اطلاعیه درخواست رنک نویسنده رمان~

دیـوادیـوا عضو تأیید شده است.

مدیر ارشد دپارتمان کتاب + مدیر تالار کپیست
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر رسـمی تالار
منتقد ادبی
مـدرس
مترجم
مشاور
کپیـست
داور آکادمی
3,448
پسندها
پسندها
8,549
امتیازها
امتیازها
503
سکه
2,257
درود به تمام نویسندگان

بنابر قوانین دریافت رنک نویسنده، عزیزانی که تمایل به دریافت این رنک باتوجه به شرایط دارند
می‌توانند درخواست خود را در همین تاپیک همراه با لینک اثر/آثار خود مطرح کنند.

شرایط دریافت رنک نویسنده | کلیک کنید

باتشکر

مدیریت تالار رمان کافه نویسندگان

درود و خداقوت، درخواست رنگ‌نویسنده دارم!

درود، پارت گذاریتون به چه صورت هست؟ طبق چیزی که بررسی شده ۱۵ الی ۱۷ روز یکبار پارت گذاشتین.
این واسه اخرین بار بود عزیز چون داشتم ویرایش میزدم، الان جدیدا دارم هفته‌ای سه و‌چهارتا میزارم، این هفته سه تا پارت اگه اشتباه نکنم گذاشتم

این واسه اخرین بار بود عزیز چون داشتم ویرایش میزدم، الان جدیدا دارم هفته‌ای سه و‌چهارتا میزارم، این هفته سه تا پارت اگه اشتباه نکنم گذاشتم
با درخواست شما موافقت شد.

درود به تمام نویسندگان

بنابر قوانین جدید تایپ و ایجاد انگیزه برای نویسندگان اهل قلم انجمن کافه، به اطلاع می‌رسانیم با داشتن شرایطِ زیر؛ مستحق دریافت یکی از شش رنک زیبا و پر افتخار نویسنده خواهید بود.

❁ رنک نویسنده ❁

پارت گذاری روزانه یا پنج روز در هفته

❁ رنک نویسنده رسمی ❁

داشتن یک رمـان کامل شده + یک رمـان در حال تایپ

❁ رنک نویسنده افتخاری ❁

این رنک به نویسندگانی که اثر چاپ شده دارند، تعلق می‌گیرد.

❁ رنک نویسنده حرفه ای ❁

داشتن دو رمان کامل شده تگ دار با یک در حال تایپ تگ دار، شرکت توی کارگاه رمان نویسی و تایید از طرف مدرس

❁ رنک نویسنده ویژه ❁

داشتن دو رمان تگ دار کامل شده با یک در حال تایپ تگ دار و تایید از طرف مدرس رمان نویسی، یه رمان چاپ شده

❁ رنک نویسنده برتر ❁

داشتن سه رمان تگ دار کامل شده با یک رمان در حال تایپ تگ دار، تایید مدرس و پانزده اثر داستانی و رمانی، سه اثر چاپ شده

در صورتی که واجد شرایط دریافت هر یک از رنک‌های نویسندگی فوق‌ذکر هستید، با قرار دادن لینک آثارتون در همین تاپیک درخواست رنک مورد نظر رو بدین.

باتشکر
| مدیریت بخش کتاب |
درود، درخواست رنک نویسنده.
‹ رمان_ په ژاره ›

عقب
بالا پایین