Mansi
مدیر تالار نقد + جادوگر سپید
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
منتقد
منتقد ادبی
ناظر ارشد آثار
داور آکادمی
نویسنده نوقلـم

سلام درخواست ضبط دارماتمام یافته موضوع 'دلنوشته مأمن مهر| به قلم ریپر'
به نام سکوتی که فریاد میزند
اثر: مأمِن مِهْر
ویراستار: دیوا لیان
به قلم: SONIYA_RPR
ژانر: تراژدی، عاشقانه
دیباچه:
مادر مأمن آرامش و مهر است، جایی که جهان با تمام وسعتش در برابر او کوچک مینماید. تو همچون ماه در دل شب، خورشید در صبح امید و ستارهای که مسیر زندگی را روشن میکند هستی. مادر، گل بیپژمری است که عطر محبتش همیشه در جان ما جاری است و قاصدکی است که نسیم وجودش آرزوهای مرا پرواز میدهد. در این دنیای بیانتها، هیچ چیز به اندازهی حضور تو، معنای حقیقی زندگی را نمایان نمیکند.
مادر،...
- اقیــانــــــوس
- پاسخها: 35
- تالار: دلنوشته، اپیزود، پادکست و...

سلام وقت بخیر
درخواست موضوع 'دلنوشته شکارچی لحظهها | اثر علی یزدانی'
بنام هستی بخش جهانیان
![]()
نام اثر: شکارچی لحظهها.
سرشناسه: یزدانی، علی، ۱۳۷٠
موضوع: خداجویی، الهامات قلبی،دلنوشتهها.
سبک/ژانر: روانشناختی
سال نشر: یک هزار و چهارصد و چهار - ۱۴۰۴
منتشر شده در: انجمن کافه نویسندگان - تالار ادبیات - بخش تایپ دلنوشته.
دیباچه:
زین هزاران من، کدامین من، منم؟!
در هیاهوی زندگی دنیا، بیشتر اوقات ما خود حقیقیمان را گم میکنیم و از اسمها و جسمها، داراییهایمان و نداشتهها، خواستهها و ناخواستهها، فرهنگ و رسوم و تواناییهایمان و غیره هوّیت میگیریم؛ غافل از اینکه هیچکدام از اینها هوّیت...
- علی یزدانی
- آرامشبخش ادبیات ادبیات تخصصی ایمان به خدا جملات الهام بخش و آموزنده خدا شناسی خداشناسی به زبان ساده خداشناسی در قرآن خداشناسی و خود شناسی خودشناسی دل نوشته راههای ساده خداشناسی علی یزدانی قرآن کریم نویسندگی همگانی هنر
- پاسخها: 22
- تالار: کپیست و صفحه آرایی
به نام سکوتی که فریاد میزند
اثر: شبهاتِ مُکَرر
به قلم: SONIYA_RPR
ژانر: اجتماعی، تراژدی
دیباچه:
در این مُثلهگاهِ نگاه، هر نفسی که برمیآید، حکمِ نهایی قاضیای است که هرگز او را ندیدهاست. اینجا، آناتومیِ سکوتِ درونی، زیر تیغِ تشریحِ هزاران زبان، پارهپاره میشود. او، تندیسِ تقدیری است که نه بر سنگ، بلکه بر ذهنهای پُرمدعا تراشیده شده؛ روایتِ تلخِ تنفس در قفسی شیشهای که هر زاویهاش، انعکاسِ صدها انگشت اتهام است.
- اقیــانــــــوس
- پاسخها: 32
- تالار: کپیست و صفحه آرایی
سلام اشعار تیسفون من
موضوع 'مجموعه دیوانِ تیسفونِ من | به قلم atusa' https://forum.cafewriters.xyz/threads/44294/