اطلاعیه ✅درخواست تایید رمان✅

سلام☘
درخواست تایید رمانم رو دارم!
‌​

درود، با درخواست شما موافقت شد!

مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @yasaman.Bahadory ارسال کنید!

‌‌‌

سلام و درود
درخواست تایید رمانم رو دارم 😕
‌​

مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @ژولیتژولیت عضو تأیید شده است. ارسال کنید!

‌‌‌

سلام
درخواست تایید رمان 😊

‌​

مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @pen lady ارسال کنید!

‌‌‌

سلام وقت بخیر
درخواست تایید رمانم رو دارم.
‌​

مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @ستاره سربییستاره سربیی عضو تأیید شده است. ارسال کنید!

‌‌‌

سلام درخواست تایید رمان داشتم
‌​

مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @yasaman.Bahadory ارسال کنید!

‌‌‌

سلام درخواست تایید رمان دارم

باسلام و عرض خسته نباشید.

سلام درخواست تایید رمان دارم
‌​

مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @ژولیتژولیت عضو تأیید شده است. ارسال کنید!

‌‌‌

باسلام و عرض خسته نباشید.
‌​

‌‌‌

درووود.
درخواست تأیید رمان دارم.
‌‌​

‌‌

مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @ستاره سربییستاره سربیی عضو تأیید شده است. ارسال کنید!

‌‌‌‌

سلام درخواست تاییدرمانموداشتم ممنون🌹
‌​

مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @pen lady ارسال کنید!

‌‌‌

سلام مجدد.
درخواست تأیید یکی دیگه از رمان‌هام رو داشتم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: M I R A S
سلام مجدد.
درخواست تأیید یکی دیگه از رمان‌هام رو داشتم.
وقت بخیر
با درخواست شما موافقت شد

با بنده و ناظر ارشد @ستاره سربییستاره سربیی عضو تأیید شده است. گپی ایجاد کنید و مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه ارسال کنید

• Like
درخواست تایید رمان دارم.
وقت بخیر
با درخواست شما موافقت شد

با بنده و ناظر ارشد @ژاکلین؛ گپی ایجاد کنید و مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه ارسال کنید

سلام درخواست تأیید رمان دارم

• Like
سلام درخواست تأیید رمان دارم
وقت بخیر
با درخواست شما موافقت شد

با بنده و ناظر ارشد @yasaman.Bahadory گپی ایجاد کنید و بنده رو هم اد کنید و مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه ارسال کنید

• Like
عقب
بالا پایین