Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 634 پسندها پسندها 2,760 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,321 5/7/26 #2,041 نه اهل کشتی نوح و نه سرنهاده به کوه برای آمدن مرگ از انتظار پرم
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,551 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/7/26 #2,042 Mansi گفت: نه اهل کشتی نوح و نه سرنهاده به کوه برای آمدن مرگ از انتظار پرم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا بهجز نظر تو نبود و نیست هنر عنایتت چو نباشد هنر چه سود کند مولوی
Mansi گفت: نه اهل کشتی نوح و نه سرنهاده به کوه برای آمدن مرگ از انتظار پرم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا بهجز نظر تو نبود و نیست هنر عنایتت چو نباشد هنر چه سود کند مولوی
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 634 پسندها پسندها 2,760 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,321 5/7/26 #2,043 دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 345 پسندها پسندها 364 امتیازها امتیازها 63 سکه 501 5/7/26 #2,044 من ناله کنم از دل، دل ناله کند از من یا رب تو قضاوت کن، دیوانه منم یا دل؟
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,551 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/7/26 #2,045 ~راوـــی~ گفت: من ناله کنم از دل، دل ناله کند از من یا رب تو قضاوت کن، دیوانه منم یا دل؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... لبت بدیدم و لعلم بیفتاد از چشم سخن بگفتی و قیمت برفت لؤلؤ را سعدی
~راوـــی~ گفت: من ناله کنم از دل، دل ناله کند از من یا رب تو قضاوت کن، دیوانه منم یا دل؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... لبت بدیدم و لعلم بیفتاد از چشم سخن بگفتی و قیمت برفت لؤلؤ را سعدی
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 345 پسندها پسندها 364 امتیازها امتیازها 63 سکه 501 5/7/26 #2,046 الا ای آتشین پیکر! برآی از خاک و خاکستر خوشا آن مرغ بالاپر، که بال کهکشان دارد
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,551 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/7/26 #2,047 ~راوـــی~ گفت: الا ای آتشین پیکر! برآی از خاک و خاکستر خوشا آن مرغ بالاپر، که بال کهکشان دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل من با سر گیسوی درازت همه شب تا شبیخون نرود، دست و گریبان دارد
~راوـــی~ گفت: الا ای آتشین پیکر! برآی از خاک و خاکستر خوشا آن مرغ بالاپر، که بال کهکشان دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل من با سر گیسوی درازت همه شب تا شبیخون نرود، دست و گریبان دارد
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 345 پسندها پسندها 364 امتیازها امتیازها 63 سکه 501 5/7/26 #2,048 در غم ما روزها بیگاه شد روزها با سوزها همراه شد
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,551 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/7/26 #2,049 ~راوـــی~ گفت: در غم ما روزها بیگاه شد روزها با سوزها همراه شد کلیک کنید تا گسترش یابد... در دلشان آرزوها بیثبات مرده زایند از بطون امهات
~راوـــی~ گفت: در غم ما روزها بیگاه شد روزها با سوزها همراه شد کلیک کنید تا گسترش یابد... در دلشان آرزوها بیثبات مرده زایند از بطون امهات
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 345 پسندها پسندها 364 امتیازها امتیازها 63 سکه 501 5/7/26 #2,050 تا تو نگاه میکنی، کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو، این چه نگاه کردن است