اطلاعیه ✅درخواست تایید رمان✅

سلام، درخواست تائید داستانم رو داشتم

سلام درخواست تایید رمان لال مظلوم رو دارم

سلام، درخواست تائید داستانم رو داشتم
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @ستاره سربییستاره سربیی عضو تأیید شده است. ارسال کنید
سلام درخواست تایید رمان لال مظلوم رو دارم
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @ژولیتژولیت عضو تأیید شده است. ارسال کنید
سلام روز به خیر
درخواست تایید رمان دارم
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @pen lady ارسال کنید

سلام درخواست تایید رمان داشتم

سلام خسته نباشد. من سناریو دارم. آیا قبول هست؟ اگر آره برای تاییدیه درخواست دارم

وقت بخیر
درخواست تایید

سلام درخواست تایید رمان داشتم
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @pen lady ارسال کنید
سلام خسته نباشد. من سناریو دارم. آیا قبول هست؟ اگر آره برای تاییدیه درخواست دارم
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @ژولیتژولیت عضو تأیید شده است. ارسال کنید
وقت بخیر
درخواست تایید

درخواست تایید رمان.

سلام و درود درخواست تایید رمانم رو دارم.

سلام و درود درخواست تایید رمانم رو دارم.
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @سادات.۸۲سادات.۸۲ عضو تأیید شده است. ارسال کنید

درود؛درخواست تأیید رمان داشتم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: (SINA)
سلام درخواست تایید رمان دارم

سلام درخواست تایید رمان دارم
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @yasaman.Bahadory ارسال کنید

سلام☘
درخواست تایید رمانم رو دارم!

آخرین ویرایش:
سلام وقت بخیر
درخواست تایید رمانم رو دارم.

عقب
بالا پایین