش از سخنت محتاجم کلیک کنید تا گسترش یابد... من بی تو در غریب ترین شهر عالمم بی من تو در کجای جهانی که نیستی؟ / منتظر بودم میم بیفته اینو بگم...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #249 Sarah Bhr گفت: من بی تو در غریب ترین شهر عالمم بی من تو در کجای جهانی که نیستی؟ / منتظر بودم میم بیفته اینو بگم... کلیک کنید تا گسترش یابد... یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی، یادت بخیر، یارِ فراموشکارِ من | نیست و نابود فقط با ی... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: من بی تو در غریب ترین شهر عالمم بی من تو در کجای جهانی که نیستی؟ / منتظر بودم میم بیفته اینو بگم... کلیک کنید تا گسترش یابد... یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی، یادت بخیر، یارِ فراموشکارِ من | نیست و نابود فقط با ی...
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #250 Riot گفت: یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی، یادت بخیر، یارِ فراموشکارِ من | نیست و نابود فقط با ی... کلیک کنید تا گسترش یابد... نقش ما گو ننگارند به دیباچه عقل هرکجا نامه عشق است، نشان من و توست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی، یادت بخیر، یارِ فراموشکارِ من | نیست و نابود فقط با ی... کلیک کنید تا گسترش یابد... نقش ما گو ننگارند به دیباچه عقل هرکجا نامه عشق است، نشان من و توست