Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #301 Riot گفت: یار از برای نفس گرفتن طریق نیست ما نفس خویشتن بکشیم از برای یار کلیک کنید تا گسترش یابد... روزگاری غم برایم هیچ معنایی نداشت آمد و غم را برایم خوب معنا کرد و رفت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یار از برای نفس گرفتن طریق نیست ما نفس خویشتن بکشیم از برای یار کلیک کنید تا گسترش یابد... روزگاری غم برایم هیچ معنایی نداشت آمد و غم را برایم خوب معنا کرد و رفت
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #302 Sarah Bhr گفت: روزگاری غم برایم هیچ معنایی نداشت آمد و غم را برایم خوب معنا کرد و رفت کلیک کنید تا گسترش یابد... تمام وجودم همین دل است تمام دلم بیقرار توست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: روزگاری غم برایم هیچ معنایی نداشت آمد و غم را برایم خوب معنا کرد و رفت کلیک کنید تا گسترش یابد... تمام وجودم همین دل است تمام دلم بیقرار توست
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #303 Riot گفت: تمام وجودم همین دل است تمام دلم بیقرار توست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو سبز ماندی و من برگ برگ خشکیدم که آنچه داشت شقایق یه سینه، کااج نداشت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تمام وجودم همین دل است تمام دلم بیقرار توست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو سبز ماندی و من برگ برگ خشکیدم که آنچه داشت شقایق یه سینه، کااج نداشت
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #304 Sarah Bhr گفت: تو سبز ماندی و من برگ برگ خشکیدم که آنچه داشت شقایق یه سینه، کااج نداشت کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را می خواهم هر شب اما با اندوه نداشتنت چه کنم؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: تو سبز ماندی و من برگ برگ خشکیدم که آنچه داشت شقایق یه سینه، کااج نداشت کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را می خواهم هر شب اما با اندوه نداشتنت چه کنم؟
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #305 Riot گفت: تو را می خواهم هر شب اما با اندوه نداشتنت چه کنم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... من نمیدانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر...؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تو را می خواهم هر شب اما با اندوه نداشتنت چه کنم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... من نمیدانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر...؟
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #306 Sarah Bhr گفت: من نمیدانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر...؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن یا زجانان یا زجان باید که دل برداشتن آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: من نمیدانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر...؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن یا زجانان یا زجان باید که دل برداشتن
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #307 Riot گفت: رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن یا زجانان یا زجان باید که دل برداشتن کلیک کنید تا گسترش یابد... نرگس اگر چشم داشت هیچ ندید او تو را آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن یا زجانان یا زجان باید که دل برداشتن کلیک کنید تا گسترش یابد... نرگس اگر چشم داشت هیچ ندید او تو را
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #308 Sarah Bhr گفت: نرگس اگر چشم داشت هیچ ندید او تو را کلیک کنید تا گسترش یابد... از تو دل بر نکنم تا دل و جانم باشد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: نرگس اگر چشم داشت هیچ ندید او تو را کلیک کنید تا گسترش یابد... از تو دل بر نکنم تا دل و جانم باشد
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #309 Riot گفت: از تو دل بر نکنم تا دل و جانم باشد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل به امید صدایی که مگر از تو رسد ناله ها کرد در این کوه که فرهاد نکرد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: از تو دل بر نکنم تا دل و جانم باشد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل به امید صدایی که مگر از تو رسد ناله ها کرد در این کوه که فرهاد نکرد
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #310 Sarah Bhr گفت: دل به امید صدایی که مگر از تو رسد ناله ها کرد در این کوه که فرهاد نکرد کلیک کنید تا گسترش یابد... در دلم مهر کسی خانه نکرده است بیا خانه خالیست نگه داشته ام جای تو را آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دل به امید صدایی که مگر از تو رسد ناله ها کرد در این کوه که فرهاد نکرد کلیک کنید تا گسترش یابد... در دلم مهر کسی خانه نکرده است بیا خانه خالیست نگه داشته ام جای تو را