A !!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,460 پسندها پسندها 5,977 امتیازها امتیازها 388 سکه 1 12/24/25 #1,301 هستند تو را عاشق بسیار ولیکن دلسوخته در عشق تو، چون من دگری نیست
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,031 پسندها پسندها 21,733 امتیازها امتیازها 813 سکه 226 12/24/25 #1,302 تا توان کردن ز خونِ ما نگارین دست را از حنا بهرِ چه باید کرد رنگین دست را سینهاش از بادهٔ لعلی بدخشان میشود هر که سازد چون سبو در خواب بالیندست را جناب صائب تبریزی
تا توان کردن ز خونِ ما نگارین دست را از حنا بهرِ چه باید کرد رنگین دست را سینهاش از بادهٔ لعلی بدخشان میشود هر که سازد چون سبو در خواب بالیندست را جناب صائب تبریزی
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,821 پسندها پسندها 18,171 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,109 12/24/25 #1,303 آن تُرک پری چهره که دوش از بر ما رفت آیا چه خطا دید که از راه خطا رفت؟ تا رفت مرا از نظر آن چشم جهانبین کَس واقفِ ما نیست که از دیده چهها رفت
آن تُرک پری چهره که دوش از بر ما رفت آیا چه خطا دید که از راه خطا رفت؟ تا رفت مرا از نظر آن چشم جهانبین کَس واقفِ ما نیست که از دیده چهها رفت
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,031 پسندها پسندها 21,733 امتیازها امتیازها 813 سکه 226 12/24/25 #1,304 تا سرافرازم به داغ بندگی کرده است عشق هست در زیر نگین ملک سلیمانی مرا در دبستان تأمل کرده ام روشن سواد ابجد اطفال باشد خط پیشانی مرا جناب صائب تبریزی
تا سرافرازم به داغ بندگی کرده است عشق هست در زیر نگین ملک سلیمانی مرا در دبستان تأمل کرده ام روشن سواد ابجد اطفال باشد خط پیشانی مرا جناب صائب تبریزی
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,821 پسندها پسندها 18,171 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,109 12/24/25 #1,305 از پی آن دلبر شیرین شمایل میرو دل پی او رفت و من هم از پی دل میروم میروم نزدیک آن قصاب و گو: خونم بریز من هلاک قتل خویشم، سوی قاتل میروم
از پی آن دلبر شیرین شمایل میرو دل پی او رفت و من هم از پی دل میروم میروم نزدیک آن قصاب و گو: خونم بریز من هلاک قتل خویشم، سوی قاتل میروم
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,031 پسندها پسندها 21,733 امتیازها امتیازها 813 سکه 226 12/24/25 #1,306 ما را زِ خیالِ تو چه پروایِ نوشیدنی است؟ خُم گو سر خود گیر، که خُمخانه خراب است جناب حافظ شیرازی
مرهممرهم عضو تأیید شده است. ربکا لیلیت کاربر انجمن فرشته زمینی مدال فرشته زمینی محبوب نوشتهها نوشتهها 1,310 پسندها پسندها 4,064 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,567 12/24/25 #1,307 تا جهان باقی و آئین محبت باقی است شعر حافظ همهجا ورد زبان خواهد بود
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 630 پسندها پسندها 2,733 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,257 12/25/25 #1,308 دل هایمان سیاه ترند از لباسمان! حاضر به مس*ت کردن بی باده نیستیم شیطان اگر که سجده به انسان نکرد و رفت فهمیده بود مثل خودش ساده نیستیم!
دل هایمان سیاه ترند از لباسمان! حاضر به مس*ت کردن بی باده نیستیم شیطان اگر که سجده به انسان نکرد و رفت فهمیده بود مثل خودش ساده نیستیم!
مرهممرهم عضو تأیید شده است. ربکا لیلیت کاربر انجمن فرشته زمینی مدال فرشته زمینی محبوب نوشتهها نوشتهها 1,310 پسندها پسندها 4,064 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,567 12/25/25 #1,309 مگر به تیغ اجل خیمه بَرکَنَم ور نی رمیدن از درِ دولت نه رسم و راهِ من است
سمانهسمانه عضو تأیید شده است. مدیر تالار تصویر پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار گوینده بررسی مدیریتی از تالار حضور در فعالیت گروهی بررسی مدیریتی از تالار مسئولیت پذیر فعال برتر فصل خانم نمونه محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,309 پسندها پسندها 5,701 امتیازها امتیازها 388 سکه 5,419 12/25/25 #1,310 مرهم گفت: مگر به تیغ اجل خیمه بَرکَنَم ور نی رمیدن از درِ دولت نه رسم و راهِ من است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا در این زندان فانی زندگانی باشدت کنج عزلت گیر تا گنج معانی باشدت
مرهم گفت: مگر به تیغ اجل خیمه بَرکَنَم ور نی رمیدن از درِ دولت نه رسم و راهِ من است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا در این زندان فانی زندگانی باشدت کنج عزلت گیر تا گنج معانی باشدت