Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #321 Riot گفت: مجنون ز غم لیلی چون توبه نکرد ایجان صد لیلی و صد مجنون در جُستُ در اسرارم کلیک کنید تا گسترش یابد... من چه در وهم وجودم چه عدم دلتنگم از عدم تا به وجود آمده ام دلتنگم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: مجنون ز غم لیلی چون توبه نکرد ایجان صد لیلی و صد مجنون در جُستُ در اسرارم کلیک کنید تا گسترش یابد... من چه در وهم وجودم چه عدم دلتنگم از عدم تا به وجود آمده ام دلتنگم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #322 Sarah Bhr گفت: من چه در وهم وجودم چه عدم دلتنگم از عدم تا به وجود آمده ام دلتنگم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ز بامی که برخواست مشکل نشیند آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: من چه در وهم وجودم چه عدم دلتنگم از عدم تا به وجود آمده ام دلتنگم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ز بامی که برخواست مشکل نشیند
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #323 Riot گفت: مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ز بامی که برخواست مشکل نشیند کلیک کنید تا گسترش یابد... دل شکستهء ما از کسی نمی گیرد خوشا که تنگ ترک خورده پر نخواهد شد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ز بامی که برخواست مشکل نشیند کلیک کنید تا گسترش یابد... دل شکستهء ما از کسی نمی گیرد خوشا که تنگ ترک خورده پر نخواهد شد
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #324 Sarah Bhr گفت: دل شکستهء ما از کسی نمی گیرد خوشا که تنگ ترک خورده پر نخواهد شد کلیک کنید تا گسترش یابد... در گلو میشکند نالهام از رقت دل غصهها هست ولی طاقت ابرازم نیست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دل شکستهء ما از کسی نمی گیرد خوشا که تنگ ترک خورده پر نخواهد شد کلیک کنید تا گسترش یابد... در گلو میشکند نالهام از رقت دل غصهها هست ولی طاقت ابرازم نیست
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #325 Riot گفت: در گلو میشکند نالهام از رقت دل غصهها هست ولی طاقت ابرازم نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را خدا به زمین هدیه داده چون باران که آسمان و زمین را به هم بیامیزی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: در گلو میشکند نالهام از رقت دل غصهها هست ولی طاقت ابرازم نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را خدا به زمین هدیه داده چون باران که آسمان و زمین را به هم بیامیزی
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #326 Sarah Bhr گفت: تو را خدا به زمین هدیه داده چون باران که آسمان و زمین را به هم بیامیزی کلیک کنید تا گسترش یابد... یکی را دوستش داری که او دنبال غیر از توست ، کجا دیدی جهانی را به این شوریده احوالی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: تو را خدا به زمین هدیه داده چون باران که آسمان و زمین را به هم بیامیزی کلیک کنید تا گسترش یابد... یکی را دوستش داری که او دنبال غیر از توست ، کجا دیدی جهانی را به این شوریده احوالی
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #327 Riot گفت: یکی را دوستش داری که او دنبال غیر از توست ، کجا دیدی جهانی را به این شوریده احوالی کلیک کنید تا گسترش یابد... یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور / با ی کلا سه تا شعر بلدم! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یکی را دوستش داری که او دنبال غیر از توست ، کجا دیدی جهانی را به این شوریده احوالی کلیک کنید تا گسترش یابد... یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور / با ی کلا سه تا شعر بلدم!
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #328 Sarah Bhr گفت: یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور / با ی کلا سه تا شعر بلدم! کلیک کنید تا گسترش یابد... رنج بسیار کشیدم که بمانی، و نشد … | پس استفاده کن•• آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور / با ی کلا سه تا شعر بلدم! کلیک کنید تا گسترش یابد... رنج بسیار کشیدم که بمانی، و نشد … | پس استفاده کن••
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #329 Riot گفت: رنج بسیار کشیدم که بمانی، و نشد … | پس استفاده کن•• کلیک کنید تا گسترش یابد... دل چه محل دارد و دینار چیست؟ مدعی ام گر نکنم جان نثار / ببخشید ?? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: رنج بسیار کشیدم که بمانی، و نشد … | پس استفاده کن•• کلیک کنید تا گسترش یابد... دل چه محل دارد و دینار چیست؟ مدعی ام گر نکنم جان نثار / ببخشید ??
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #330 Sarah Bhr گفت: دل چه محل دارد و دینار چیست؟ مدعی ام گر نکنم جان نثار / ببخشید ?? کلیک کنید تا گسترش یابد... رحم کن بر من مسکین و به فریادم رس تا به خاک در آصف نرسد فریادم | تکراریم موردی نیس،از کجا بیاد اینهمه شعر/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دل چه محل دارد و دینار چیست؟ مدعی ام گر نکنم جان نثار / ببخشید ?? کلیک کنید تا گسترش یابد... رحم کن بر من مسکین و به فریادم رس تا به خاک در آصف نرسد فریادم | تکراریم موردی نیس،از کجا بیاد اینهمه شعر/