FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن برتر فصل وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,202 پسندها پسندها 19,675 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,702 1/27/26 #1,341 دلبَهــآر گفت: تو سراسر بوسه اما من لبانم سوختهاست نوش داروی مرا ای عشق دیر آوردهای.. کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد و نگاهت در بر آفتاب دلم شد ای منیر نفست جان و برم شد. #فروزش.
دلبَهــآر گفت: تو سراسر بوسه اما من لبانم سوختهاست نوش داروی مرا ای عشق دیر آوردهای.. کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد و نگاهت در بر آفتاب دلم شد ای منیر نفست جان و برم شد. #فروزش.
YouBuiltMyDarkness کاربر حــامی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,401 پسندها پسندها 3,207 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,064 1/27/26 #1,342 FOROZESH گفت: یاد و نگاهت در بر آفتاب دلم شد ای منیر نفست جان و برم شد. #فروزش. کلیک کنید تا گسترش یابد... دریایم و هیچکس نخواهد فهمید یک عمر، اگر از ته دل گریه کنم..
FOROZESH گفت: یاد و نگاهت در بر آفتاب دلم شد ای منیر نفست جان و برم شد. #فروزش. کلیک کنید تا گسترش یابد... دریایم و هیچکس نخواهد فهمید یک عمر، اگر از ته دل گریه کنم..
FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن برتر فصل وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,202 پسندها پسندها 19,675 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,702 1/27/26 #1,343 دلبَهــآر گفت: دریایم و هیچکس نخواهد فهمید یک عمر، اگر از ته دل گریه کنم.. کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا از پس این دریا نترسان که خودجوشم به یادت نازباران.. #فروزش
دلبَهــآر گفت: دریایم و هیچکس نخواهد فهمید یک عمر، اگر از ته دل گریه کنم.. کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا از پس این دریا نترسان که خودجوشم به یادت نازباران.. #فروزش
YouBuiltMyDarkness کاربر حــامی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,401 پسندها پسندها 3,207 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,064 1/27/26 #1,344 FOROZESH گفت: مرا از پس این دریا نترسان که خودجوشم به یادت نازباران.. #فروزش کلیک کنید تا گسترش یابد... نوشتم هر چه از هم دورتر، آسودهتر اما کسی در گوش من میگفت من دلتنگ دیدارم..
FOROZESH گفت: مرا از پس این دریا نترسان که خودجوشم به یادت نازباران.. #فروزش کلیک کنید تا گسترش یابد... نوشتم هر چه از هم دورتر، آسودهتر اما کسی در گوش من میگفت من دلتنگ دیدارم..
FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن برتر فصل وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,202 پسندها پسندها 19,675 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,702 1/27/26 #1,345 مرا آشفته حالیست امشب تو را مرهم دواست امشب مرا کوک نهالست امشب تو را تاج دیارهست ..... #فروزش.
Mansi منصی + جادوگر سیاه کاربر VIP مشاور داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر بازنشسته vip خانم نمونه مسئولیت پذیر داوری برتر فصل برتر فصل مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,128 پسندها پسندها 4,094 امتیازها امتیازها 328 سکه 329 1/28/26 #1,346 تو آن بُتی که پرستیدنت خطایی نیست و گر خطاست مرا از خطا ابایی نیست
FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن برتر فصل وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,202 پسندها پسندها 19,675 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,702 1/28/26 #1,347 تربیت را چه سود که بهائی ندادند گر بها می طلبی فروکش کن.
کیتی پنجه طلا کاربر فعال کاربر انجمن vip نوشتهها نوشتهها 688 پسندها پسندها 9,099 امتیازها امتیازها 383 سکه 3,412 1/28/26 #1,348 FOROZESH گفت: تربیت را چه سود که بهائی ندادند گر بها می طلبی فروکش کن. کلیک کنید تا گسترش یابد... نه هر که چهره برافروخت دلبری داند نه هر که آینه سازد سکندری داند نه هر که طرف کله کج نهاد و تند نشست کلاه داری و آیین سروری داند
FOROZESH گفت: تربیت را چه سود که بهائی ندادند گر بها می طلبی فروکش کن. کلیک کنید تا گسترش یابد... نه هر که چهره برافروخت دلبری داند نه هر که آینه سازد سکندری داند نه هر که طرف کله کج نهاد و تند نشست کلاه داری و آیین سروری داند
FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن برتر فصل وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,202 پسندها پسندها 19,675 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,702 1/28/26 #1,349 در بهاران سری از خاک برون آوردن خنده ای کردن و از باد خزان افسردن
کیتی پنجه طلا کاربر فعال کاربر انجمن vip نوشتهها نوشتهها 688 پسندها پسندها 9,099 امتیازها امتیازها 383 سکه 3,412 1/28/26 #1,350 FOROZESH گفت: در بهاران سری از خاک برون آوردن خنده ای کردن و از باد خزان افسردن کلیک کنید تا گسترش یابد... نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد ارغوان جام عقیقی به سمن خواهد داد چشم نرگس به شقایق نگران خواهد شد
FOROZESH گفت: در بهاران سری از خاک برون آوردن خنده ای کردن و از باد خزان افسردن کلیک کنید تا گسترش یابد... نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد ارغوان جام عقیقی به سمن خواهد داد چشم نرگس به شقایق نگران خواهد شد