سمانه مدیر تالار تصویر + گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مقامدار آزمایشی محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,718 پسندها پسندها 5,657 امتیازها امتیازها 388 سکه 2,827 6/12/25 #751 !!AMINKHAN!! گفت: ای فلک پیرم درآمد تا که فهماندی به من خرجِ بیش اندازهی مهر و محبت ابلهی است کلیک کنید تا گسترش یابد... تن من قایق لنگر زده در طوفان است خودم اینجا، دل من پیش تو سرگردان است
!!AMINKHAN!! گفت: ای فلک پیرم درآمد تا که فهماندی به من خرجِ بیش اندازهی مهر و محبت ابلهی است کلیک کنید تا گسترش یابد... تن من قایق لنگر زده در طوفان است خودم اینجا، دل من پیش تو سرگردان است
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد فرشته زمینی مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,798 پسندها پسندها 5,767 امتیازها امتیازها 438 سکه 3,876 6/12/25 #752 تاب بیماری ندارم بیش ازینها، ای فلک یا نسیم روح پرور، یا سموم جان گداز مردم چشم هلالی پاک می بازد نظر رو متاب، ای نازنین، از مردمان پاکباز
تاب بیماری ندارم بیش ازینها، ای فلک یا نسیم روح پرور، یا سموم جان گداز مردم چشم هلالی پاک می بازد نظر رو متاب، ای نازنین، از مردمان پاکباز
S Saya اخراجی کاربر انجمن پشتکار خوب مدیر رسمی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 976 پسندها پسندها 5,403 امتیازها امتیازها 368 سکه 58 6/12/25 #753 ز همه خلق رمیدم ز همه باز رهیدم نه نهانم نه بدیدم چه کنم کون و مکان را ×| مولانا
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد فرشته زمینی مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,798 پسندها پسندها 5,767 امتیازها امتیازها 438 سکه 3,876 6/12/25 #754 آخر، ای آهوی مشکین، چه خطا رفت که تو با همه انس گرفتی و رمیدی از ما؟ حیف باشد که چو گل بر کف هر خار نهی دامنی را، که به صد ناز کشیدی از ما
آخر، ای آهوی مشکین، چه خطا رفت که تو با همه انس گرفتی و رمیدی از ما؟ حیف باشد که چو گل بر کف هر خار نهی دامنی را، که به صد ناز کشیدی از ما
مرهم ربکا لیلیت کاربر انجمن فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 542 پسندها پسندها 1,449 امتیازها امتیازها 153 سکه 444 6/12/25 #755 آن که رخسارِ تو را رنگِ گل و نسرین داد صبر و آرام توانَد به منِ مسکین داد
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد فرشته زمینی مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,798 پسندها پسندها 5,767 امتیازها امتیازها 438 سکه 3,876 6/12/25 #756 دردا! که عمر در شب هجران گذشت و من آگه نیم هنوز که: روز وصال چیست؟
!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 914 پسندها پسندها 2,676 امتیازها امتیازها 233 سکه 11 6/12/25 #757 تو عـاشق و من بـر تو وُعشـق تو گرفتار زیبایی دنیا بـه وفا کردن و عشـق است
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد فرشته زمینی مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,798 پسندها پسندها 5,767 امتیازها امتیازها 438 سکه 3,876 6/12/25 #758 تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه خواهد به سر آید، شب هجران تو یا نه؟ ای تیر غمت را دل عشاق نشانه
تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه خواهد به سر آید، شب هجران تو یا نه؟ ای تیر غمت را دل عشاق نشانه
!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 914 پسندها پسندها 2,676 امتیازها امتیازها 233 سکه 11 6/12/25 #759 هیچ میدانی چرا جان را نثارت میکنم؟ تا یقین گردد تو را میخواهم از جان بیشتر
مرهم ربکا لیلیت کاربر انجمن فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 542 پسندها پسندها 1,449 امتیازها امتیازها 153 سکه 444 6/12/25 #760 روی مقصود که شاهان به دعا میطلبند مَظهَرَش آینهٔ طلعتِ درویشان است