FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,824 پسندها پسندها 18,175 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,106 7/26/25 #1,021 میکِشی بر غیر تیغ و میکُشی از غیرتم از هلاک دیگران بگذر، که خواهم شد هلاک
Kaya کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 496 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 7/26/25 #1,022 !!AMINKHAN!! گفت: یا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تنگ در آغو*ش بگیرم که بمیرم کلیک کنید تا گسترش یابد... ماییم و یکی خرقه تزویر و دگر هیچ در دام ریا بسته به زنجیر و دگر هیچ
!!AMINKHAN!! گفت: یا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تنگ در آغو*ش بگیرم که بمیرم کلیک کنید تا گسترش یابد... ماییم و یکی خرقه تزویر و دگر هیچ در دام ریا بسته به زنجیر و دگر هیچ
مرهممرهم عضو تأیید شده است. ربکا لیلیت کاربر انجمن فرشته زمینی مدال فرشته زمینی محبوب نوشتهها نوشتهها 1,310 پسندها پسندها 4,064 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,567 7/26/25 #1,023 چه شدن آن طره پیوند دل و جان که دگر دل بشکسته عاشق ننوازد به نسیم
Kaya کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 496 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 7/26/25 #1,024 مرهم گفت: چه شدن آن طره پیوند دل و جان که دگر دل بشکسته عاشق ننوازد به نسیم کلیک کنید تا گسترش یابد... من شاد به این پوسته در خرقه خزیدم صاحبدل آشفته گذشت از پل و من باز
مرهم گفت: چه شدن آن طره پیوند دل و جان که دگر دل بشکسته عاشق ننوازد به نسیم کلیک کنید تا گسترش یابد... من شاد به این پوسته در خرقه خزیدم صاحبدل آشفته گذشت از پل و من باز
مرهممرهم عضو تأیید شده است. ربکا لیلیت کاربر انجمن فرشته زمینی مدال فرشته زمینی محبوب نوشتهها نوشتهها 1,310 پسندها پسندها 4,064 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,567 7/26/25 #1,025 ز گریه مَردُمِ چشمم نشسته در خون است ببین که در طلبت حالِ مَردُمان چون است
Kaya کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 496 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 7/26/25 #1,026 مرهم گفت: ز گریه مَردُمِ چشمم نشسته در خون است ببین که در طلبت حالِ مَردُمان چون است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا جلوه او جبال را دک نکند تا صعق تو را ز خویش مندک نکند
مرهم گفت: ز گریه مَردُمِ چشمم نشسته در خون است ببین که در طلبت حالِ مَردُمان چون است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا جلوه او جبال را دک نکند تا صعق تو را ز خویش مندک نکند
مرهممرهم عضو تأیید شده است. ربکا لیلیت کاربر انجمن فرشته زمینی مدال فرشته زمینی محبوب نوشتهها نوشتهها 1,310 پسندها پسندها 4,064 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,567 7/26/25 #1,027 دور از تو ماه من همه غمها به یک طرف وین یک طرف که منت دونان کشیدهام
Kaya کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 496 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 7/26/25 #1,028 مرهم گفت: دور از تو ماه من همه غمها به یک طرف وین یک طرف که منت دونان کشیدهام کلیک کنید تا گسترش یابد... من چه گویم؟ که جهان نیست بجز پرتو عشق ذوالجلالی است که بر دهر و زمان حاکم اوست
مرهم گفت: دور از تو ماه من همه غمها به یک طرف وین یک طرف که منت دونان کشیدهام کلیک کنید تا گسترش یابد... من چه گویم؟ که جهان نیست بجز پرتو عشق ذوالجلالی است که بر دهر و زمان حاکم اوست
مرهممرهم عضو تأیید شده است. ربکا لیلیت کاربر انجمن فرشته زمینی مدال فرشته زمینی محبوب نوشتهها نوشتهها 1,310 پسندها پسندها 4,064 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,567 7/26/25 #1,029 تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد گر چشمه ی زمزمی و گر آب حیات آخر به دل خاک فرو خواهی شد
تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد گر چشمه ی زمزمی و گر آب حیات آخر به دل خاک فرو خواهی شد
Kaya کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 496 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 7/26/25 #1,030 مرهم گفت: تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد گر چشمه ی زمزمی و گر آب حیات آخر به دل خاک فرو خواهی شد کلیک کنید تا گسترش یابد... دلم آرام نگیرد که دلارامم نیست گردش باغ نخواهم نروم طرف چمن
مرهم گفت: تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد گر چشمه ی زمزمی و گر آب حیات آخر به دل خاک فرو خواهی شد کلیک کنید تا گسترش یابد... دلم آرام نگیرد که دلارامم نیست گردش باغ نخواهم نروم طرف چمن