Kaya کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 496 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 7/25/25 #1,011 اراد گفت: در چشم من نیاید خوبان جمله عالم بنگر خیال خوبش مژگان من گرفته من خسته گردعالم درمان زکس ندیدم تا درد عشق دیدم درمان من گرفته کلیک کنید تا گسترش یابد... هلال از خم ابروی یار دم میزد نسیم عطر بهاری چه سرافرازی آورد
اراد گفت: در چشم من نیاید خوبان جمله عالم بنگر خیال خوبش مژگان من گرفته من خسته گردعالم درمان زکس ندیدم تا درد عشق دیدم درمان من گرفته کلیک کنید تا گسترش یابد... هلال از خم ابروی یار دم میزد نسیم عطر بهاری چه سرافرازی آورد
اراد کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 91 پسندها پسندها 3,462 امتیازها امتیازها 228 سکه 1,182 7/25/25 #1,012 Kaya گفت: هلال از خم ابروی یار دم میزد کلیک کنید تا گسترش یابد... دانی که مرا غمِ فراوان از چیست؟ زانست که او ناز فراوان دارد!
Kaya گفت: هلال از خم ابروی یار دم میزد کلیک کنید تا گسترش یابد... دانی که مرا غمِ فراوان از چیست؟ زانست که او ناز فراوان دارد!
Kaya کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 496 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 7/25/25 #1,013 اراد گفت: دانی که مرا غمِ فراوان از چیست؟ زانست که او ناز فراوان دارد! کلیک کنید تا گسترش یابد... داد علمش شهره دستان شهود داستان است حجت کبری ز بعد حضرت صاحب زمان است
اراد گفت: دانی که مرا غمِ فراوان از چیست؟ زانست که او ناز فراوان دارد! کلیک کنید تا گسترش یابد... داد علمش شهره دستان شهود داستان است حجت کبری ز بعد حضرت صاحب زمان است
اراد کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 91 پسندها پسندها 3,462 امتیازها امتیازها 228 سکه 1,182 7/25/25 #1,014 Kaya گفت: داد علمش شهره دستان شهود داستان است حجت کبری ز بعد حضرت صاحب زمان است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا گل روی تو دیدم همه گلها خارند تا تورا یار گرفتم همه خلق اغیارند . .
Kaya گفت: داد علمش شهره دستان شهود داستان است حجت کبری ز بعد حضرت صاحب زمان است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا گل روی تو دیدم همه گلها خارند تا تورا یار گرفتم همه خلق اغیارند . .
Kaya کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 496 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 7/25/25 #1,015 اراد گفت: تا گل روی تو دیدم همه گلها خارند تا تورا یار گرفتم همه خلق اغیارند . . کلیک کنید تا گسترش یابد... دوست شاید که به دریوزه ردایی بدهد ساغر از دست من افتاد دوایی برسان
اراد گفت: تا گل روی تو دیدم همه گلها خارند تا تورا یار گرفتم همه خلق اغیارند . . کلیک کنید تا گسترش یابد... دوست شاید که به دریوزه ردایی بدهد ساغر از دست من افتاد دوایی برسان
اراد کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 91 پسندها پسندها 3,462 امتیازها امتیازها 228 سکه 1,182 7/25/25 #1,016 Kaya گفت: دوست شاید که به دریوزه ردایی بدهد ساغر از دست من افتاد دوایی برسان کلیک کنید تا گسترش یابد... ناز کنی، نظر کنی قهر کنی، ستم کنی گر که جفا گر که وفا از تو حذر نمیکنم
Kaya گفت: دوست شاید که به دریوزه ردایی بدهد ساغر از دست من افتاد دوایی برسان کلیک کنید تا گسترش یابد... ناز کنی، نظر کنی قهر کنی، ستم کنی گر که جفا گر که وفا از تو حذر نمیکنم
Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است. مدیر ارشد پرسنل مدیریت مدیر ارشد حضور در فعالیت گروهی برتر سال داوری ویژه مسئولیت پذیر vip مدیر ارشد اقدام شاخص پشتکار خیلی خوب رتبه سوم مسابقات خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 5,822 پسندها پسندها 25,964 امتیازها امتیازها 958 سکه 882 7/25/25 #1,017 نقش او در دل چه زیبا مینشست سنگدل آیینهی ما را شکست
Kaya کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 496 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 7/25/25 #1,018 اراد گفت: ناز کنی، نظر کنی قهر کنی، ستم کنی گر که جفا گر که وفا از تو حذر نمیکنم کلیک کنید تا گسترش یابد... من پشهاماز لطف تو طاووس شوم یک قطرهام از یم تو قاموس شوم
اراد گفت: ناز کنی، نظر کنی قهر کنی، ستم کنی گر که جفا گر که وفا از تو حذر نمیکنم کلیک کنید تا گسترش یابد... من پشهاماز لطف تو طاووس شوم یک قطرهام از یم تو قاموس شوم
اراد کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 91 پسندها پسندها 3,462 امتیازها امتیازها 228 سکه 1,182 7/25/25 #1,019 Kaya گفت: من پشهاماز لطف تو طاووس شوم یک قطرهام از یم تو قاموس شوم کلیک کنید تا گسترش یابد... من این مراد ببینم به خود که نیمشبی به جای اشک روان در کنار من باشی؟
Kaya گفت: من پشهاماز لطف تو طاووس شوم یک قطرهام از یم تو قاموس شوم کلیک کنید تا گسترش یابد... من این مراد ببینم به خود که نیمشبی به جای اشک روان در کنار من باشی؟
A !!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,460 پسندها پسندها 5,977 امتیازها امتیازها 388 سکه 1 7/26/25 #1,020 یا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تنگ در آغوش بگیرم که بمیرم