بانو سودا🦋 کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 234 پسندها پسندها 524 امتیازها امتیازها 93 سکه 44 امروز در 08:37 #381 Tufan گفت: من واقعا به دخترایی که داداش بزرگتر دارن حسودیم میشه. هرچی باشه داداش بزرگا خیلی حامیان. کلیک کنید تا گسترش یابد... موافقم🥹 البته من داداش ندارم ولی دوتا پسر دایی دارم جای داداشو برام پر کردننن اما خب حریف شون نمیشم این بدهههههههه🫠
Tufan گفت: من واقعا به دخترایی که داداش بزرگتر دارن حسودیم میشه. هرچی باشه داداش بزرگا خیلی حامیان. کلیک کنید تا گسترش یابد... موافقم🥹 البته من داداش ندارم ولی دوتا پسر دایی دارم جای داداشو برام پر کردننن اما خب حریف شون نمیشم این بدهههههههه🫠
گربه سفید=)) کاربر فعال کاربر انجمن vip نوشتهها نوشتهها 923 پسندها پسندها 12,343 امتیازها امتیازها 483 سکه 1,822 امروز در 09:56 #382 Tufan گفت: @:)MAHAK ایشون خسرو ان من شیرین @گربه سفید=)) ایشون فرهادن من شیرین @رها؛ ایشونم مخفیانه از خانومشون @:)MAHAK خلاصه زیادن. + منم خوشحال میشدم خواهرشوهرم یه همچین خانم خوشگلی باشه. @گربه سیاه=)) دارن واسه خواهرت میان خواستگاری. کلیک کنید تا گسترش یابد... با پیشیِ من چیکار داریددد
Tufan گفت: @:)MAHAK ایشون خسرو ان من شیرین @گربه سفید=)) ایشون فرهادن من شیرین @رها؛ ایشونم مخفیانه از خانومشون @:)MAHAK خلاصه زیادن. + منم خوشحال میشدم خواهرشوهرم یه همچین خانم خوشگلی باشه. @گربه سیاه=)) دارن واسه خواهرت میان خواستگاری. کلیک کنید تا گسترش یابد... با پیشیِ من چیکار داریددد
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,576 پسندها پسندها 15,779 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 امروز در 15:36 #383 گربه سفید=)) گفت: با پیشیِ من چیکار داریددد کلیک کنید تا گسترش یابد... الان من واکنش پوکر میخوام شدیدا
گربه سفید=)) گفت: با پیشیِ من چیکار داریددد کلیک کنید تا گسترش یابد... الان من واکنش پوکر میخوام شدیدا
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,576 پسندها پسندها 15,779 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 امروز در 15:37 #384 اوه چه لیدی بینقصی اجازه هست دست مرواریدتونو بگیرم؟
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,576 پسندها پسندها 15,779 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 امروز در 15:38 #385 ان روز که چشمانم قفل چشمانت شد وقتی از بالکن تون دمپایی پرت میکردی سمت من تا نگاهت نکنم برای من حکم گل داشت
ان روز که چشمانم قفل چشمانت شد وقتی از بالکن تون دمپایی پرت میکردی سمت من تا نگاهت نکنم برای من حکم گل داشت
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,576 پسندها پسندها 15,779 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 امروز در 15:39 #386 اتل متل تو تو له عشق من و تو چجوره؟
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,576 پسندها پسندها 15,779 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 امروز در 15:42 #387 خدای لاس زنی جاست من بقیه ادامو در میارن آخرین ویرایش: امروز در 15:53