.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,653 پسندها پسندها 24,875 امتیازها امتیازها 813 سکه 478 12/6/25 #1,251 دولتی همسایه شد همسایگان را الصلا زین سپس باخود نماند بوالعلی و بوالعلا عاقبت از مشرق جان تیغ زد چون آفتاب آن که جان میجست او را در خلا و در ملا
دولتی همسایه شد همسایگان را الصلا زین سپس باخود نماند بوالعلی و بوالعلا عاقبت از مشرق جان تیغ زد چون آفتاب آن که جان میجست او را در خلا و در ملا
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد داور آکادمی نویسنده نوقلـم خانم نمونه مسئولیت پذیر داوری برتر فصل برتر فصل مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 988 پسندها پسندها 3,656 امتیازها امتیازها 288 سکه 3,381 12/6/25 #1,252 آتشی بودی و هروقت تو را می ديدم مثل اسپند دلم جاي خودش بند نبود مثل يک غنچه که از چيده شدن می ترسيد خيره بودم به تو و جرأت لبخند نبود
آتشی بودی و هروقت تو را می ديدم مثل اسپند دلم جاي خودش بند نبود مثل يک غنچه که از چيده شدن می ترسيد خيره بودم به تو و جرأت لبخند نبود
Z A H R A کاربر حرفه ای کاربر انجمن با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,066 پسندها پسندها 27,199 امتیازها امتیازها 958 سکه 280 12/6/25 #1,253 دیوانه نبودم که دل از خلق بریدم یک عمر نفهمید کسی حرف دلم را ای عشق نشد در گذر از جاده تقدیر همراه تو باشیم همین چند قدم را...
دیوانه نبودم که دل از خلق بریدم یک عمر نفهمید کسی حرف دلم را ای عشق نشد در گذر از جاده تقدیر همراه تو باشیم همین چند قدم را...
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,653 پسندها پسندها 24,875 امتیازها امتیازها 813 سکه 478 12/6/25 #1,254 اکنون که هفت بار طوافت قبول شد اندر مقام دو رکعت کن قدوم را وانگه برآ به مروه و مانند این بکن تا هفت بار و باز به خانه طوافها مولانا
اکنون که هفت بار طوافت قبول شد اندر مقام دو رکعت کن قدوم را وانگه برآ به مروه و مانند این بکن تا هفت بار و باز به خانه طوافها مولانا
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد داور آکادمی نویسنده نوقلـم خانم نمونه مسئولیت پذیر داوری برتر فصل برتر فصل مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 988 پسندها پسندها 3,656 امتیازها امتیازها 288 سکه 3,381 12/6/25 #1,255 از همان بن بست باران خورده پیچیدم به چپ از کنارت رد شدم آرام، گفتی: مستقیم! زل زدی در آینه اما مرا نشناختی این منم که روزگارم کرده با پیری گریم
از همان بن بست باران خورده پیچیدم به چپ از کنارت رد شدم آرام، گفتی: مستقیم! زل زدی در آینه اما مرا نشناختی این منم که روزگارم کرده با پیری گریم
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,653 پسندها پسندها 24,875 امتیازها امتیازها 813 سکه 478 12/6/25 #1,256 مِنَّتِ سِدره و طوبی ز پیِ سایه مکش که چو خوش بنگری ای سروِ روان، این همه نیست دولت آن است که بی خونِ دل آید به کنار ور نه با سعی و عمل باغِ جَنان این همه نیست
مِنَّتِ سِدره و طوبی ز پیِ سایه مکش که چو خوش بنگری ای سروِ روان، این همه نیست دولت آن است که بی خونِ دل آید به کنار ور نه با سعی و عمل باغِ جَنان این همه نیست
Z A H R A کاربر حرفه ای کاربر انجمن با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,066 پسندها پسندها 27,199 امتیازها امتیازها 958 سکه 280 12/6/25 #1,257 تو شبی در انتظاری ننشستهای چه دانی. که چه شب گذشت بر منتظران ناشکیبت
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,653 پسندها پسندها 24,875 امتیازها امتیازها 813 سکه 478 12/6/25 #1,258 تا دامنِ کفن نکشم زیرِ پایِ خاک باور مکن که دست ز دامن بدارمت محرابِ ابرویت بنما تا سحرگهی دستِ دعا برآرم و در گردن آرمت
تا دامنِ کفن نکشم زیرِ پایِ خاک باور مکن که دست ز دامن بدارمت محرابِ ابرویت بنما تا سحرگهی دستِ دعا برآرم و در گردن آرمت
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد داور آکادمی نویسنده نوقلـم خانم نمونه مسئولیت پذیر داوری برتر فصل برتر فصل مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 988 پسندها پسندها 3,656 امتیازها امتیازها 288 سکه 3,381 12/6/25 #1,259 تیغه ی زنجان بخزد بر تنت خون دل منزویان گردنت شاعر اگر رب غزل خوانی است عاقبتش نصرت رحمانی است
..𝐸𝐿𝒜𝐻𝐸.. کاربر خودمانی کاربر انجمن پشتکار خوب حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 381 پسندها پسندها 2,239 امتیازها امتیازها 183 سکه 1,840 12/6/25 #1,260 تا سر زلف تو در دست نسیم افتادست دل سودازده از غصه دو نیم افتادست