!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,256 پسندها پسندها 4,282 امتیازها امتیازها 328 سکه 24 امروز در 09:57 #1,301 هستند تو را عاشق بسیار ولیکن دلسوخته در عشق تو، چون من دگری نیست
دالان ِبهشتدالان ِبهشت عضو تأیید شده است. کاربر برتر فصل کاربر برتر فصل فرشته زمینی برتر فصل مدال فرشته زمینی رتبه دوم مسابقات خانم نمونه محبوب نوشتهها نوشتهها 1,352 پسندها پسندها 5,058 امتیازها امتیازها 388 سکه 934 امروز در 10:06 #1,302 تا توان کردن ز خونِ ما نگارین دست را از حنا بهرِ چه باید کرد رنگین دست را سینهاش از بادهٔ لعلی بدخشان میشود هر که سازد چون سبو در خواب بالیندست را جناب صائب تبریزی
تا توان کردن ز خونِ ما نگارین دست را از حنا بهرِ چه باید کرد رنگین دست را سینهاش از بادهٔ لعلی بدخشان میشود هر که سازد چون سبو در خواب بالیندست را جناب صائب تبریزی
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,814 پسندها پسندها 10,543 امتیازها امتیازها 503 سکه 8,239 امروز در 10:13 #1,303 آن تُرک پری چهره که دوش از بر ما رفت آیا چه خطا دید که از راه خطا رفت؟ تا رفت مرا از نظر آن چشم جهانبین کَس واقفِ ما نیست که از دیده چهها رفت
آن تُرک پری چهره که دوش از بر ما رفت آیا چه خطا دید که از راه خطا رفت؟ تا رفت مرا از نظر آن چشم جهانبین کَس واقفِ ما نیست که از دیده چهها رفت
دالان ِبهشتدالان ِبهشت عضو تأیید شده است. کاربر برتر فصل کاربر برتر فصل فرشته زمینی برتر فصل مدال فرشته زمینی رتبه دوم مسابقات خانم نمونه محبوب نوشتهها نوشتهها 1,352 پسندها پسندها 5,058 امتیازها امتیازها 388 سکه 934 امروز در 10:16 #1,304 تا سرافرازم به داغ بندگی کرده است عشق هست در زیر نگین ملک سلیمانی مرا در دبستان تأمل کرده ام روشن سواد ابجد اطفال باشد خط پیشانی مرا جناب صائب تبریزی
تا سرافرازم به داغ بندگی کرده است عشق هست در زیر نگین ملک سلیمانی مرا در دبستان تأمل کرده ام روشن سواد ابجد اطفال باشد خط پیشانی مرا جناب صائب تبریزی
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,814 پسندها پسندها 10,543 امتیازها امتیازها 503 سکه 8,239 امروز در 10:24 #1,305 از پی آن دلبر شیرین شمایل میرو دل پی او رفت و من هم از پی دل میروم میروم نزدیک آن قصاب و گو: خونم بریز من هلاک قتل خویشم، سوی قاتل میروم
از پی آن دلبر شیرین شمایل میرو دل پی او رفت و من هم از پی دل میروم میروم نزدیک آن قصاب و گو: خونم بریز من هلاک قتل خویشم، سوی قاتل میروم
دالان ِبهشتدالان ِبهشت عضو تأیید شده است. کاربر برتر فصل کاربر برتر فصل فرشته زمینی برتر فصل مدال فرشته زمینی رتبه دوم مسابقات خانم نمونه محبوب نوشتهها نوشتهها 1,352 پسندها پسندها 5,058 امتیازها امتیازها 388 سکه 934 امروز در 10:29 #1,306 ما را زِ خیالِ تو چه پروایِ نوشیدنی است؟ خُم گو سر خود گیر، که خُمخانه خراب است جناب حافظ شیرازی
مرهممرهم عضو تأیید شده است. ربکا لیلیت کاربر انجمن فرشته زمینی مدال فرشته زمینی محبوب نوشتهها نوشتهها 1,112 پسندها پسندها 3,417 امتیازها امتیازها 328 سکه 951 امروز در 11:56 #1,307 تا جهان باقی و آئین محبت باقی است شعر حافظ همهجا ورد زبان خواهد بود