بانو سودا🦋 کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 232 پسندها پسندها 503 امتیازها امتیازها 93 سکه 44 امروز در 08:37 #381 Tufan گفت: من واقعا به دخترایی که داداش بزرگتر دارن حسودیم میشه. هرچی باشه داداش بزرگا خیلی حامیان. کلیک کنید تا گسترش یابد... موافقم🥹 البته من داداش ندارم ولی دوتا پسر دایی دارم جای داداشو برام پر کردننن اما خب حریف شون نمیشم این بدهههههههه🫠
Tufan گفت: من واقعا به دخترایی که داداش بزرگتر دارن حسودیم میشه. هرچی باشه داداش بزرگا خیلی حامیان. کلیک کنید تا گسترش یابد... موافقم🥹 البته من داداش ندارم ولی دوتا پسر دایی دارم جای داداشو برام پر کردننن اما خب حریف شون نمیشم این بدهههههههه🫠
گربه سفید=)) کاربر فعال کاربر انجمن vip نوشتهها نوشتهها 923 پسندها پسندها 12,309 امتیازها امتیازها 483 سکه 1,822 امروز در 09:56 #382 Tufan گفت: @:)MAHAK ایشون خسرو ان من شیرین @گربه سفید=)) ایشون فرهادن من شیرین @رها؛ ایشونم مخفیانه از خانومشون @:)MAHAK خلاصه زیادن. + منم خوشحال میشدم خواهرشوهرم یه همچین خانم خوشگلی باشه. @گربه سیاه=)) دارن واسه خواهرت میان خواستگاری. کلیک کنید تا گسترش یابد... با پیشیِ من چیکار داریددد
Tufan گفت: @:)MAHAK ایشون خسرو ان من شیرین @گربه سفید=)) ایشون فرهادن من شیرین @رها؛ ایشونم مخفیانه از خانومشون @:)MAHAK خلاصه زیادن. + منم خوشحال میشدم خواهرشوهرم یه همچین خانم خوشگلی باشه. @گربه سیاه=)) دارن واسه خواهرت میان خواستگاری. کلیک کنید تا گسترش یابد... با پیشیِ من چیکار داریددد