malihe
طراح وبتون
طـراح
ناظر اثـر
ژورنالیست
تئوریسین
رمانخـور
نویسنده نوقلـم
مقامدار آزمایشی
خونآشـام
- نوشتهها
- 342
- پسندها
- 1,976
- امتیازها
- 183
~الهی به امید تو~
نام رمان: درحصار یک رویا
ژانر: معمایی، علمیتخیلی
نویسنده: ملیحه حمیدی
ناظر اثر: @purple moon
خلاصه داستان:
زیر گنبدی آهنین که چون سپری، آسمان را بلعیده، نوجوانی سرکش با چشمانی شعلهور از اشتیاق و قلبی لبریز از عصیان، رویایی در سر میپروراند: رویای آزادی! اما رازی سر به مُهر، او را به دوراهی سرنوشت میکشاند: ماندن در پناه گنبد یا جنگیدن برای حقیقتی رهاییبخش...
مقدمه:
آزادی راستین، آن دُر نایاب، نه در حصار یک رویا، که با عبور از آن شکل میگیرد.
رویاها، با همهی شکوه و جلالشان، گاه زنجیری میشوند بر پای اراده و گاه همچون فانوسی، راهنما میشوند برای لم*س واقعیت و تحقق آرمانها؛ آنگاه، آزادی، نه فقط در ذهن، که در تار و پودِ زندگی، جاری میشود.

ژانر: معمایی، علمیتخیلی
نویسنده: ملیحه حمیدی
ناظر اثر: @purple moon
خلاصه داستان:
زیر گنبدی آهنین که چون سپری، آسمان را بلعیده، نوجوانی سرکش با چشمانی شعلهور از اشتیاق و قلبی لبریز از عصیان، رویایی در سر میپروراند: رویای آزادی! اما رازی سر به مُهر، او را به دوراهی سرنوشت میکشاند: ماندن در پناه گنبد یا جنگیدن برای حقیقتی رهاییبخش...
مقدمه:
آزادی راستین، آن دُر نایاب، نه در حصار یک رویا، که با عبور از آن شکل میگیرد.
رویاها، با همهی شکوه و جلالشان، گاه زنجیری میشوند بر پای اراده و گاه همچون فانوسی، راهنما میشوند برای لم*س واقعیت و تحقق آرمانها؛ آنگاه، آزادی، نه فقط در ذهن، که در تار و پودِ زندگی، جاری میشود.
تاپیک عکسهای شخصیت:[بازکردن]
تاپیک نقد کاربران:[بازکردن]
تاپیک نقد اولیه رمان | منتقد زینب هادی مقدم: [ بازکردن]
نام رمان معرفی آن بشمار رفته و میتوان با نگاه اول جذب رمان شد یا اینکه از آن فاصله گرفت؛ در ابتدای امر نام رمان توانست به گونه ای باشد که من را جذب کند.
اندازه نام ترکیبی از دو یا چند واژه (در + حصار + یک + رویا ) تشکیل شده، واژگان به کار رفته در عنوان به دور از کلیشه هستند و میتوان گفت نام رمان به زیبایی تمام برای متن انتخاب شده است.
ذکر نکات:
۱. در ابتدا با دیدن نام رمان حدس زدم که با رمانی با فضاسازی اجتماعی روبه رو هستم اما با شروع همان پارتهای اولیه متوجه شدم که اینطور نیست.
۲. از در آمیختگی واژه حصار و رویا خوشم آمد و این ترکیب...
تاپیک نقد حرفهای | منتقد رهگذرشب "گیتی": [بازکردن]
بسمه تعالی
این تاپیک متعلق به رمان "در حصار یک رویا" میباشد و هیچکس به جز نویسنده @malihe حق ارسال اسپم ندارد.
این تاپیک متعلق به رمان "در حصار یک رویا" میباشد و هیچکس به جز نویسنده @malihe حق ارسال اسپم ندارد.
- نازلـی
- پاسخها: 14
- تالار: عکس شخصیتهای رمان
~الهی به امید تو~
ژانر: فانتزی، معمایی، ماجراجویی
نویسنده: مليحه حميدی
دوستان عزیز، بزرگواران و عاشقان ادب!
باعث افتخار است که اثر ناقابل خود را در معرض نقد و نظر شما اساتید قرار میدهم. بیصبرانه منتظر شنیدن دیدگاههای ارزشمند شما، چه در خصوص نقد سازنده و چه تحسین مشوق، هستم. صمیمانه، خواهشمندم هر آنچه در توان دارید برای بهتر شدن این اثر دریغ نفرمایید. قلب من پذیرای تمام نظرات شماست.
با احترام و ارادت فراوان.
لینک رمان:
ژانر: فانتزی، معمایی، ماجراجویی
نویسنده: مليحه حميدی
دوستان عزیز، بزرگواران و عاشقان ادب!
باعث افتخار است که اثر ناقابل خود را در معرض نقد و نظر شما اساتید قرار میدهم. بیصبرانه منتظر شنیدن دیدگاههای ارزشمند شما، چه در خصوص نقد سازنده و چه تحسین مشوق، هستم. صمیمانه، خواهشمندم هر آنچه در توان دارید برای بهتر شدن این اثر دریغ نفرمایید. قلب من پذیرای تمام نظرات شماست.
با احترام و ارادت فراوان.
لینک رمان:
- malihe
- پاسخها: 19
- تالار: نقد توسط کاربران
پایان نقدوبررسی نوشته در موضوع 'نقد اولیه رمان در حصار یک رویا | منتقد: Zeinab'
نقد رمان در حصار یک رویا
۱. عنوان رمان

ذکر نکات:
۱. در ابتدا با دیدن نام رمان حدس زدم که با رمانی با فضاسازی اجتماعی روبه رو هستم اما با شروع همان پارتهای اولیه متوجه شدم که اینطور نیست.
۲. از در آمیختگی واژه حصار و رویا خوشم آمد و این ترکیب...
عنوان رمان: عنوان رمان ”در حصار یک رویا “ست که از چهار کلمه و هفت بخش تشکیل شده. خود عنوان به طور کلی تکراری نیست اما کلمهی رویا تا اندازهای تکراری به حساب میاد. البته کلمهی حصار هم یک درصدی از کلیشهای بودن رو داره ولی نسبتاً کمتر.
در نگاه اول من به عنوان یک خواننده حدس زدم که رمان عاشقانه باشه چون بار معنایی کلمهی رویا این رو القا میکنه. باید بگم به نوعی، ما عادت کردیم این جور کلمات رو با ژانر عاشقانه ببینیم.
تعداد بخشها و کلمات عنوان قطعاً زیاده و عنوان رمان حتی جمله هم نیست که بخواد تعداد کلماتش رو توجیه کنه.
در نهایت عنوان رمانت از کلیشه خالی نبود و طولانی هم بود اما باید این...
در نگاه اول من به عنوان یک خواننده حدس زدم که رمان عاشقانه باشه چون بار معنایی کلمهی رویا این رو القا میکنه. باید بگم به نوعی، ما عادت کردیم این جور کلمات رو با ژانر عاشقانه ببینیم.
تعداد بخشها و کلمات عنوان قطعاً زیاده و عنوان رمان حتی جمله هم نیست که بخواد تعداد کلماتش رو توجیه کنه.
در نهایت عنوان رمانت از کلیشه خالی نبود و طولانی هم بود اما باید این...
آخرین ویرایش توسط مدیر: