بانو سودا🦋 کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 235 پسندها پسندها 546 امتیازها امتیازها 93 سکه 44 دیروز ساعت 08:37 #381 Tufan گفت: من واقعا به دخترایی که داداش بزرگتر دارن حسودیم میشه. هرچی باشه داداش بزرگا خیلی حامیان. کلیک کنید تا گسترش یابد... موافقم🥹 البته من داداش ندارم ولی دوتا پسر دایی دارم جای داداشو برام پر کردننن اما خب حریف شون نمیشم این بدهههههههه🫠
Tufan گفت: من واقعا به دخترایی که داداش بزرگتر دارن حسودیم میشه. هرچی باشه داداش بزرگا خیلی حامیان. کلیک کنید تا گسترش یابد... موافقم🥹 البته من داداش ندارم ولی دوتا پسر دایی دارم جای داداشو برام پر کردننن اما خب حریف شون نمیشم این بدهههههههه🫠
گربه سفید=)) کاربر فعال کاربر انجمن vip نوشتهها نوشتهها 923 پسندها پسندها 12,357 امتیازها امتیازها 483 سکه 1,822 دیروز ساعت 09:56 #382 Tufan گفت: @:)MAHAK ایشون خسرو ان من شیرین @گربه سفید=)) ایشون فرهادن من شیرین @رها؛ ایشونم مخفیانه از خانومشون @:)MAHAK خلاصه زیادن. + منم خوشحال میشدم خواهرشوهرم یه همچین خانم خوشگلی باشه. @گربه سیاه=)) دارن واسه خواهرت میان خواستگاری. کلیک کنید تا گسترش یابد... با پیشیِ من چیکار داریددد
Tufan گفت: @:)MAHAK ایشون خسرو ان من شیرین @گربه سفید=)) ایشون فرهادن من شیرین @رها؛ ایشونم مخفیانه از خانومشون @:)MAHAK خلاصه زیادن. + منم خوشحال میشدم خواهرشوهرم یه همچین خانم خوشگلی باشه. @گربه سیاه=)) دارن واسه خواهرت میان خواستگاری. کلیک کنید تا گسترش یابد... با پیشیِ من چیکار داریددد
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,576 پسندها پسندها 15,780 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 دیروز ساعت 15:36 #383 گربه سفید=)) گفت: با پیشیِ من چیکار داریددد کلیک کنید تا گسترش یابد... الان من واکنش پوکر میخوام شدیدا
گربه سفید=)) گفت: با پیشیِ من چیکار داریددد کلیک کنید تا گسترش یابد... الان من واکنش پوکر میخوام شدیدا
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,576 پسندها پسندها 15,780 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 دیروز ساعت 15:37 #384 اوه چه لیدی بینقصی اجازه هست دست مرواریدتونو بگیرم؟
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,576 پسندها پسندها 15,780 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 دیروز ساعت 15:38 #385 ان روز که چشمانم قفل چشمانت شد وقتی از بالکن تون دمپایی پرت میکردی سمت من تا نگاهت نکنم برای من حکم گل داشت
ان روز که چشمانم قفل چشمانت شد وقتی از بالکن تون دمپایی پرت میکردی سمت من تا نگاهت نکنم برای من حکم گل داشت
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,576 پسندها پسندها 15,780 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 دیروز ساعت 15:39 #386 اتل متل تو تو له عشق من و تو چجوره؟
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,576 پسندها پسندها 15,780 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 دیروز ساعت 15:42 #387 خدای لاس زنی جاست من بقیه ادامو در میارن آخرین ویرایش: دیروز ساعت 15:53
(SINA) مدیر رسمی تالار شعرکده پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی مشاور تیمتعیینسطح نویسنده رسمی رمان رتبه اول مسابقات vip فعال رتبه سوم مسابقات مسئولیت پذیر با پشتکار عالی نویسنده رسمی مدیر رسمی آقای نمونه رتبه دوم مسابقات پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,660 پسندها پسندها 9,400 امتیازها امتیازها 503 سکه 2,740 دیروز ساعت 21:19 #388 (SINA) گفت: یک چشم من اشک است آن چشم دگر افسوس بیتابم و بیخواب در حسرت یک بوس کلیک کنید تا گسترش یابد... در عرش و زمین گشتم حیران در پی همدرد سخت نیست سفر زیرا شیرین است این مقصد هرگز نشوم خسته از جستن آن همسر هست بوی گوارایش خوشتر ز هزار عبهر
(SINA) گفت: یک چشم من اشک است آن چشم دگر افسوس بیتابم و بیخواب در حسرت یک بوس کلیک کنید تا گسترش یابد... در عرش و زمین گشتم حیران در پی همدرد سخت نیست سفر زیرا شیرین است این مقصد هرگز نشوم خسته از جستن آن همسر هست بوی گوارایش خوشتر ز هزار عبهر
گربه سیاه=)) کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 35 پسندها پسندها 503 امتیازها امتیازها 83 سکه 1 دیروز ساعت 21:55 #389 Tufan گفت: @:)MAHAK ایشون خسرو ان من شیرین @گربه سفید=)) ایشون فرهادن من شیرین @رها؛ ایشونم مخفیانه از خانومشون @:)MAHAK خلاصه زیادن. + منم خوشحال میشدم خواهرشوهرم یه همچین خانم خوشگلی باشه. @گربه سیاه=)) دارن واسه خواهرت میان خواستگاری. کلیک کنید تا گسترش یابد... خجالت بکش لامصب فاطمه رفیقته:/
Tufan گفت: @:)MAHAK ایشون خسرو ان من شیرین @گربه سفید=)) ایشون فرهادن من شیرین @رها؛ ایشونم مخفیانه از خانومشون @:)MAHAK خلاصه زیادن. + منم خوشحال میشدم خواهرشوهرم یه همچین خانم خوشگلی باشه. @گربه سیاه=)) دارن واسه خواهرت میان خواستگاری. کلیک کنید تا گسترش یابد... خجالت بکش لامصب فاطمه رفیقته:/