Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 634 پسندها پسندها 2,765 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,321 5/6/26 #2,021 نازنینا ما به ناز تو جوانی دادهایم دیگر اکنون با جوانان ناز کن، با ما چرا
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 356 پسندها پسندها 392 امتیازها امتیازها 63 سکه 545 5/6/26 #2,022 اوست نشسته در نظر، من به کجا نظر کنم؟ اوست گرفت شهر دل، من به کجا سفر کنم؟
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,604 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #2,023 ~راوـــی~ گفت: اوست نشسته در نظر، من به کجا نظر کنم؟ اوست گرفت شهر دل، من به کجا سفر کنم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... من ز زخم این فلک در احتضار وین اجل، چون کرکسی در انتظار بهرام سالکی
~راوـــی~ گفت: اوست نشسته در نظر، من به کجا نظر کنم؟ اوست گرفت شهر دل، من به کجا سفر کنم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... من ز زخم این فلک در احتضار وین اجل، چون کرکسی در انتظار بهرام سالکی
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 356 پسندها پسندها 392 امتیازها امتیازها 63 سکه 545 5/6/26 #2,024 راه گم کرده و با روی چو ماه آمدهای مگر ای شاهد گمراه به راه آمدهای
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,604 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #2,025 ~راوـــی~ گفت: راه گم کرده و با روی چو ماه آمدهای مگر ای شاهد گمراه به راه آمدهای کلیک کنید تا گسترش یابد... یکی زهرهٔ خرج کردن نداشت زرش بود و یارای خوردن نداشت سعدی
~راوـــی~ گفت: راه گم کرده و با روی چو ماه آمدهای مگر ای شاهد گمراه به راه آمدهای کلیک کنید تا گسترش یابد... یکی زهرهٔ خرج کردن نداشت زرش بود و یارای خوردن نداشت سعدی
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 356 پسندها پسندها 392 امتیازها امتیازها 63 سکه 545 5/6/26 #2,026 تا از تو جدا شدهاست آغوش مرا از گریه کسی ندیده خاموش مرا
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,604 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #2,027 ~راوـــی~ گفت: تا از تو جدا شدهاست آغوش مرا از گریه کسی ندیده خاموش مرا کلیک کنید تا گسترش یابد... ابد از کشتزار مدت تو خوشهٔ عمر جاودان چیده انوری
~راوـــی~ گفت: تا از تو جدا شدهاست آغوش مرا از گریه کسی ندیده خاموش مرا کلیک کنید تا گسترش یابد... ابد از کشتزار مدت تو خوشهٔ عمر جاودان چیده انوری
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 356 پسندها پسندها 392 امتیازها امتیازها 63 سکه 545 5/6/26 #2,028 هر چه روی برو مرو راه خلاف دوستی هر چه زنی بزن مزن طعنه به روزگار من
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,604 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #2,029 ~راوـــی~ گفت: هر چه روی برو مرو راه خلاف دوستی هر چه زنی بزن مزن طعنه به روزگار من کلیک کنید تا گسترش یابد... نامهٔ عشقت بخواندم عاشق دردت شدم حلقهٔ زلفت بدیدم حلقه در گوش آمدم عطار
~راوـــی~ گفت: هر چه روی برو مرو راه خلاف دوستی هر چه زنی بزن مزن طعنه به روزگار من کلیک کنید تا گسترش یابد... نامهٔ عشقت بخواندم عاشق دردت شدم حلقهٔ زلفت بدیدم حلقه در گوش آمدم عطار
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 356 پسندها پسندها 392 امتیازها امتیازها 63 سکه 545 5/6/26 #2,030 ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران، وای به حال دگران