درود
درخواست تگ فرعی برای رمان غبار آینهها
وقت بخیر
درخواست شما پذیرفته شد
نتیجه تگ بزودی اعلام میشود
درخواست شما پذیرفته شد
نتیجه تگ بزودی اعلام میشود
درود
درخواست تگ فرعی برای رمان غبار آینهها
درخواست تگ داستان مرگ ماهیبا شنیدن صدای اذان صبح، چشمان سنگینش را از آغو*ش هم گشود؛ سکوت و تاریکی مطلق در اطرافش پرسه میزد، تنها باریکه کوچک نور سبز که از مسجد محل به اطراف گسیل میکرد؛ پرده حریر را به سختی کنار میزد و حضور خود را روی دیوار سرد اتاق اعلام میکرد؛ مرد وحشی زندگیاش در کنارش خفته بود؛ سر سنگینش را در دست فشرد و به پهلو کمی چرخید؛ چشمانش که به تاریکی اطراف عادت کرد، نیم نگاهی به محیط اتاق خواب که در آن اسیر بود انداخت؛ لباس خواب حریر مشکی رنگی که روی زمین رها شده بود، ذهن خاموشش را میسوزاند؛ از روی تخت که برخاست با درد شدید کمرش مواجه شد؛ اشکهایش بیمهابا از روی گونهاش سر میخوردند؛ اذان که به...
داستان اتمام یافته
سلام وقت بخیردرخواست تگ فرعی برای رمان سایهی خونین سیاوش.
نام رمان: سایهی خونین سیاوش
ژانر: تخیلی، جنایی، تراژدی
نویسنده: مینِرا (گیتی)
ناظر: @Blu moon
خلاصه: شنیدین میگن خون بیگناه هیچ وقت از رو دست پاک نمیشه؟ من فهمیدم که چرت و پرته. آدمهایی رو دیدم که خون بیگناه از روی دستهاشون پاک شد و این وسط تنها چیزی که پاک نشد، رد اشک از روی دستهای من بود.
از اون به بعد ماجرا شروع شد. هر جا سایهی من افتاد مرز شکست، خون ریخت و جنون تو فضا پخش شد. این وسط تنها مرزی که من نمیتونم بشکنمش قلب خودمه و تنها سوالی که باقی میمونه اینه: من واقعاً دیونهام؟...
- مینِرا
- انجمن رمان نویسی انجمن کافه نویسندگان تالار رمان تایپ آنلاین رمان
- پاسخها: 100
- تالار: رمانهای درحال تایپ
سلام وقت بخیردرود
درخواست تگ فرعی
موضوع 'رمان غبار آینهها | به قلم حمیدرضا نبیپور' https://forum.cafewriters.xyz/threads/40219/
سلام وقت بخیرسلام
درخواست تگ فرعی
با سلام وقت بخیر به رمان شما تگ عالی اهدا شد.
موفق و موید باشید
- ابتـهاج
- پاسخها: 125
- تالار: قوانین و درخواست بررسی آثار
لینک رمان رو میشه بفرستید لطفا؟سلام
درخواست تگ فرعی
با سلام وقت بخیر به رمان شما تگ عالی اهدا شد.
موفق و موید باشید
- ابتـهاج
- پاسخها: 125
- تالار: قوانین و درخواست بررسی آثار